8 zile vacanta de croaziera in Marea Mediterana de Vest si Insulele Baleare II

Data de îmbarcare: 23 septembrie 2024

 
de la
 
469

Despre nava MSC MUSICA

 

MSC Musica nu numai că a lansat o nouă clasă de nave de croazieră ecologice, dar a lansat și o nouă clasă de croazieră - o lume spațioasă cu linii grațioase și o alegere superlativă, îmbogățită de creativitatea, materialele naturale fine și atenția la detalii care au distins întotdeauna MSC Cruises. O lume magică de căldură și ospitalitate așteaptă fiecare oaspete.

Viața pe MSC Musica este minunată din momentul în care urci la bord. De îndată ce vezi cascada pe trei niveluri din foaierul central și pianul transparent, suspendat pe o podea de cristal deasupra unui bazin cu apă strălucitoare, știi că aceasta este o navă specială!

 

Atracții deasupra luciului mării:

 

Divertisment. Cu piscine elegante și zone de joacă atrăgătoare pentru copii, precum și un spa somptuos, un teatru de lux, un cazinou plin de farmec, o discotecă panoramică și multe altele, MSC Musica oferă oaspeților săi o lume de activități pe timp de zi și divertisment de noapte. Cu atât de multe opțiuni disponibile, singura problemă este să te decizi ce să faci!

Locurile de designer de la bord sunt la fel de inspirate, fie că dansați pe muzica unei formații în strălucitorul Crystal Lounge, fie că vă relaxați în elegantul salon de trabucuri Havana Club, jucați la cazinoul Sanremo sau vă bucurați de un spectacol live în uimitorul Teatro la Scala.

Familie și copii. Pe MSC Musica, copiii și tinerii adulți se bucură de tratamentul special pentru care MSC Croaziere este binecunoscut, cu facilități de joacă colorate în interior și exterior, o piscină proprie și cluburi separate pentru copii și adolescenți pentru o viață socială vibrantă la bord.

Restaurante & bufeturi. Bucătăria variată de la bord este proaspăt preparată din ingrediente de primă mână. Încercați savuroasele specialități gastronomice italiene în Il Giardino, răsfățați-vă cu delicatese japoneze în Kaito Sushi Bar sau savurați pizza italiană autentică.

Baruri & lounge.  Savurați selecția noastră internațională extinsă de vinuri fine, beri care potolesc setea și cocktailuri clasice și inovatoare. Cu nouă baruri elegante din care puteți alege, există un loc potrivit pentru fiecare ocazie.

Sală de sport de ultimă generație. Echipată cu cele mai noi echipamente cardio și de antrenament de forță Technogym®, sala de sport panoramică de la bordul MSC Musica oferă o gamă largă de cursuri de fitness și programe de antrenament originale: perfectă pentru oricine dorește să se mențină în formă în timpul croazierei.

 

Unde vei fi cazat – MSC Musica, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – DELUXE INTERIOR, DECK 5-15

 

 

Suprafață de aproximativ 14-21 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere);

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

 

Cabină cu vedere exterioară – DELUXE OCEAN VIEW, DECK 5, 8

 

 

Suprafață de aproximativ 16-18 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

 

Cabină cu balcon – DELUXE BALCONY, DECK 8-15

 

 

Suprafață de aproximativ 15-28 mp

Balcon de aproximativ 4-5 mp; unele cabine au balcon din metal, în loc de sticlă

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr;

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

 

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

 

Despre orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

Barcelona - Ramblas, un simbol atemporal

Barcelona - al doilea oraș al Spaniei, capitala și portul Cataloniei - vibrează de viață și, cu siguranță, nu există niciun alt oraș din țară care să o atingă în ceea ce privește stilul, aspectul sau energia.

O excursie de croazieră în centrul Barcelonei vă va duce la descoperirea muzeelor sale de artă de clasă mondială și a restaurantelor, barurilor, galeriilor și magazinelor de designer la modă. Iar în extraordinara biserică a lui Antoni Gaudi, Sagrada Família, și în bulevardul de renume mondial care este Ramblas, aveți două obiective turistice care se află în fruntea listei de vizitare a obiectivelor turistice din orice croazieră pe Marea Mediterană.

