8 zile vacanta de croaziera in Marea Mediterana de Vest si Insulele Baleare

Data de îmbarcare: 📍 DECEMBRIE 2024 - 06, 13, 20, 27

 
de la
 
569
pasager/7 nopți

Costa Toscana

 

Costa Toscana este cel mai nou vas din flota Costa. 11 restaurante cu meniu dezvoltat de 3 bucătari internaționali premiați cu stele Michelin, 19 baruri și 1.550 de cabine cu balcon.

O croaziera pe noul vas - Costa Toscana - va fi una de neuitat. La bord va asteapta spectacole si show-uri de entertainment oferite de artisti internationali, dar si 13 piscine si jacuzzi-uri, un centru spa, o sala de fitness si multe alte facilitati ce va vor face vacanta mult mai relaxanta si distractiva. Aici veti fi rasfatati de catre chefi ce exceleaza in domeniul gastronomiei cu o gama variata de preparate traditionale italiene, dar si internationale. Dar asta nu este tot: vasul Costa Toscana este dotat cu noi motoare cu propulsie LNG pentru a sustine calatoritul sustenabil. 

 

Lungime: 336,94

Latime: 42

Greutate: 185.007

Capacitate: 6.730

Echipaj: 1.646

An constructie2021

Constructor: Meyer Werft (Turku, Finland)

Cost: EUR 790 million

Numar cabine: 2663

Suprafata cabine: 12,6 - 36,9

 

CABINE

CABINA INTERIOARĂ

Suprafața: de la 13 mp

Facilităti: 1 pat dublu sau 2 paturi de o persoană, baie cu duș, aer condiționat reglabil, uscător de păr, seif, prosoape de baie și de plajă, TV cu ecran plat 40″, prize standard 220 – 110 Volt/60 Hz și prize USB 2.1A/5V.

Cabinele interioare pot fi ocupate de 2, 3 sau 4 persoane. Dacă ocuparea este triplă sau cvadruplă veți avea la dispoziție 2 paturi înalte pliante (upper beds).

 

 

CABINĂ EXTERIOARĂ (GEAM FIX)

Suprafața: de la 19 mp

Facilităti: 1 pat dublu sau 2 paturi de o persoană, baie cu duș, aer condiționat reglabil, uscător de păr, seif, prosoape de baie și de plajă, TV cu ecran plat 40″, prize standard 220 – 110 Volt/60 Hz și prize USB 2.1A/5V.

Cabinele exterioare pot fi ocupate de 2, 3 sau 4 persoane. Dacă ocuparea este triplă sau cvadruplă veți avea la dispoziție 1 canapea extensibilă de o persoană și 1 pat pliant înalt (upper bed).

CABINĂ CU BALCON

Suprafața: de la 28 mp

Facilităti: 1 pat dublu sau 2 paturi de o persoană, balcon exterior privat, baie cu duș, aer condiționat reglabil, uscător de păr, seif, prosoape de baie și de plajă, TV cu ecran plat 40″, prize standard 220 – 110 Volt/60 Hz și prize USB 2.1A/5V.

Cabinele cu balcon pot fi ocupate de 2, 3 sau 4 persoane. Dacă ocuparea este triplă sau cvadruplă veți avea la dispoziție 1 canapea extensibilă de o persoană sau dublă sau pat pliant înalt.

Este permis fumatul pe balcon.

CABINĂ CU TERASĂ

Suprafața: de la 30 mp

Facilităti: 1 pat dublu sau 2 paturi de o persoană, balcon exterior privat și verandă, baie cu duș, aer condiționat reglabil, uscător de păr, seif, prosoape de baie și de plajă, TV cu ecran plat 40″, prize standard 220 – 110 Volt/60 Hz și prize USB 2.1A/5V.

Cabinele cu terasă pot fi ocupate de 2, 3 sau 4 persoane. Dacă ocuparea este triplă sau cvadruplă veți avea la dispoziție 1 canapea extensibilă de o persoană sau dublă sau pat pliant înalt.

Este permis fumatul pe balcon.

