8 zile vacanta de croaziera in Marea Mediterana de Est si Turcia

Data de îmbarcare: 📍NOIEMBRIE 2024 - 16, 23, 30 📍 DECEMBRIE 2024 - 07, 14, 21, 28

 
de la
 
509
pasager / 7 nopți

 

Despre nava MSC SINFONIA 

 

 

MSC Sinfonia aduce un omagiu simfoniilor marilor compozitori într-o reinterpretare complet modernă a experienței clasice de croazieră. Interioarele de designer elegant combină liniile curate și orice confort modern cu căldura lemnului natural tradițional, aramă și marmură, oferind fiecărui loc uimitor de pe această navă o senzație unică.

 

Atracții deasupra luciului mării

 

Familii și copii. Copiii de toate vârstele vor adora parcul de stropit, plin de jocuri de apă distractive, precum și celelalte zone de joacă noi și încântătoare. De la camera de joacă Pinocchio până la zona pentru adolescenți, acestea au fost create în parteneriat cu nume cunoscute precum Chicco, LEGO® și Namco®.

Fitness și relaxare. Opțiunile sportive și de agrement acoperă toate gusturile și vârstele, de la un simulator de golf de înaltă tehnologie și jocuri video până la un complex de piscine somptuoase, fără a uita sala de sport complet echipată și centrul de spa MSC Aurea, cu tratamente de înfrumusețare moderne și masaje exotice balineze.

Divertisment și timp liber. De la somptuosul cazino San Remo și discoteca panoramică Pasha Club până la liniile elegante ale Teatro San Carlo sau la noul spațiu de 3400 de metri pătrați pentru muzică și dans, MSC Sinfonia se mândrește cu o mulțime de zone de divertisment elegante. Așa că, după ce te-ai relaxat la piscină, te-ai bucurat de un spectacol de teatru, ți-ai încercat norocul la cazinou și ai dansat pe melodiile tale preferate, mai ai încă multe de făcut!

Restaurante și bufete. Fiecare dintre restaurantele de la bordul MSC Sinfonia promite o experiență culinară excelentă într-un cadru elegant, folosind ingrediente de primă mână pentru a crea meniuri delicioase, proaspăt preparate, din tradițiile italiene, mediteraneene și internaționale.

Baruri & saloane.  Barurile și saloanele inteligente și distincte de pe MSC Sinfonia servesc o selecție de vinuri și beri internaționale, smoothie-uri de fructe, cafea gourmet, cocktailuri tradiționale și creative și multe altele. Așadar, indiferent de dorința ta, răcorirea nu este niciodată departe. 

 

Unde vei fi cazat – MSC Sinfonia, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – JUNIOR INTERIOR, DECK 7-10

 

Suprafață de aproximativ 13 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – JUNIOR OCEAN VIEW, DECK 7-10

 

Suprafață de aproximativ 13 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – JUNIOR BALCONY, DECK 9-13

 

Suprafață de aproximativ 13 mp

Balcon de aproximativ 3 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

 

Despre orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita

 

Bari (Italia) - Un tărâm al spiritualității și al istoriei. Merită să faceți o excursie doar pentru a vă plimba prin vechiul oraș Bari, o încâlceală fascinantă de străzi, care este probabil cel mai amețitor loc în care vă puteți plimba în timpul croazierelor pe Marea Mediterană în sudul Italiei.

Situat la capătul extrem al Corso Cavour, labirintul său de pasaje aparent nesfârșite, care se împletesc prin curți și pe sub arcade, a fost inițial conceput pentru a-i feri pe locuitori de vânt și pentru a-i pune pe invadatori într-o stare de confuzie. Aici, viața este trăită foarte mult în aer liber, iar în serile de vară este plin de oameni care stau în fața ușilor caselor lor.

Ajungând în inima orașului vechi din Bari, veți găsi Basilica di San Nicola, consacrată în 1197 pentru a adăposti relicvele sfântului jefuit cu un secol mai devreme din sudul Turciei prin Marea Mediterană. devărata frumusețe a bisericii se află în zidăria sa, dar cel mai bun dintre toate este tronul episcopal din secolul al XII-lea din spatele altarului, o lucrare superbă susținută de mici figuri care gâfâie sub greutatea sa.

Plecând de pe coastă, trulli cu aspect curios sunt răspândite în zona Murge din Puglia. Clădiri cilindrice, vopsite în alb, cu acoperișuri conice gri care se îngustează până la un punct sau o sferă, acestea sunt adesea împodobite cu simboluri pictate. Pereții groși izolează în egală măsură împotriva frigului din timpul iernii și a căldurii din timpul verii, în timp ce calcarul local este folosit pentru a face acoperișurile cu două straturi etanșe la apă.

La 70 de kilometri în interior, Matera, situată pe marginea unei râpe la capătul estic al regiunii Basilicata, datează din Evul Mediu, când călugării au construit biserici și mănăstiri săpate în stâncă în ceea ce acum se numește Sassi, o serie complicată de peșteri terasate. Mai târziu, fermierii, căutând siguranță împotriva invaziilor, s-au stabilit și ei în Sassi, modelându-și casele, grajdurile și magazinele din stâncă, creând unul dintre cele mai ciudate peisaje urbane.