O vacanță în Barcelona poate începe cu Ramblas și apoi se poate plonja direct în nucleul medieval al orașului, Barri Gòtic. Dar există și o mulțime de alte cartiere centrale din centrul orașului vechi de explorat, de la La Ribera - unde se află celebrul Museu Picasso - până la funky-ul El Raval, unde barurile, restaurantele și buticurile cool au crescut în umbra impresionantului muzeu de artă contemporană MACBA.

Chiar dacă veți spune că știți bine aceste cartiere foarte vizitate, există întotdeauna altceva de descoperit în timpul unei excursii MSC - baruri de tapas ascunse pe străduțe puțin schimbate de un secol sau două, buticuri de designer în cartiere vechi renovate, prânzuri de chilipiruri în tavernele muncitorilor, restaurante gastronomice nemarcate, magazine și ateliere de artizanat, cafenele fin-de-siècle, palate medievale restaurate și piețe de cartier.

Pe Passeig de Gràcia se află Casa Batlló a lui Gaudi, proiectată pentru industriașul Josep Batlló: fațada de piatră atârnă în falduri, ca o piele, în timp ce pe acoperiș răsar celebrele coșuri de fum din mozaic și un turnuleț încoronat cu o cruce tridimensională.

Muntele Montserrat se află la doar 40 km nord-vest de Barcelona și este o excursie populară în afara orașului. Odată ajunși acolo, puteți vizita bazilica și clădirile mănăstirii, care se desfășoară în evantai în jurul unei piețe deschise, iar de pe terasă se poate admira o priveliște extraordinară asupra muntelui.

Civitavecchia/Roma - Descoperind o mie de ani de istorie

Portul Civitavecchia este unul dintre cele mai mari din Italia și este, bineînțeles, o destinație a MSC Croaziere în Marea Mediterană. Civitavecchia se bucură de o istorie milenară datorită golfurilor sale de-a lungul coastei, care ofereau un adăpost perfect pentru nave, ceea ce a făcut din el un port natural cu mult înainte ca navele de croazieră să navigheze pe mări, portul fiind cunoscut de romani sub numele de Centumcellae. În timpul vacanței dumneavoastră în Civitavecchia, puteți vizita cu ușurință centrul său pe jos. Printre cele mai importante monumente de vizitat se numără Forte Michelangelo, construit de Bramante în secolul al XVI-lea, zidurile vechi ale vechiului port, unde se află o fântână din marmură de travertin realizată de Vanvitelli, și Stânca, o fortăreață inexpugnabilă care se profilează deasupra orașului și portului de peste o mie de ani.

În Piazza Vittorio Emanuele II, piața principală din Civitavecchia, se poate admira maiestuoasa catedrală barocă dedicată Sfântului Francisc, construită la sfârșitul secolului al XVIII-lea pe o biserică mai mică, care nu mai putea găzdui o comunitate în creștere rapidă.

Piața Leandra, situată în centrul istoric, este o piață tipic italiană cu o fântână în centru, dedicată lui Leandro, un marinar în vârstă din Evul Mediu care și-a convins concetățenii să se stabilească pe coasta mediteraneeană în ciuda incursiunilor piraților sarazini.

Există o multitudine de baruri și restaurante pentru a gusta din bucătăria cu fructe de mare, de la caracatiță, la racheta prăjită, la calamari umpluți sau pizza alla civitavecchiese cu anșoa și usturoi. Băile Taurine, din perioada etruscă ori chiar mai veche, sunt un sit arheologic grandios la doar câțiva kilometri în afara orașului, un loc pe care îl recomandăm persoanelor pasionate de istoria antică.

Genova, Italia - Un amestec de culturi și arome

 Genova este minunat de eclectică, vibrantă și plină de un stil ceva mai dur; reprezintă o excursie excelentă pentru o croazieră. Într-adevăr, "La Superba", așa cum era cunoscută la apogeul autorității sale ca superputere mediteraneeană, se mândrește cu mai mult farmec și mreajă decât toate stațiunile de coastă din jur la un loc.

