MSC Opera - 8 zile vacanta de croaziera în Insulele Grecesti

Data de îmbarcare: 18 iulie 2024

 
de la
 
569
pasager/7 nopți

Despre MSC OPERA

 

MSC Opera Un stil rafinat, materiale prețioase și atenția la detalii fac din MSC Opera o navă de croazieră care este cu adevărat ceva încântător! Este construită după linii mai clasice decât surorile sale din clasele Musica și Fantasia, ceea ce creează o atmosferă specială la bord, permițându-vă în același timp să vizitați acele destinații care sunt inaccesibile pentru navele mai mari. Pregătește-te să te scufunzi într-una dintre piscinele noastre, să te relaxezi la petrecerile tematice, să te răsfeți cu ceva delicios într-unul dintre restaurantele noastre uimitoare și multe altele!  

Atracții deasupra luciului mării:

Divertisment – Fie că vă încercați norocul la Cazinoul Med Pearl, vă relaxați în La Cabala Piano Bar, dansați în discoteca Byblos, vă bucurați de un spectacol la Teatro dell' Opera sau vă uitați în noua zonă de cumpărături, nu există niciun moment de plictiseală la bord. Alegeți dintr-o selecție superbă de opțiuni de agrement și divertisment pe parcursul fiecărei zile și nopți de croazieră. De la vizionarea de spectacole spectaculoase sau jocuri video până la cumpărături sau exerciții fizice, veți putea găsi întotdeauna activitatea ideală pentru a vă satisface dorința.

Familie & copii – Ne-am asociat cu parteneri experți precum Chicco, LEGO® și Namco® pentru a crea o serie de noi zone de joacă superbe pentru copii de toate vârstele, inclusiv un parc de stropire, în timp ce adolescenții se pot bucura de jocuri de realitate virtuală și de propriile cluburi exclusive.

Fitness și relaxare – Există o mulțime de opțiuni pentru fitness și distracție la bord, cu un complex complet de piscine duble cu băi cu hidromasaj, o sală de gimnastică, o pistă de mers pe jos, minigolf, shuffleboard, saună, baie turcească și centrul de wellness MSC Aurea Spa, care oferă masaje superbe. Echipată cu cele mai noi echipamente cardio și de antrenament de forță Technogym®, sala de sport de la bordul MSC Poesia oferă o gamă largă de cursuri de fitness și programe de antrenament originale: perfectă pentru oricine dorește să se mențină în formă în timpul croazierei.

Restaurante & bufete Mesele gastronomice de la bord sunt de neuitat, oferind o gamă mereu schimbătoare de specialități mediteraneene și internaționale, fără a uita de pizza italiană autentică, proaspăt preparată din cele mai bune ingrediente pentru a vă încânta palatul gustativ.

Baruri & saloane  Pe MSC Opera, există neapărat un bar sau un lounge care să se potrivească fiecărei stări și fiecărui moment. Astfel, atunci când ai chef de un cappuccino la mijlocul dimineții, de un smoothie de fructe răcoritor în timp ce faci plajă, de un pahar de vin înainte de cină sau de un cocktail târziu în noapte, nu vei avea mult de căutat.

 

Unde vei fi cazat – MSC Opera, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – JUNIOR INTERIOR, DECK 7-10

 

Suprafață de aproximativ 12-13 mp;

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant;

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere);

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif, minibar si aer conditionat.

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – JUNIOR OCEAN VIEW, DECK 7-10

 

Suprafață de aproximativ 12-13 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif, minibar si aer conditionat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – DELUXE BALCONY, DECK 9-10

 

Suprafață de aproximativ 13 mp

Balcon de aproximativ 3 mp;

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif Mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine) 

Despre orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

Piraeus (Athena), Grecia - Mărturii ale unei civilizații străvechi. Simțiți-vă ca și cum ați fi fost transportat înapoi în timp atunci când ajungeți în orașul portuar Piraeus, în Grecia. Cu o cultură plină de viață, debordând de o arhitectură veche de secole și mâncăruri delicioase compuse din fructe de mare proaspete, acest oraș clasic oferă o experiență captivantă în lumea dramatică a Greciei antice.