 

Zi de navigare pe mare. O zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau lovindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Răsfoiți o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

Puncte de atracție ale unei zile pe mare: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect, în timp ce însoțitorii stau la dispoziție pentru a vă satisface toate nevoile. Duceți-vă papilele gustative într-o călătorie în jurul lumii cu opțiunile noastre extinse de luat masa. Dispunând de bufete, bucătării internaționale, un colț de wellness și multe altele, nava dvs. oferă o varietate de delicatese pentru a satisface palate de toate preferințele. Încearcă-ți norocul în cazinou, unde poți câștiga mult la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla pe marginea scaunului în timp ce îți riști să nimerești unul dintre jackpot-uri.

 

 

Piraeus (Athena), Grecia - Mărturii ale unei civilizații străvechi. Simțiți-vă ca și cum ați fi fost transportat înapoi în timp atunci când ajungeți în orașul portuar Piraeus, în Grecia. Cu o cultură plină de viață, debordând de o arhitectură veche de secole și mâncăruri delicioase compuse din fructe de mare proaspete, acest oraș clasic oferă o experiență captivantă în lumea dramatică a Greciei antice.

Piraeus (Pireu) este portul de escală în timpul unei croaziere MSC în Marea Mediterană. Este portul Atenei încă din epoca clasică, când au fost construite așa-numitele Ziduri Lungi, ale căror rămășițe împrăștiate pot fi încă văzute, pentru a-l lega de oraș. Astăzi este o metropolă substanțială de sine stătătoare. Feriboturile insulare care pleacă din portul în care vasul dumneavoastră de croazieră MSC vă așteaptă să vă întoarceți sunt motivul pentru care majoritatea oamenilor vin aici; totuși, dacă petreceți ceva timp aici, adevăratele atracții ale locului se află în jurul porturilor pentru ambarcațiuni mici Zéa Marina și Mikrolímano, pe partea opusă a micii peninsule.

Destinație exclusivă: vizitați Partenonul și minunați-vă de arhitectura somptuoasă din epoca de aur ateniană a lui Pericle. Faceți o oprire la magnificul Muzeu Național Arheologic pentru a vedea arta greacă antică. Plimbați-vă prin porturile Zéa Marina și Mikrolímano pentru a descoperi o zonă rezidențială de lux, plină de cafenele, baruri și restaurante pe malul apei, care oferă unele dintre cele mai bune fructe de mare din oraș

Muntele Montserrat se află la doar 40 km nord-vest de Barcelona și este o excursie populară în afara orașului. Odată ajunși acolo, puteți vizita bazilica și clădirile mănăstirii, care se desfășoară în evantai în jurul unei piețe deschise, iar de pe terasă se poate admira o priveliște extraordinară asupra muntelui.

 

Izmir - este al treilea cel mai mare oraș din Turcia și se mândrește cu un peisaj urban ce îmbină armonios vechiul cu noul. Acest oraș fascinant, situat pe coasta Mării Egee, este un paradis pentru cei pasionați de istorie, natură și cultură, oferind o varietate de atracții de la ruine antice la zone moderne de promenadă.

Descoperiți strălucirea Agorei deschise, navigați de-a lungul frumoasei promenade Kordon sau savurați delicatese egeene într-un restaurant pitoresc, într-un oraș care vibrează de dinamism cultural.

Alegeți o excursie memorabilă din lista de oferte MSC Croaziere, care include: vizita la Efes, plimbări pe Kordon, excursii la muzeul de istorie și artă.

Explorați orașul antic Efes, unul dintre cele mai impresionante situri arheologice din lume, care vă va captiva cu templele sale majestuoase și cu biblioteca Celsus. Vizitați acest loc spectaculos pentru a vă scufunda în trecutul glorios al regiunii.

Iubitorii de plimbări la malul mării vor găsi în Kordon locul ideal pentru a se relaxa. Această promenadă scenică este perfectă pentru a admira apusul de soare, în timp ce marea Egee șoptește povești despre marinarii de odinioară.

Simțiți adierea brizei marine și soarele cald în timpul unei plimbări pe vibranta promenadă Kordon sau în timp ce explorați bogatele colecții ale Muzeului de Istorie și Artă din Izmir, o fereastră spre diversitatea culturală și istorică a orașului.

 

Istanbul - locul în care Orientul antic întâlnește prezentul contemporan. Istanbul este cel mai mare oraș din Turcia. Cuprinzând atât Asia, cât și Europa, această metropolă carismatică este un banchet pentru simțuri - de la moștenirea sa romană, bizantină și otomană până la gama sa orbitoare de moschei și palate.

Descoperiți muzee opulente, navigați pe căi navigabile de un albastru cobalt sau gustați preparate turcești delicioase într-un restaurant de atmosferă intr-un creuzet cultural cum este Istanbulul de azi.

