Charter Corfu - Dassia Holiday Club, cu plecare din Bucuresti

Amplasare

Acest hotel, ideal pentru turiști de la plajă, se află în centrul Dassiei, în apropiere de o plajă. Cel mai apropiat aeroport este Corfu - Kerkyra (CFU), distanța este de aproximativ 12 km.

Dotări

În acest hotel cu un lift clienții sunt întâmpinați călduros la recepția deschisă la orice oră din zona de primire. Locul de cazare dispune de un seif, de un spațiu cu televizor și de asistență medicală. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Există de asemenea și magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon cu apelare directă, un televizor și WiFi. În băi se află un uscător de păr. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu volei, tenis de masă, biliard și un joc de darts. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune un restaurant pentru nefumători și de un bar. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Oradea catre Dassia Holiday Club, Corfu, Grecia