Piraeus (Pireu) este portul de escală în timpul unei croaziere MSC în Marea Mediterană. Este portul Atenei încă din epoca clasică, când au fost construite așa-numitele Ziduri Lungi, ale căror rămășițe împrăștiate pot fi încă văzute, pentru a-l lega de oraș. Astăzi este o metropolă substanțială de sine stătătoare. Feriboturile insulare care pleacă din portul în care vasul dumneavoastră de croazieră MSC vă așteaptă să vă întoarceți sunt motivul pentru care majoritatea oamenilor vin aici; totuși, dacă petreceți ceva timp aici, adevăratele atracții ale locului se află în jurul porturilor pentru ambarcațiuni mici Zéa Marina și Mikrolímano, pe partea opusă a micii peninsule.

Destinație exclusivă: vizitați Partenonul și minunați-vă de arhitectura somptuoasă din epoca de aur ateniană a lui Pericle. Faceți o oprire la magnificul Muzeu Național Arheologic pentru a vedea arta greacă antică. Plimbați-vă prin porturile Zéa Marina și Mikrolímano pentru a descoperi o zonă rezidențială de lux, plină de cafenele, baruri și restaurante pe malul apei, care oferă unele dintre cele mai bune fructe de mare din oraș.

Katakolon (Olimpia), Grecia - Focul sacru al Jocurilor Olimpice, din trecut spre viitor. O vacanță în Grecia în timpul unei croaziere MSC pe Mediterana înseamnă istorie și mit. Katakolon este un orășel micuț de la malul mării din Grecia, situat în golful Agios Andreas, la doar 20 km de situl antic Olympia. Asocierile istorice și rezonanța Olimpiei, care a găzduit timp de peste un mileniu cele mai importante jocuri panelenice, sunt rivalizate doar de Delphi sau Micene. Croazierele MSC Marea Mediterană oferă excursii complete la Olympia. Este unul dintre cele mai mari situri antice din Grecia, întins pe lângă râurile gemene Alfiós și Kládhios și dominat de Dealul Krónos. Cantitatea mare de structuri în ruină poate da o impresie confuză cu privire la măreția și funcția lor din vechime, dar situl în sine este pitoresc, meritând cu siguranță o vizită în cadrul unei excursii MSC. Intrarea în sit, situată la doar 200 m de satul modern, duce de-a lungul laturii vestice a zidului Altis, trecând pe lângă un grup de clădiri publice și oficiale. Prytaneionul era reședința administratorilor, unde sportivii stăteau și se ospătau pe cheltuiala oficială. Se pot vedea ruinele unei săli de sport și ale unei palaestre (școală de lupte), folosite de concurenți în timpul lunii obligatorii de antrenament înainte de meciuri. Dincolo de acestea se afla casa preoților, Theokoleion, o clădire substanțială cu coloane, în al cărei colț sud-estic se află o structură adaptată ca biserică bizantină. Punctul central al incintei Altis este asigurat de marele Templu doric al lui Zeus. Construit între anii 470 și 456 î.Hr., a fost la fel de mare ca și Partenonul, fapt confirmat în mod discret de imensele tobe de coloane care au fost aruncate pe jos. De asemenea, decorația templului rivaliza cu cele mai frumoase din Atena; parțial recuperate, sculpturile sale cu Pelops într-o cursă de care, cu Lapiți și Centauri, precum și cu Muncitorii lui Hercule, se află acum în muzeu.

Corfù (Grecia) - Eleganța îmbrățișată într-o cetate. O excursie în cadrul unei croaziere MSC Marea Mediterană poate fi șansa de a descoperi orașul Corfu, una dintre cele mai elegante capitale insulare din întreaga Grecie.

Orașul Corfu cuprinde o serie de zone distincte. Centrul istoric, zona delimitată de portul vechi și de cele două fortărețe, este format din mai multe cartiere mai mici: Campiello, cel mai vechi, se află pe dealul de deasupra portului; Kofinéta se întinde spre Spianádha (Esplanada); Áyii Apóstoli se întinde la vest de Mitrópolis (catedrala ortodoxă); în timp ce, ascuns lângă Néo Froúrio, se află ceea ce a mai rămas din vechiul cartier evreiesc.

Pe măsură ce porniți spre interior de pe nava de croazieră MSC, veți descoperi că aceste cartiere și aleile lor înalte și înguste ascund unele dintre cele mai frumoase arhitecturi din Corfu. Orașul Nou cuprinde toate zonele care înconjoară Centrul Istoric.