În timpul unei vacanțe la Genova puteți explora orașul său vechi: un labirint dens și fascinant de străduțe medievale care adăpostesc palate mari construite în secolele al XVI-lea și al XVII-lea de către familiile bogate de mercenari din Genova și transformate acum în muzee și galerii de artă. Ar trebui să căutați Cattedrale di San Lorenzo, Palazzo Ducale și palatele renascentiste de pe Via Garibaldi, care adăpostesc colecțiile de artă din Genova, precum și mobilier și decorațiuni din cele mai mărețe zile din trecutul orașului, când navele sale navigau spre toate colțurile Mării Mediterane

Acquario di Genova este mândria și bucuria orașului, parcat ca un pachebot uriaș pe malul mării, cu șaptezeci de bazine care adăpostesc creaturi marine din toate habitatele majore ale lumii, inclusiv cea mai mare reconstrucție din lume a unui recif de corali din Caraibe. Este un acvariu mare după orice standarde, al doilea ca mărime din Europa după capacitate, și se mândrește cu o perspectivă ecologică la zi și cu informații de bază excelente în italiană și engleză.

La doar 35 km la sud de Genova, nu se poate nega atracția orașului Portofino, ascuns într-un golfuleț protejat, înconjurat de pante luxuriante acoperite de chirpici și măslini. Este o stațiune de listă A care atrage de ani de zile bancheri de lux, celebrități și anturajul lor, după cum o demonstrează flotilele de iahturi gigantice ancorate de obicei chiar în afara acesteia. Este un loc micuț care este atractiv, dar în același timp oarecum aglomerat, cu o cotă de magazine, baruri și restaurante de lux pentru un loc de două ori mai mare decât el. 

Cannes (Côte d'Azur), Franta - Eleganța unei destinații VIP

O vacanță în Franța cu MSC Croaziere este șansa perfectă pentru a vizita Cannes. Cu hotelurile sale imaculate de pe malul mării și concesiunile exclusive de plajă, iahturile sale pline de farmec și buticurile de designer, Cannes este în multe privințe stațiunea definitivă a Rivierei, un loc în care aparențele contează, mai ales în timpul festivalului de film din luna mai. Palais des Festivals, situat pe malul mării și nu deosebit de atractiv, este inima festivalului de film, dar găzduiește, de asemenea, conferințe, turnee și expoziții comerciale.

În ciuda imaginii sale strălucitoare, Cannes funcționează surprinzător de bine ca o mare stațiune balneară, cu o mulțime de plaje publice gratuite și nisipoase. Promenade de la Croisette este cu siguranță priveliștea care trebuie văzută în timpul excursiilor, cu hotelurile sale de tip palat - Martinez și Carlton - pe o parte și plajele lor private pe cealaltă parte. Este posibil să vă găsiți drumul spre plajă fără să plătiți, dar nu este ușor (puteți, desigur, să vă plimbați de-a lungul ei, sub rândurile de șezlonguri).

Orașul vechi, cunoscut sub numele de Le Suquet, după dealul pe care se află, oferă o panoramă minunată a curbei golfului Cannes. Pe vârful său se află rămășițele unui pridvor fortificat, locuit de călugării din Cannes din secolul al XI-lea, și frumoasa Capelă Ste-Anne din secolul al XII-lea. Muzeul de la Castre, aflat în rămășițele mănăstirii Cannes din secolul al XI-lea, deține o colecție extraordinară de instrumente muzicale din întreaga lume, alături de fotografii și stampe ale vechiului Cannes și o secțiune de etnologie și arheologie.

Croazierele MSC Mediterană oferă, de asemenea, excursii la Nisa. De când și-a atins apogeul în belle époque de la sfârșitul secolului al XIX-lea, și-a păstrat aproape intacte stilurile istorice: vizuina medievală de iepuri din Vieux Nice, fațadele italienești ale Nisei moderne și bogata exuberanță a reședințelor fin-de-siècle, care datează din perioada în care orașul era cel mai la modă refugiu de iarnă din Europa.

Barcelona - Ramblas, un simbol atemporal

Barcelona - al doilea oraș al Spaniei, capitala și portul Cataloniei - vibrează de viață și, cu siguranță, nu există niciun alt oraș din țară care să o atingă în ceea ce privește stilul, aspectul sau energia.

