SANTA CATERINA

Amalfi Italia
S.S. Amalfitana, 9 - 84011 Amalfi - Salerno

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Oferind vedere superbă la Coasta Amalfi, Hotelul Santa Caterina este o vilă in stil art nouveau construită pe o stancă cu vedere la mare. Oferă multe terase și o piscină frumoasă, toate cu vedere la mare.

Construită in stancă și aflată deasupra mării, piscina este inconjurată de șezlonguri și de umbrele. Oaspeții au acces la piscină și la plaja privată de mai jos, folosind lifturile de sticlă private ale proprietății.

Zona de wellness de la Santa Caterina include o saună, hamam și servicii de masaj, precum și un centru de fitness bine echipat, cu vedere la mare.

Camerele și suitele elegante au podea cu gresie majolica de Vietri și mobilier luxos. Printre facilitățile disponibile se numără un balcon cu vedere directă sau parțială la mare, precum și acces gratuit la internet ADSL.

Restaurantul Glicine, distins Michelin, propune un nou concept de luat masa in lux, oferă o bucătărie orientată pe preparate locale echilibrate, elegante și inovatoare și arome mediteraneene. Restaurantul Al Mare este specializat in pește proaspăt și pizza gătită intr-un cuptor cu lemne. Mesele sunt servite pe terasa cu vedere la mare.

Oferind parcare privată, acest hotel de 5 stele este la doar 1 km de Amalfi. Renumita stațiune VIP Positano este la 15 minute de mers cu mașina.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre SANTA CATERINA, Amalfi, Italia

Verifica tarife si disponibilitate