Rethymno Residence Aquapark & Spa

Isl Crete Rethymno, Greece
isl. Crete-Rethymno vezi pe harta

Locatie

Premii - HolidayCheck 2014, 2015, 2016 și 2017, precum și Zoover (Silver Award 2014, Gold Award 2015).

Camere

  Facilitati camere: aer condiționat, telefon direct, duș, uscător de păr, set de baie, internet Wi-Fi gratuit, TV prin satelit, televizor cu ecran plat, mini-frigider / minibar (la cerere, contra cost), seif (cu plată), balcon / terasă / patio.
Toate camerele sunt complet renovate în 2018.   Single & Double Pat dublu sau 2 paturi de o persoană. O sticlă de apă la sosire.
Double Superior Pat dublu sau 2 paturi de o persoană, pat suplimentar pentru persoana 3 - pat standard sau canapea, papuci. O sticlă de vin și apă la sosire.
Family Suite 2 camere. Pat dublu în dormitor  și pat supraetajat (sau 2 canapele) pentru copii în a doua cameră, 2 televizoare; halate de baie și papuci, facilități pentru prepararea de cafea / ceai, la sosire (gratuit) - ceai și cafea, o sticlă de vin, o sticlă de apă, o sticlă de suc.
One Bedroom Suite Un pat dublu în dormitorul principal, în a doua cameră (pentru a 3-a si a 4-a persoana) - un pat de o persoană sau o canapea; 2 televizoare, DVD player, halate de baie și papuci, facilități de preparat cafea / ceai, la sosire (gratuit) - ceai și cafea, fructe, sticlă de vin, sticlă de apă, o sticlă de suc; mini-bar mini, tabletă 10” (cu garantie).
Two Bedroom Suite Living cu Smart TV 55", 2 dormitoare separate cu TV, DVD player, WC în dormitorul principal, halate de baie și papuci, facilități pentru prepararea de cafea / ceai la sosire (gratuit) - ceai și cafea, o sticlă de vin, o sticlă de apă, o sticlă de suc; mini-bar mini, tabletă 10”(cu garantie).
Paturi suplimentare pentru persoanele 3, 4 și 5 - un pat standard sau o canapea. Junior Suite Pat dublu, duș cu hidromasaj, halate de baie și papuci, facilități pentru prepararea de cafea / ceai, la sosire (gratuit) - ceai și cafea, fructe, o sticlă de vin, o sticlă de apă, o sticlă de suc; mini-bar light, tabletă 10" (cu garantie).   Curățenie zilnică în camere, schimbarea lenjeriei - la fiecare 2 zile.

Mese

Mese
Restaurant principal (bufet, self-service)
Mic dejun devreme înainte de ora 07:30
Mic dejun 07:30-10:30 - preparate culinare internaționale și grecești, spectacole de gătit
Prânz 12:30 - 14:00 - spectacole de gătit (băuturi locale - sucuri de fructe, băuturi racoritoare, bere și vin)
Cina 18:30 - 21:30 spectacole de gătit, seri tematice; (băuturi locale - sucuri de fructe, băuturi racoritoare, bere și vin) NYC Burger House (în funcție de condițiile meteorologice) - lângă piscină - restaurant mic cu gustări, stil american burger și hot dogs (12:00-20:00)
Embrime Ristorante (în funcție de condițiile meteorologice) - lângă piscina cu tobogane cu apă - restaurant cu gustări deschise, pizza și paste (12:00-20:00)
Restaurant GREAT (în funcție de condițiile meteorologice) - lângă piscină - snack restaurant in aer liber - stil grecesc (12:00-20:00)
Restaurant SushiMou (în funcție de condițiile meteorologice) - doar pentru adulți! Restaurant de gustari in aer liber - Sushi și rețete asiatice (12:00-20:00)
BARURI
Bar Lobby 18:30-23:00 - în clădirea principală, complet renovat. Cafea filtrata, băuturi calde (espresso, cappuccino, ciocolată caldă), ceai, sucuri, băuturi racoritoare, bere și vin, băuturi alcoolice locale.
Liquid Pool Bar (în funcție de condițiile meteorologice) 10:00-23:00 - situat între piscina principală și piscine pentru copii, complet renovat. Băuturi - cafea filtrată, băuturi calde (espresso, cappuccino, ciocolată caldă), ceai, sucuri, băuturi ușoare, bere, vin local și băuturi alcoolice.
Cabana Adults Only Pool Bar (în funcție de condițiile meteorologice) 10:00-22:45 - situat lângă piscină pentru adulți. Băuturi - cafea filtrată, băuturi calde (espresso, cappuccino, ciocolată caldă), ceai, sucuri, băuturi racoritoare, bere, vin local și băuturi alcoolice.
DRESS code
In timpul zilei: tinute casual. Nu este permisa imbracamintea de plaja pentru micul dejun și cină în restaurantul principal. Pantofi în restaurante și baruri tot timpul.
Seara: îmbrăcăminte elegantă casual în restaurantul principal. Costumele de baie, șorturile nu sunt permise. Pentru bărbați, pantaloni lungi, cămăși cu mâneci scurte sau lungi (în restaurante și baruri). Informații suplimentare
Programul este valabil între orele 10:00 și 22:45; după ora 22:45 toate băuturile contra cost
Băuturi îmbuteliate si de marca - contra cost
Băuturi locale - ouzo, raki, brandy, bere, vin, băuturi racoritoare, cafea și sucuri (conform programului barurilor)
Băuturile alcoolice sunt disponibile numai oaspeților cu vârsta peste 18 ani.
Programul de deschidere al barurilor și al restaurantelor in aer liber poate varia în funcție de condițiile meteorologice.
Orele de tobogane pot varia în funcție de condițiile meteorologice.
Toți oaspeții trebuie să poarte o brățară All Inclusive pe intreaga durata a sejurului.
Utilizarea toboganelor uriașe este permisă doar persoanelor cu vârsta peste 6 ani. ! Hotelul își rezervă dreptul de a efectua anumite modificări în program fără notificare prealabilă.
Distanta fata de mare: 150 m

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Cluj Napoca catre Rethymno Residence Aquapark & Spa, Creta, Grecia