Cele mai evidente obiective turistice din timpul excursiei sunt fortărețele Paleó Froúrio și Néo Froúrio, care se înalță deasupra Portului Vechi, Néo Froúrio este cel mai interesant din punct de vedere arhitectural dintre cele două fortărețe. Intrarea, în partea din spate a fortului, dă spre pivnițe, temnițe și creneluri, cu vederi excelente asupra orașului și a golfului; în vârf există o mică galerie și o cafenea sezonieră.

Paleó Froúrio nu este la fel de bine conservat ca Néo Froúrio și conține unele structuri moderne incongruente, dar are un interesant muzeu bizantin chiar în interiorul porții și priveliști și mai impresionante de la Turnul Central al Țării. Chiar la vest de Paleó Froúrio, centrul vieții orașului este Listón, o stradă cu arcade, mărginită de cafenele, construită în timpul ocupației franceze și Spianádha (Esplanada) verde pe care o domină.

Când coborâți aici din croaziera MSC, vă puteți bucura și de o excursie la biserica din secolul al XVI-lea Áyios Spyrídhon și la câteva clădiri care datează din administrațiile franceză și britanică.

Cefalonia/Argostoli, Grecia - Paradisul broaștelor țestoase și al altor minuni ale naturii. O croazieră MSC pe Marea Mediterană vă oferă șansa de a experimenta Argostóli, capitala Kefaloniei, un oraș mare și înfloritor - practic un oraș - cu o poziție minunată în interiorul unui golf, unde nava dvs. de croazieră MSC vă așteaptă la întoarcere. Șoseaua de legătură între cele două părți ale golfului interior, cunoscută sub numele de Dhrápano datorită formei sale de seceră, a fost construită inițial de britanici în 1813 și este acum închisă traficului. Orașul pe care îl veți vedea în timpul vacanței dumneavoastră în Grecia a fost reconstruit în totalitate după cutremurul din 1953, dar are o atmosferă plăcută care rămâne în mod sfidător grecească, mai ales în timpul vâltorii de seară în jurul Platía Valianou - centrul nevralgic al orașului - și de-a lungul Lithóstroto, principala stradă comercială pietonală, care este paralelă cu malul mării.

De asemenea, croazierele MSC Mediterranean oferă excursii la două peșteri diferite din Kefaloniá și la o plajă minunată. La 20 de kilometri de Argostóli se află o cameră foarte impresionantă, acoperită de stalagmite, cunoscută sub numele de Dhrogaráti. Peștera, care atinge o adâncime de 60 de metri și a fost descoperită în urmă cu peste 300 de ani, este folosită ocazional pentru concerte datorită acusticii sale minunate.

La treizeci de kilometri nord de Argostóli, spre Ayía Efimía, Melissáni este parțial scufundată în apă sărată, care, în mod surprinzător, iese dintr-o falie subterană care se întinde pe toată suprafața insulei până la un punct din apropierea Argostóli. În acel punct, cunoscut sub numele de Katavóthres, marea țâșnește la nesfârșit într-un canal subteran - faptul că apa ajunge în peșteră a fost demonstrat cu ajutorul unui colorant fluorescent de urmărire.

Texturile și nuanțele frumoase create de lumina care se revarsă prin acoperișul prăbușit al peșterii fac din scurta excursie cu barca o necesitate. La patru kilometri de drum asfaltat, mai jos de principala arteră nord-sud, Mýrtos, uimitor de fotogenic, este considerată de mulți drept cea mai dramatică plajă din insulele Ionice - o splendidă fâșie de nisip alb pur și pietricele.

Bari - Un tărâm al spiritualității și al istoriei. Plimbați-vă prin orașul vechi din Bari și descoperiți o încâlceală fascinantă de străzi în cea mai mare zonă urbană de la Marea Adriatică. Debordează de mâncare mediteraneeană apetisantă și de farmec istoric, această capitală vă cufundă într-o experiență captivantă la malul mării pe care nu o veți uita prea curând.

Situat la capătul extrem al Corso Cavour, labirintul său de pasaje aparent nesfârșite, care se împletesc prin curți și pe sub arcade, a fost inițial conceput pentru a-i feri pe locuitori de vânt și pentru a-i pune pe invadatori într-o stare de confuzie. Aici, viața este trăită foarte mult în aer liber, iar în serile de vară este plin de oameni care stau în fața ușilor bucătăriilor.

