Charter Antalya - Marvida Family Eco Resort Hotel (ex Otium Family Eco Club )

Otium Eco Club oferă un mini-club supravegheat video, sesiuni cu proiectii de filme si diverse jocuri de societate, precum si centrul Kid's World, unde copiii se pot bucura de numeroase activităti deosebite, intr-o zonă dedicată de 3.350 m², protejată de un acoperis rezistent la radiatiile UV. Există si piscine pentru copii. In cadrul hotelului puteti desfăsura diverse activităti ecologice, printre care plantarea de flori si copaci si hrănirea animalelor, pentru intărirea relatiei copiilor cu natura.

Otium Eco Club asigură un restaurant special pentru copii si un loc de joacă, iar pentru a mentine inspiratia copiilor sunt disponibile activităti creative precum origami, cursuri de gătit, cursuri de limbă engleză si rusă, ateliere de artizanat si puzzle-uri.

Pentru un plus de confort, există servicii de babysitting, un aparat pentru monitorizarea audio a bebelusilor si cărucioare pentru copii, disponibile la cerere si la un cost suplimentar. De asemenea, puteti utiliza gratuit o cadă, un pătut de copii si un scaun inalt pentru copii. Facilitătile pentru copii includ un incălzitor de biberoane si un blender pentru pregătirea hranei.

Hotelul de 5 stele all inclusive Otium Eco Club Side este situat la 450 de metri de o plajă cu steag albastru si include un parc acvatic cu 3 tobogane de apă si un centru de wellness cu baie turcească. Toate camerele au balcon. Proprietatea oferă servicii de transfer intre plajă si hotel la fiecare 30 de minute.

Otium Eco Club Side se află la 7 km de Side si la 80 km de Antalya. Aeroportul orasului Antalya este la 70 km si poate fi accesat usor prin intermediul serviciului de transfer privat organizat de hotel, la un cost suplimentar. Proprietatea asigură parcare gratuită.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Suceava catre Otium Family Eco Club (EX. Otium Eco Club Side), Antalya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate