8 zile vacanta de croaziera in Marea Mediterana de Vest

Data de îmbarcare: 📍 MAI 2024 - 06, 13, 20, 27 📍IUNIE 2024 - 03, 10, 17, 24 📍IULIE 2024 - 01, 08, 15, 22, 29 📍AUGUST 2024 - 05, 12, 19, 26 📍SEPTEMBRIE 2024 - 02, 09, 16, 23, 30 📍OCTOMBRIE 2024 - 07, 14, 21

 
de la
 
839
pasager / 7 nopți

Despre MSC WORLD EUROPA

 

 

Design revoluționar. De la silueta sa uimitoare până la arcul său caracteristic, futuristul MSC World Europa este la fel de impresionant din punct de vedere vizual pe cât este de inovator. Pupa sa unică în formă de Y deschisă permite existența unei promenade lungi de 104 metri, cu vederi panoramice incredibile asupra oceanului. Promenada prezintă, de asemenea, cel mai lung tobogan uscat de pe mare, care a doborât recordul - The Venom Drop @ The Spiral - o capodoperă din oțel inoxidabil de 11 punți, unică în industria croazierelor.

O croazieră mai sustenabilă. MSC Cruises a dorit să stabilească un nou standard pentru industria croazierelor. Fiind prima navă de croazieră nouă a MSC Cruises propulsată cu GNL, MSC World Europa reprezintă un pas uriaș în această misiune. Această energie de ultimă generație reduce enorm de mult emisiile și marchează o piatră de hotar în călătoria noastră spre operațiuni cu emisii zero. Designul său de ultimă generație include, de asemenea, cea mai recentă tehnologie de reciclare a apei în vederea purificării apelor reziduale precum și ultimele studii privind forma elicei pentru a reduce zgomotul subacvatic în respectul faunei marine. 

 

Atracții deasupra luciului mării

 

Experiență de croazieră futuristă. Viitorul croazierelor nu se bazează doar pe tehnologie, ci și pe experiență. MSC World Europa a fost proiectat pentru a ridica satisfacția unei nave de croazieră tradițională la niveluri cu totul noi.  De la designul său interior elegant și cele 13 localuri de servit masa până la ofertele sale de divertisment captivante, experiența la bord nu seamănă cu a nici unei alte nave de croazieră. Relaxați-vă în pitorescul Panorama Lounge, experimentați emoția futuristului Luna Park Arena sau pierdeți-vă în iconicului Kinetic Dome.

Experiența culinarăExperimentați o lume a bucătăriilor pe MSC World Europa. Nava prezintă concepte noi, inclusiv Chef's Garden Kitchen, prima grădină hidroponică de pe mare; La Pescaderia, un restaurant mediteraneean de pește; o nouă micro-berărie la bord și un bar Gin unde puteți învăța mixologie. Nava oferă, de asemenea, unele dintre favoritele noastre emblematice, cum ar fi restaurantul nostru specializat în friptură în stil american, Hola! Tacos & Cantina, inspirat de mâncarea de stradă latino-americană, Kaito Teppanyaki & Sushi bar și renumitele noastre bufete.

Experiența la bord. Există ceva pentru toată lumea la bordul MSC World Europa, de la cel mai mare parc acvatic din flota MSC, la mașinuțe electrice de tamponări și până la noile spectacole surpriză de stradă. Și cu 7 piscine răspândite pe navă, inclusiv una cu acoperiș glisant, există întotdeauna spațiu pentru a vă relaxa lângă apă și pe puntea piscinei. Pentru familiile cu copii, premiatul MSC Kids Club oferă facilități de ultimă generație în interiorul unei zone dedicate a navei, cu o gamă de cluburi pentru copii și programe personalizate pentru fiecare grupă de vârstă.

Cazare. MSC World Europa este la fel de diferită în interior ca și în exterior. Sunt disponibile modele de cabine complet noi, iar nava oferă mai multe cabine cu balcon decât orice altă navă de croazieră din flota noastră. În total, nava are 19 categorii diferite de cabine, cu 7 modele complet noi.

 

Unde vei fi cazat – MSC World Europa, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – DELUXE INTERIOR, DECK 5-21

Suprafață de aproximativ 10/15 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif Mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – DELUXE OCEAN VIEW, DECK 5-12

 

Suprafață de aproximativ 12 mp/15-16 mp/20 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif Mini bar și aer condiționat Unele cabine au o fereastră panoramică glisantă care se transformă într-o balustradă de sticlă atunci când este deschisă.

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine).

 

Cabină cu balcon – DELUXE BALCONY, DECK 9-12, 15-16

 

Suprafață de aproximativ 16-17 mp

Balcon de aproximativ 3-8 mp cu vedere la Promenadă/ocean/ vedere parțială

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif Mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine).

 

 

 

Despre orașele si obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

Napoli (Pompei, Italia) -  Istorie milenarăDatând din mileniul al II-lea î.Hr., Napoli este una dintre bijuteriile antice ale Italiei. Cu un centru istoric vibrant, amplasat în jurul unui golf portuar impresionant, descoperiți repere arhitecturale, opere de artă, capodopere și mâncăruri somptuoase. Vulcanul latent al Muntelui Vezuviu oferă un fundal de carte poștală. Din oraș, călătoriți mai departe spre situl arheologic Pompei sau admirați cultura plină de farmec a orașului Capri. Descoperă situl arheologic de la Pompei, care se află la umbra maiestuosului Munte Vezuviu.

Descoperiți situl arheologic Pompei, care se află la umbra maiestuosului Munte Vezuviu. Aflat în Patrimoniul Mondial UNESCO, acest vechi oraș roman a fost îngropat sub piatră ponce și cenușă în timpul erupției vulcanice din anul 79 d.Hr. Astăzi, Pompei pare încremenit în timp, oferind priviri de oameni fosilizați, băi conservate, coloane prăbușite și fresce fabuloase. În cadrul acestei excursii MSC Croaziere, veți explora numeroasele artefacte recuperate înainte de a merge într-un tur ghidat al sitului de excavare, unde veți afla mai multe despre istoria orașului.

După o scurtă croazieră cu feribotul prin Golful Napoli, veți ajunge la Capri, una dintre cele mai frumoase insule din Italia. Această excursie MSC Croaziere începe cu o vizită în fermecătorul oraș Anacapri, cu superba Villa San Michele și peisajul dramatic de pe faleză. Priviți casele colorate, admirați grădinile luxuriante și absorbiți atmosfera relaxată a insulei. Apoi, explorați cafenelele și buticurile din jurul Piazza Umberto I înainte de a vizita formațiunea stâncoasă Faraglioni.

După debarcarea de pe navă, un transfer cu autocarul de 1 oră până la uimitorul oraș de coastă Sorrento. Pornind de la piazza Tasso, mergeți pe străzile înguste ale acestui oraș istoric plin de repere construite cu sute de ani în urmă. Așteptați-vă cu nerăbdare la priveliștile exterioare minunate ale clădirii Sedil Dominova din secolul al XV-lea, Catedrala Sorrento, care datează inițial din secolul al XI-lea, și Biserica San Francesco din secolul al XIV-lea și claustrul său adiacent.

 

Messina (Taormina, Italia) - Poarta de intrare în Sicilia. Messina ar putea fi prima ta priveliște a Siciliei și - de pe vasul tău de croazieră MSC - este o priveliște minunată, orașul strălucitor fiind întins pe versantul dealului dincolo de portul său mediteranean în formă de seceră.

În cadrul unei excursii la țărm puteți descoperi cel mai important monument din Messina, Duomo, care întruchipează capacitatea orașului de a se recrea din cenușa ultimului său dezastru, asemenea păsărilor Phoenix. Este reconstrucția unei catedrale din secolul al XII-lea, ridicată de Roger al II-lea, una dintre marile biserici normande din Sicilia, care include catedralele somptuoase din Palermo și Cefalù. Clopotnița detașată a Duomo, sau turnul clopotniță, pretinde a fi cel mai mare ceas astronomic din lume, și oferă cel mai bun spectacol în fiecare zi la prânz, când un leu de bronz (emblema veche a orașului Messina) dezlănțuie un vuiet puternic asupra orașului, care poate fi destul de alarmant dacă nu te aștepți la el!

Chiar în spatele catedralei, secțiunea trunchiată a Bisericii Annunziata dei Catalani din secolul al XII-lea se află sub nivelul trotuarului și este singurul exemplu de biserică arabo-normandă din Messina care a supraviețuit.

Atunci când navigați pe Marea Mediterană cu MSC Croaziere, cea mai evidentă excursie din Messina este cea către Taormina, un oraș de deal aproape prea fermecător, situat spectaculos pe o faleză stâncoasă între Marea Ionică și vârful înalt al Muntelui Etna, al cărui vârf, cu pustiul său de lavă, este unul dintre cele mai memorabile peisaje pe care le poate oferi Italia.

Cândva iubitul refugiu al poeților și scriitorilor, Taormina este acum cea mai ilustră stațiune de pe întreaga insulă, captivându-și vizitatorii cu faimosul său teatru antic, cu hoteluri grandioase și cu farmecul atrăgător al unui oraș mic.

 

Valletta/Malta – Un patrimoniu de oameni și monumente. Portul protejat de UNESCO din Valletta, capitala insulei Malta, este una dintre opririle obligatorii pentru orice croazieră mediteraneeană.

Chiar înainte de a debarca puteți admira de pe nava MSC acest port construit în a doua jumătate a secolului al XVI-lea de către francezul Jean de la Valette și modelat de Ordinul religios și militar al Sfântului Ioan de Ierusalim. Cele peste 300 de monumente care se înalță pe puțin mai mult de o jumătate de kilometru pătrat fac din acest loc unul dintre cele mai mari densități de atracții istorice de vizitat în timpul unei croaziere, fără a mai menționa alte atracții, precum plajele, localurile de pe litoral și restaurantele sale

O excursie pe insulă poate începe chiar din capitala sa, Valletta, care încântă privirea cu faimoasele balcoane malteze ce decorează fațadele caselor din cartierul său vechi. Înconjurată de o multitudine de biserici, despre care insularii asigură că sunt tot atâtea la număr câte zile are anul, catedrala St. John's este una dintre cele mai mari atracții turistice din Malta. Pe de altă parte, Muzeul Național de Arheologie găzduiește artefacte preistorice găsite pe insulă.

Lângă Marele Port, se pot vizita pasajele subterane ale Auberge de Castille și frumoasele Grădini Baracca, care au vedere spre port; noaptea, când porțile orașului se închideau, porticele acestei grădini serveau drept adăpost pentru călători. Pentru a gusta din viața vechii nobilimi din Malta vizitați, de asemenea, Casa Rocca Piccola. Un palat din secolul al XVI-lea, în prezent reședința celui de-al 9-lea marchiz De Piro, aceasta are mobilier de epocă și dispune de un adăpost antiaerian construit pentru protecția împotriva bombardamentelor din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

De pe cea mai mare plajă din Malta încă se mai poate vedea platoul de filmare al filmului Popeye, precum și Sanctuarul Maicii Domnului din Mellieha, cu o frescă a Sfintei Fecioare Maria cu Hristos; potrivit tradiției, Sfântul Luca, care a naufragiat pe insulă împreună cu Sfântul Pavel, este autorul acestei fresce în stil bizantin.

 

Zi de navigare pe mare. O zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

Barcelona - Ramblas, un simbol atemporal. Barcelona - al doilea oraș al Spaniei, capitala și portul Cataloniei - vibrează de viață și, cu siguranță, nu există niciun alt oraș din țară care să o atingă în ceea ce privește stilul, aspectul sau energia.

O excursie de croazieră în centrul Barcelonei vă va duce la descoperirea muzeelor sale de artă de clasă mondială și a restaurantelor, barurilor, galeriilor și magazinelor de designer la modă. Iar în extraordinara biserică a lui Antoni Gaudi, Sagrada Família, și în bulevardul de renume mondial care este Ramblas, aveți două obiective turistice care se află în fruntea listei de vizitare a obiectivelor turistice din orice croazieră pe Marea Mediterană.

O vacanță în Barcelona poate începe cu Ramblas și apoi se poate plonja direct în nucleul medieval al orașului, Barri Gòtic. Dar există și o mulțime de alte cartiere centrale din centrul orașului vechi de explorat, de la La Ribera - unde se află celebrul Museu Picasso - până la funky-ul El Raval, unde barurile, restaurantele și buticurile cool au crescut în umbra impresionantului muzeu de artă contemporană MACBA.

Chiar dacă veți spune că știți bine aceste cartiere foarte vizitate, există întotdeauna altceva de descoperit în timpul unei excursii MSC - baruri de tapas ascunse pe străduțe puțin schimbate de un secol sau două, buticuri de designer în cartiere vechi renovate, prânzuri de chilipiruri în tavernele muncitorilor, restaurante gastronomice nemarcate, magazine și ateliere de artizanat, cafenele fin-de-siècle, palate medievale restaurate și piețe de cartier.

Pe Passeig de Gràcia se află Casa Batlló a lui Gaudi, proiectată pentru industriașul Josep Batlló: fațada de piatră atârnă în falduri, ca o piele, în timp ce pe acoperiș răsar celebrele coșuri de fum din mozaic și un turnuleț încoronat cu o cruce tridimensională.

Muntele Montserrat se află la doar 40 km nord-vest de Barcelona și este o excursie populară în afara orașului. Odată ajunși acolo, puteți vizita bazilica și clădirile mănăstirii, care se desfășoară în evantai în jurul unei piețe deschise, iar de pe terasă se poate admira o priveliște extraordinară asupra muntelui.

 

Marseille - Culorile și bucuria unui oraș multietnic. Atunci când faci o croazieră în sudul Franței, trebuie să știi că Marsilia este cea mai renumită și populată zonă metropolitană din țară, după Paris și Lyon. Când coborâți de pe vasul de croazieră MSC, cafenelele din jurul Vieux Port, unde peștele sclipitor se vinde direct de pe bărcile de pe quai des Belges, sunt locuri minunate pentru a observa viața de stradă a orașului.

Deosebit de bună după-amiaza este partea de nord (Le Panier), unde terasele sunt mai însorite și priveliștile sunt mai bune. Cea mai bună priveliște a Vieux Port este de la Palais du Pharo, de pe promontoriul de dincolo de Fort St-Nicolas, sau, pentru un unghi mai larg, de la Notre-Dame-de-la-Garde, simbolul celui de-al Doilea Imperiu al orașului, aflat în vârful dealului La Garde. La nord de Vieux Port se află cea mai veche parte a Marsiliei, Le Panier, unde, până la ultimul război, străduțe mici, trepte abrupte și case din toate epocile formau un vieille ville tipic pentru Côte.

Vă puteți bucura de multe excursii de croazieră MSC din Vieux Port. Aix-en-Provence este una dintre destinatii. Dacă nu ar fi fost marea metropolă Marsilia, la doar 30 km sud, Aix-en-Provence ar fi fost orașul dominant din centrul Provenței. Aix este atractiv, un loc impunător și drăguț, care este considerat în mod tradițional ca fiind conservator.

 

Genova, Italia - Un amestec de culturi și arome. Genova este minunat de eclectică, vibrantă și plină de un stil ceva mai dur; reprezintă o excursie excelentă pentru o croazieră. Într-adevăr, "La Superba", așa cum era cunoscută la apogeul autorității sale ca superputere mediteraneeană, se mândrește cu mai mult farmec și mreajă decât toate stațiunile de coastă din jur la un loc.

În timpul unei vacanțe la Genova puteți explora orașul său vechi: un labirint dens și fascinant de străduțe medievale care adăpostesc palate mari construite în secolele al XVI-lea și al XVII-lea de către familiile bogate de mercenari din Genova și transformate acum în muzee și galerii de artă. Ar trebui să căutați Cattedrale di San Lorenzo, Palazzo Ducale și palatele renascentiste de pe Via Garibaldi, care adăpostesc colecțiile de artă din Genova, precum și mobilier și decorațiuni din cele mai mărețe zile din trecutul orașului, când navele sale navigau spre toate colțurile Mării Mediterane

Acquario di Genova este mândria și bucuria orașului, parcat ca un pachebot uriaș pe malul mării, cu șaptezeci de bazine care adăpostesc creaturi marine din toate habitatele majore ale lumii, inclusiv cea mai mare reconstrucție din lume a unui recif de corali din Caraibe. Este un acvariu mare după orice standarde, al doilea ca mărime din Europa după capacitate, și se mândrește cu o perspectivă ecologică la zi și cu informații de bază excelente în italiană și engleză.

La doar 35 km la sud de Genova, nu se poate nega atracția orașului Portofino, ascuns într-un golfuleț protejat, înconjurat de pante luxuriante acoperite de chirpici și măslini. Este o stațiune de listă A care atrage de ani de zile bancheri de lux, celebrități și anturajul lor, după cum o demonstrează flotilele de iahturi gigantice ancorate de obicei chiar în afara acesteia. Este un loc micuț care este atractiv, dar în același timp oarecum aglomerat, cu o cotă de magazine, baruri și restaurante de lux pentru un loc de două ori mai mare decât el.

🚢 O calatorie minunata de 8 zile. Poti vizita 4 orase si 2 tari.
🛌 Cazarea la bordul navei in tipul de cabina ales.
🍽 3 mese pe zi ce pot fi servite in restaurantele principale, disponibile la bordul navei.
☕ Bauturile non-alcoolice (apa, ceai, cafea, sucuri) in restaurantele de tip bufet (cu autoservire).
🏊‍ Accesul la toate facilitatile navei. Mergi oricand la piscina, jacuzzi, sala de fitness, spectacol, casino, discoteca etc.
💰 Taxe portuare
💰 Taxa Servicii Hoteliere (bacsis oficial). Este o taxa obligatorie ce trebuie achitata la rezervare.
🍻 Bauturile alcoolice sau non-alcoolice cu exceptia celor disponibile in restaurantele de tip bufet (cu autoservire).
✈  Zborul catre orasul de imbarcare New York si zborul de retur.
🚖 Transferul din aeroport in port in orasul de imbarcare New York si transferul de retur.
🚌 Excursiile optionale, organizate in orasele tranzitate.
🏥 Asigurarea medicala.
📶 Internet WIFI la bord
💵 Credit pentru cheltuieli la bord

Tarife reduse - la cerere

Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

•             returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

•             25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

•             40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

•             80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

•             100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

*  excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și careîn principiu, nu se returnează

ATENȚIE!

Modificările de nume, câși corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

Vreau mai multe informații!


Abonează-te la newsletter ul nostru pentru mai multe oferte!