SUITE (APARTAMENTE)

Suprafață: de la 50 mp

Facilităti: 1 pat dublu sau 2 paturi de o persoană, pachet de bun venit, majordom, restaurant rezervat oaspeților Suite, halate de baie și papuci de cameră, balcon exterior privat spațios, baie cu duș (și/sau cadă), aer condiționat reglabil, uscător de păr, seif, prosoape de baie și de plajă, TV cu ecran plat 40″, prize standard 220 – 110 Volt/60 Hz și prize USB 2.1A/5V.

Cabinele cu Suite pot fi ocupate de 2, 3 sau 4 persoane. Dacă ocuparea este triplă sau cvadruplă veți avea la dispoziție 1 canapea extensibilă de o persoană sau dublă.

Este permis fumatul pe balcon.

 

 

 

Ziua 1 - Civitavecchia / Roma

vineri 13 decembrie

Plecare: 19:00

Civitavecchia, un fost port etrusc, este portul maritim pentru Roma. Și ce să mai spunem despre ea? Totul aici reflectă puterea glorioasă a unui popor care a condus lumea.

Ziua imbarcarii

 

Ziua 2 - Savona

Sâmbătă 14 decembrie

Sosire: 08:30 / Plecare: 17:30

Deasupra portului din Savona, fortăreața Priamar salută fiecare plecare și sosire a navelor Costa care navighează în Mediterana. Genova și acvariul său se află în apropiere.

 

Ziua 3 - Marsilia

Duminică 15 decembrie

Sosire: 09:00 / Plecare: 18:00

Un lucru plăcut de făcut este pur și simplu să vă așezați la una dintre cafenelele cu vedere spre portul din Marsilia și, sorbind un Pastis, să observați peisajul și oamenii care îl locuiesc.

 

Ziua 4 - Barcelona

Luni 16 decembrie

Sosire: 08:30 / Plecare: 18:30

Barcelona este unul dintre cele mai populare orașe pentru croaziere în Marea Mediterană. Barcelona, cu viața sa de noapte incitantă, este gata să vă surprindă.

 

Ziua 5 - Palma

Marți 17 decembrie

Sosire: 08:00 / Plecare: 18:00

În Spania există un loc perfect pentru vacanță, agrement, cumpărături și cultură: Palma de Mallorca.

 

 Ziua 6 – Zi pe mare

Miercuri 18 decembrie

Zi de navigare pe mare. O zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau lovindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Răsfoiți o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat

 

Ziua 7 - Palermo

Joi 19 decembrie

Sosire: 08:00 / Plecare: 16:00

Palermo deține atâta fascinație și frumusețe încât este greu să nu-l mai admiri. Toate acestea sunt făcute mai dulci de faimoasele cassata și cannoli siciliene.

 

Ziua 8 - Civitavecchia / Roma

vineri 20 decembrie

Sosire: 08:30

Ziua debarcarii.

🚢
O calatorie minunata de 8 zile. Poti vizita 6 orase si 3 tari.
🛌
Cazarea la bordul navei in tipul de cabina ales.
🍽
3 mese pe zi ce pot fi servite in restaurantele principale, disponibile la bordul navei.
Bauturile non-alcoolice (apa, ceai, cafea, sucuri) in restaurantele de tip bufet (cu autoservire).
🏊‍
Accesul la toate facilitatile navei. Mergi oricand la piscina, jacuzzi, sala de fitness, spectacol, casino, discoteca etc.
💰
Taxe portuare
💰
Taxa Servicii Hoteliere (bacsis oficial). Este o taxa obligatorie ce trebuie achitata la rezervare.
🍻
Bauturile alcoolice sau non-alcoolice cu exceptia celor disponibile in restaurantele de tip bufet (cu autoservire).
Zborul catre orasul de imbarcare Barcelona si zborul de retur.
🚖
Transferul din aeroport in port in orasul de imbarcare Barcelona si transferul de retur.
🚌
Excursiile optionale, organizate in orasele tranzitate.
🏥
Asigurarea medicala.
📶
Internet WIFI la bord
💵
Credit pentru cheltuieli la bord

Tarife reduse - la cerere

Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

•             returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

•             25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

•             40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

•             80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

•             100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

*  excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și careîn principiu, nu se returnează

ATENȚIE!

Modificările de nume, câși corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

Vreau mai multe informații!


Abonează-te la newsletter ul nostru pentru mai multe oferte!