O excursie de croazieră în centrul Barcelonei vă va duce la descoperirea muzeelor sale de artă de clasă mondială și a restaurantelor, barurilor, galeriilor și magazinelor de designer la modă. Iar în extraordinara biserică a lui Antoni Gaudi, Sagrada Família, și în bulevardul de renume mondial care este Ramblas, aveți două obiective turistice care se află în fruntea listei de vizitare a obiectivelor turistice din orice croazieră pe Marea Mediterană.

O vacanță în Barcelona poate începe cu Ramblas și apoi se poate plonja direct în nucleul medieval al orașului,  Barri Gòtic. Dar există și o mulțime de alte cartiere centrale din centrul orașului vechi de explorat, de la La Ribera - unde se află celebrul Museu Picasso - până la funky-ul El Raval, unde barurile, restaurantele și buticurile cool au crescut în umbra impresionantului muzeu de artă contemporană MACBA.

Chiar dacă veți spune că știți bine aceste cartiere foarte vizitate, există întotdeauna altceva de descoperit în timpul unei excursii MSC - baruri de tapas ascunse pe străduțe puțin schimbate de un secol sau două, buticuri de designer în cartiere vechi renovate, prânzuri de chilipiruri în tavernele muncitorilor, restaurante gastronomice nemarcate, magazine și ateliere de artizanat, cafenele fin-de-siècle, palate medievale restaurate și piețe de cartier.

Pe Passeig de Gràcia se află Casa Batlló a lui Gaudi, proiectată pentru industriașul Josep Batlló: fațada de piatră atârnă în falduri, ca o piele, în timp ce pe acoperiș răsar celebrele coșuri de fum din mozaic și un turnuleț încoronat cu o cruce tridimensională.

Muntele Montserrat se află la doar 40 km nord-vest de Barcelona și este o excursie populară în afara orașului. Odată ajunși acolo, puteți vizita bazilica și clădirile mănăstirii, care se desfășoară în evantai în jurul unei piețe deschise, iar de pe terasă se poate admira o priveliște extraordinară asupra muntelui.

Ibiza (Ins. Baleare, Spania) – Centrul vieții de noapte spaniole 

În croaziera ta mediteraneană spre Spania,  Ibiza este o insulă a frumuseții și a exceselor, binecuvântată cu zeci de plaje cu golfuri uimitoare și păduri dense de pini.

Ibiza a atras mult timp personaje hedoniste și boemi bogați, în timp ce, în prezent, cei mai mulți oameni vin aici pentru a experimenta scena extraordinară a cluburilor. Ibiza poate pretinde cu prisosință că este capitala mondială a clubbingului, practic toți DJ de top din lume din domeniul house și mulți alți jucători minori concertează aici în timpul sezonului estival. Totuși, vizitați-o între octombrie și mai și veți găsi o insulă mult mai liniștită.

În timpul excursiei MSC în Ibiza, trebuie să vizitați Ciutat d'Eivissa, care este cu ușurință cea mai atractivă așezare de pe insulă. Ziduri medievale colosale păzesc labirintul de străzi pietruite din cartierul Dalt Vila, inclus pe lista UNESCO. Zidurile ating un punct culminant dramatic la intrarea principală cu arcade, impozantul Portal de ses Taules. Chiar dincolo se află eleganta Plaça de Vila, care este mărginită de restaurante și cafenele și reprezintă un cadru încântător pentru niște tapas sau o masă. Merită să faceți o plimbare până la străzile abrupte și întortocheate până la catedrală, fie și numai pentru a vă bucura de priveliștea minunată asupra portului.

O excursie în croazieră vă poate duce la Formentera, cea mai mică dintre cele patru insule Baleare principale, la doar 11 mile marine la sud de orașul Ibiza. La nord-vest de Es Pujols se află nisipurile absolut spectaculoase din Platja de Ses Illetes și, dincolo de un canal îngust, insula nelocuită Espalmador, unde există o altă plajă minunată și o apă suficient de turcoaz pentru a întrece orice broșură din Caraibe. Merită, de asemenea, o vizită Platja de Migjorn, un golf cu 5 km de nisip palid și ape cristaline care ocupă cea mai mare parte a coastei sudice a Formentera.