Selectați un tur de neuitat dintr-o listă de excursii MSC Croaziere, care include: Palatul Topkapi, Cina Kumkapi, Croazieră pe Bosfor.

Explorați Palatul Topkapi, capodopera muzeului din Istanbul, care a găzduit sultanii otomani în secolele al XV-lea și al XVI-lea. Cu patru curți, un complex de haremuri și un tezaur imperial, această icoană arhitecturală seduce privirea cu turnulețele sale de basm, mozaicurile hipnotizante, grădinile glorioase și al cincilea cel mai mare diamant din lume: Spoonmaker de 86 de carate.

Iubitorii de fructe de mare pot experimenta un gust autentic de Istanbul cu o vizită la Kumkapi. Această instituție vibrantă găzduiește o gamă vastă de restaurante de pește care servesc cele mai proaspete capturi ale zilei în împrejurimi pline de viață în aer liber. 

Simțiți briza în păr și soarele pe piele în timpul unei croaziere impresionante pe Bosfor. Vedeți obiectivele turistice și reperele uimitoare ale Istanbulului din confortul unei ambarcațiuni, în timp ce se plimbă de-a lungul strâmtorii (opțiunea de luat masa poate fi inclusă).

 

Corfù (Grecia) - Eleganța îmbrățișată într-o cetate. O excursie în cadrul unei croaziere MSC Marea Mediterană poate fi șansa de a descoperi orașul Corfu, una dintre cele mai elegante capitale insulare din întreaga Grecie.

Orașul Corfu cuprinde o serie de zone distincte. Centrul istoric, zona delimitată de portul vechi și de cele două fortărețe, este format din mai multe cartiere mai mici: Campiello, cel mai vechi, se află pe dealul de deasupra portului; Kofinéta se întinde spre Spianádha (Esplanada); Áyii Apóstoli se întinde la vest de Mitrópolis (catedrala ortodoxă); în timp ce, ascuns lângă Néo Froúrio, se află ceea ce a mai rămas din vechiul cartier evreiesc.

Pe măsură ce porniți spre interior de pe nava de croazieră MSC, veți descoperi că aceste cartiere și aleile lor înalte și înguste ascund unele dintre cele mai frumoase arhitecturi din Corfu. Orașul Nou cuprinde toate zonele care înconjoară Centrul Istoric.

Cele mai evidente obiective turistice din timpul excursiei sunt fortărețele Paleó Froúrio și Néo Froúrio, care se înalță deasupra Portului Vechi, Néo Froúrio este cel mai interesant din punct de vedere arhitectural dintre cele două fortărețe. Intrarea, în partea din spate a fortului, dă spre pivnițe, temnițe și creneluri, cu vederi excelente asupra orașului și a golfului; în vârf există o mică galerie și o cafenea sezonieră.

Paleó Froúrio nu este la fel de bine conservat ca Néo Froúrio și conține unele structuri moderne incongruente, dar are un interesant muzeu bizantin chiar în interiorul porții și priveliști și mai impresionante de la Turnul Central al Țării. Chiar la vest de Paleó Froúrio, centrul vieții orașului este Listón, o stradă cu arcade, mărginită de cafenele, construită în timpul ocupației franceze și Spianádha (Esplanada) verde pe care o domină.

Când coborâți aici din croaziera MSC, vă puteți bucura și de o excursie la biserica din secolul al XVI-lea Áyios Spyrídhon și la câteva clădiri care datează din administrațiile franceză și britanică.

 

 

 

 

 

🚢 O calatorie minunata de 8 zile. Poti vizita 4 orase si 2 tari.
🛌 Cazarea la bordul navei in tipul de cabina ales.
🍽 3 mese pe zi ce pot fi servite in restaurantele principale, disponibile la bordul navei.
☕ Bauturile non-alcoolice (apa, ceai, cafea, sucuri) in restaurantele de tip bufet (cu autoservire).
🏊‍ Accesul la toate facilitatile navei. Mergi oricand la piscina, jacuzzi, sala de fitness, spectacol, casino, discoteca etc.
💰 Taxe portuare
💰 Taxa Servicii Hoteliere (bacsis oficial). Este o taxa obligatorie ce trebuie achitata la rezervare.
🍻 Bauturile alcoolice sau non-alcoolice cu exceptia celor disponibile in restaurantele de tip bufet (cu autoservire).
✈  Zborul catre orasul de imbarcare New York si zborul de retur.
🚖 Transferul din aeroport in port in orasul de imbarcare New York si transferul de retur.
🚌 Excursiile optionale, organizate in orasele tranzitate.
🏥 Asigurarea medicala.
📶 Internet WIFI la bord
💵 Credit pentru cheltuieli la bord

Tarife reduse - la cerere

Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

•             returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

•             25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

•             40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

•             80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

•             100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

*  excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și careîn principiu, nu se returnează

ATENȚIE!

Modificările de nume, câși corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

Vreau mai multe informații!


Abonează-te la newsletter ul nostru pentru mai multe oferte!