Sherwood Suites Resort

Lara Kundu, Turcia
Kemerağzı, 1018. Sokak No:6, 07300 Aksu/Antalya, Turcia

Hotel Website: https://sherwoodhotels.com.tr/en/hotel/sherwood_suites_resort

Descriere

Sherwood Suites Resort este situat in randul 2 de plaja, la aproximativ 700 m, la 11 km de aeroportul orasului Antalya. A fost deschis in 2019 si are o suprafata de 19000 mp.


Localizare

Sherwood Suites Resort se afla in Lara, la 1 km de centrul comercial Antalium Premium Mall Lara/Kundu si  la 5 km fata de Butterfly Park Antalya. Aeroportul Antalya este situat la 10 km.


Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor cu copii facilitati precum: mini club, loc de joaca, bufet pentru copii in restaurant, piscina si mini-discoteca.
In plus, hotelul dispune de: centru SPA, sala de fitness, baie turceasca, sauna, piscina interioara, masaj si peeling. Alte facilitati: tobogane, discoteca, animatie, salon de infrumusetare.Printre diversele facilitati disponibile la proprietate se numara un bar, un lounge comun si o gradina. Hotelul ofera o piscina interioara, o sauna, program de divertisment seara si receptie deschisa non-stop. Camerele ofera aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, birou, cana fierbator, dus si uscator de par. Fiecare camera a hotelului are dulap si baie privata.


Website

https://sherwoodhotels.com.tr/en/hotel/sherwood_exclusive_laraTarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata(exceptie hotel TUI): -Avans de 30% la rezervare - 70% pana la 21 de zile inainte de check-in Conditii de plata pentru hoteluri TUI - ON REQUEST: Avans de 30% la rezervare si diferenta cu 35 de zile inainte de check-in.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport si asistenta in lb. romana; Avion OTP-AYT Day 5 2022 Bucuresti - Antalya; Taxe de aeroport; CATERING (doar apa); Avion AYT-OTP Day 5 2022 Antalya - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Arad catre Sherwood Suites Resort, Antalya, Turcia