Zi de navigare pe mare

O zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

Cagliari (Sardinia, Italia) plaje albe și nisipoase, interior muntos și ape albastre primitoare. Orașul-port Cagliari, o destinație MSC Cruises, este capitala vibrantă și plină de culoare a Sardiniei. Trecutul său bogat poate fi văzut în Castelul medieval din vârful dealului Castello și în bijuterii arhitecturale precum Bastione San Remy. În interior, minunile arheologice, inclusiv extraordinarul Nuraghe, așteaptă să fie descoperite.

Excursiile MSC Croaziere oferă o mulțime de lucruri interesante de văzut, inclusiv: Nuraghele din Barumini - situl arheologic de la Nora, o călătorie pe apă spre "Sella del Diavolo" și plaja Poetto.

Mii de structuri preistorice din piatră, cunoscute sub numele de Nuraghe, caracterizează peisajul Sardiniei. Descoperiți aceste frumuseți misterioase din epoca bronzului într-o excursie MSC Croaziere, unele dintre ele datând din secolul al XVIII-lea î.Hr. Această excursie captivantă vă duce în orașul Barumini și în labirintul său hipnotizant de Nuragic. Încoronat ca sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, veți explora exterioarele sale fascinante înainte de a vă aventura în interiorul unui edificiu cu trei etaje. Întoarceți-vă la Cagliari pentru un tur al obiectivelor turistice, inclusiv Parco di Monte Urpin. Parcul se mândrește cu vederi panoramice ale frumosului port, ale Golfului Îngerilor și ale zidurilor cu nuanțe aurii ale vechiului Castello.

Pe o peninsulă la sud de Cagliari se află situl arheologic Nora. Această excursie MSC Croaziere oferă o privire fascinantă asupra istoriei romane și preromane. Fostă colonie și port fenician datând din secolul al VIII-lea î.Hr. Nora este cunoscută astăzi sub numele de "orașul scufundat". Aici veți explora băile termale, mozaicurile frumoase, templele ruinate și rămășițele unor teatre.

Navigați din portul Cagliari și bucurați-vă de priveliștile stâncilor înalte și de Grotta dei Colombi, "Peștera Porumbeilor". Apoi, călătoriți până la golfulețul Cala Fighera, o plajă din Sardinia cunoscută pentru dealurile stâncoase, marea mediteraneană turcoaz și țărmurile sale neatinse. Faceți o baie în apele cristaline sau faceți plajă pe nisip. După aceea, admirați întinderea lungă și albă a plajei Poetto și vizitați portul Marina Piccola pentru o băutură răcoritoare.

🚢 O calatorie minunata de 8 zile. Poti vizita 6 orase si 3 tari.
🛌 Cazarea la bordul navei in tipul de cabina ales.
🍽 3 mese pe zi ce pot fi servite in restaurantele principale, disponibile la bordul navei.
☕ Bauturile non-alcoolice (apa, ceai, cafea, sucuri) in restaurantele de tip bufet (cu autoservire).
🏊‍ Accesul la toate facilitatile navei. Mergi oricand la piscina, jacuzzi, sala de fitness, spectacol, casino, discoteca etc.
💰 Taxe portuare
💰 Taxa Servicii Hoteliere (bacsis oficial). Este o taxa obligatorie ce trebuie achitata la rezervare.
🍻 Bauturile alcoolice sau non-alcoolice cu exceptia celor disponibile in restaurantele de tip bufet (cu autoservire).
✈ Zborul catre orasul de imbarcare Civitavecchia, Roma si zborul de retur.
🚖 Transferul din aeroport in port in orasul de imbarcare Civitavecchia, Roma si transferul de retur.
🚌 Excursiile optionale, organizate in orasele tranzitate.

Tarife reduse - la cerere

Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

•             returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

•             25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

•             40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

•             80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

•             100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

*  excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și careîn principiu, nu se returnează

ATENȚIE!

Modificările de nume, câși corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

Vreau mai multe informații!


Abonează-te la newsletter ul nostru pentru mai multe oferte!