Localizare

Hotelul este situat la 29 km de aeroportul din Antalya.Cazare

 Hotelul a fost deschis in anul 1992 si se intinde pe o suprafata de 120.000 mp.

Tipuri de camere:

Club room (190 in total) - au o suprafata de 29 mp, sunt situate in zona de bungalouri, au vedere la gradina si constau dintr-un dormitor, baie (cu cabina de dus) Tv LCD, minibar, seif si balcon. Sunt decorate in stil modern, camerele de la etajele superioare au pardoseala acoperita cu mocheta, in timp ce camerele de la parter au parchet laminat . 

Hotel room (90 in total) - sunt situate in hotel (deasupra piscinei interioare), au vedere la gradina si constau dintr-un dormitor, o baie/wc (cu cabina de dus) si balcon. camerele sunt decorate in stil modern, au mocheta si dispun de Tv LCD, minibar si seif .

Select room (62 in total) - sunt situate in cladirea Select, au vedere la gradina constau dintr-un dormitor, o baie/wc (cu cada) si balcon. camerele sunt decorate in stil modern, au mocheta si dispun de Tv LCD, minibar si seif .

Family room (with connecting door/dublex); (36 in total) -sunt situate in zona de bungalouri, au vedere la gradina si constau in doua dormitoare, o baie/wc (cu cabina de dus) si balcon. unele camere au usa conectanta si alte camere sunt duplex. camerele sunt decorate in stil modern, au parchet si dispun de  Tv LCD, minibar si seif .

Junior suite family room (32 in total) - sunt duplex, situate in zona de bungalouri, au vedere la gradina si constau din doua camere. camerele sunt separate de usa glisanta si au balcon in fiecare din camere. sunt decorate in stil modern, au mocheta. una din camere este living si una din camere este dormitor. fiecare camera dispune de Tv LCD, in living sunt doua canapele, bucatarie, baie/wc (cu cabina de dus), minibar si seif.

Family room suite (34 in total) - sunt situate in zona de bungalouri, au vedere la gradina si constau din doua camere. camerele sunt separate de o usa conectanta si este un balcon in fiecare camere.  camerele sunt decorate in stil modern, au mocheta. Una din camere este living si una din camere dormitor. fiecare camere dispune de Tv LCD, in dormitor este baie/wc (cu cabina de dus), in living sunt doua canapele, bucatarie, wc, minibar si seif.

Jacuzzi Suite (8 in total) – au 55 mp, sunt situate in zona de bungalouri si dispun de jacuzzi, cu vedere la gradina, piscina si la mare. Acest tip de cazare consta in doua camere – un dormitor si un living. In dormitor este o baie cu doua chiuvete, wc si terasa. In living este bucatarie, minibar si seif. Camerele sunt decorate in stil modern, cu mocheta si sunt dotate cu Tv LCD.

Select Junior Suite (6 in total) – au 42 mp, sunt situate in cladirea Select (deasupra receptiei), cu vedere la gradina. Constau in doua dormitoare (cu usa glisanta), au o baie/wc (cu cada) si balcon. Camereel sunt decorate in stil modern, au mocheta si dispun de Tv LCD, minibar si seif.

 

Facilitati camere general: minibar (reumplut la fiecare 2 zile cu bauturi racoritoare si bere), uscator de par, telefon, aer conditionat (centralizat), Tv satelit, seif (gratuit), balcon.

 Servicii

Ultra all inclusiveFacilitati

Restaurante: Mega restaurant (mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina), Sary restaurant (pranz), Sofra Restaurant (specific urcesc/otoman), La Prima Restaurant (specific italian), Red Fareast Retaurant (specific chinezesc), Barbeque Court, Lagos Fish Restaurant, El Porto(Mexican Restaurant)

in Mega restaurant este bufet pentru copii, cu atmosfera speciala.

Baruri: Lobby Bar, Mega Bar, Red Shore Bar, Cafe House, bar la piscina, bar pe plaja, Turquoise Bar, Tennis Bar, Disco Bar

Centru Spa: baie turceasca si sauna sunt gratuite, iar masaj-peeling sunt cu plata.

centru comercial: magazin, coafor, fotograf, suveniruri si argintarie, inchiriere de masini, magazin pielarie si bijuterii.Plaja si Piscine

Hotelul are plaja cu nisip si pietricele, cu o lungime de 400 m.

Pe plaja, sezlonguri, saltele si prosoape sunt gratuite.

Piscine: piscina cu tobogane si animatie pe timpul zilei, piscina de relaxare si piscina interioara, piscina pentru copii la miniclub.

La piscina, sezlonguri, saltele, umbrele de soare si prosoape sunt gratuite.Sporturi si Activitati

Sunt 16 terenuri de tenis (dintre care 2 au nocturna), lectii de tenis si nocturna sunt cu plata. folosirea pe timpul zilei si echipamentul de tenis sunt fara plata. Scoala de tenis Sunball ofera servicii diverse si profesioniste.

Sporturi nautice fara plata: hidrobicileta, windsurfind (cu licenta), canoe;

Sporturi nautice cu plata: parasutism, catamaran, jet ski, ski nautic, banana si ringo, lectii de windsurfing;

Alte sporturi: tenis de masa, aerobic, tae boo, tir cu arcul, volei pe plaja, basket, mini fotbal, polo, minigolf, boccia, badminton, jocuri la piscina, competitii.

Jocurile computerizate si biliardul sunt cu plata in cadrul salii de jocuri.

Activitati pe timpul serii: muzicaluri, competitii, playback, muzica live, petreceri plaja, disco pana la 02:00


vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Baia Mare catre CLUB MEGA SARAY, Antalya, Turcia