Ajungând în inima orașului vechi din Bari, veți găsi Basilica di San Nicola, consacrată în 1197 pentru a adăposti relicvele Sfântului Nicolae jefuit cu un secol mai devreme din sudul Turciei prin Marea Mediterană. Adevărata frumusețe a bisericii se află în zidăria sa, dar cel mai bun dintre toate este tronul episcopal din secolul al XII-lea din spatele altarului, o lucrare superbă susținută de mici figuri care gâfâie sub greutatea sa.

Plecând de pe coastă, troli cu aspect curios sunt răspândiți în zona Murge din Puglia. Clădiri cilindrice, vopsite în alb, cu acoperișuri conice gri care se îngustează până la un punct sau o sferă, acestea sunt adesea împodobite cu simboluri pictate. Pereții groși izolează în egală măsură împotriva frigului din timpul iernii și a căldurii din timpul verii, în timp ce calcarul local este folosit pentru a face acoperișurile cu două straturi etanșe la apa de ploaie.

Zi de navigare pe mare. O zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau lovindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Răsfoiți o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

Santorini, Grecia - Deasupra unei mări fermecate. Nu poți spune că ai fost în vacanță în Grecia fără să vezi minunea naturală Santoríni. Pe măsură ce vasul nostru de croazieră MSC face manevre în marea caldera de la Santoríni (Thíra), pământul pare să se ridice și să se strângă în jurul ei.

Stânci abrupte, abrupte, se ridică la sute de metri deasupra mării de un albastru adânc, nimic nu crește sau pășește pentru a atenua priveliștea impresionantă. Singurele culori sunt straturile de piatră ponce roșiatică-maronie, neagră și gri de pe peretele stâncos al acestei, cea mai mare insulă din mini-arhipelag.

O excursie la țărm în timpul croazierei MSC Mediterana poate fi șansa perfectă de a descoperi Firá (cunoscută și sub numele de Hóra), care se agață precar de marginea uriașei caldere. Deși restaurantele din Firá sunt destinate în primul rând pieței turistice, mâncarea poate fi foarte bună. Folosind un traseu spectaculos de două ore de mers pe jos de-a lungul buzei calderei se ajunge la satul Imerovígli și, mai la nord, la Firostefáni, ambele cu priveliști la fel de impresionante.

Singura locație alternativă este Karterádhos, un mic sat situat la aproximativ douăzeci de minute de mers pe jos la sud-est de Firá. Croazierele MSC Mediterranean oferă, de asemenea, excursii la plajele din Santoríni, pe coasta de est a insulei, care sunt întinderi lungi și negre de nisip vulcanic care devin extrem de fierbinți în soarele de după-amiază.

Dovezi ale coloniei minoice care a prosperat cândva aici au fost descoperite printre stațiunile de la vechiul sit minoic Thira de la Akrotíri, în extremitatea sud-vestică a insulei; situl a fost locuit din perioada neoliticului târziu până în secolul al XVII-lea î.Hr. Muzeul arheologic din Firá, aflat lângă telecabina din nordul orașului, este bine prezentat și are o colecție din săpăturile de la Thira antică.

 

🚢 O calatorie minunata de 8 zile. Poti vizita 6 orase si 2 tari.
🛌 Cazarea la bordul navei in tipul de cabina ales.
🍽 3 mese pe zi ce pot fi servite in restaurantele principale, disponibile la bordul navei.
☕ Bauturile non-alcoolice (apa, ceai, cafea, sucuri) in restaurantele de tip bufet (cu autoservire).
🏊‍ Accesul la toate facilitatile navei. Mergi oricand la piscina, jacuzzi, sala de fitness, spectacol, casino, discoteca etc.
💰Taxe portuare
💰Taxa Servicii Hoteliere (bacsis oficial). Este o taxa obligatorie ce trebuie achitata la rezervare.
🍻Bauturile alcoolice sau non-alcoolice cu exceptia celor disponibile in restaurantele de tip bufet (cu autoservire).
✈ Zborul catre orasul de imbarcare Pireu, Atena si zborul de retur.
🚖 Transferul din aeroport in port in orasul de imbarcare Pireu, Atena si transferul de retur.
🚌 Excursiile optionale, organizate in orasele tranzitate.
🏥 Asigurarea medicala.
📶 Internet WIFI la bord
💵 Credit pentru cheltuieli la bord

Tarife reduse - la cerere

Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

•             returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

•             25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

•             40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

•             80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

•             100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

*  excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și careîn principiu, nu se returnează

ATENȚIE!

Modificările de nume, câși corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

Vreau mai multe informații!


Abonează-te la newsletter ul nostru pentru mai multe oferte!