8 zile vacanta de croaziera in Marea Mediterana de Est si Turcia

Data de îmbarcare: 📍MAI 2024 - 16, 23, 30 📍 IUNIE 2024 - 06, 13, 20, 27 📍 IULIE 2024 - 04, 11, 18, 25 📍AUGUST 2024 - 08, 15, 29 📍SEPTEMBRIE 2024 - 05, 12, 19, 26 📍OCTOMBRIE 2024 - 03, 10, 17, 24

 
de la
 
549
pasager/7 nopți

Despre nava MSC DIVINA

 

 

Cu numele navei inspirat de Sophia Loren, MSC Divina vă aduce toată eleganța și farmecul epocii de aur a liniilor de croazieră, îmbunătățite de tehnologia modernă și ecologică. La bord veți găsi tot confortul modern, alături de o varietate de facilități sportive și de agrement, precum și divertisment de clasă mondială, inclusiv cluburi pentru copii și adolescenți pentru a vă asigura că toată lumea este fericită.

 

Atracții deasupra luciului mării:

 

Divertisment și agrement. Pregătește-te să te scufunzi într-una dintre piscinele noastre, să te relaxezi la petrecerile tematice, să te răsfeți cu ceva delicios într-unul dintre restaurantele noastre uimitoare și multe altele!

MSC Divina se mândrește cu o adevărată piață de piatră, un Casino Veneziano și un teatru Pantheon de mărimea Broadway. De la scările elegante din cristale Swarovski la piscina infinită care se extinde fără întrerupere spre mare, facilitățile de agrement elegante și luxoase sunt peste tot.

MSC Divina este bogată în oportunități de divertisment și activități de tot felul, iar acest lucru este valabil și pe timp de noapte. Pe lângă teatrul somptuos, cazinoul plin de farmec și galeria de artă elegantă, există facilități de înaltă tehnologie, cum ar fi un cyber-cafe, o sală de jocuri video și un simulator de Formula 1 în mărime naturală. De la oaspeții solitari la familiile mari și grupuri, există o varietate de activități la bord de care toată lumea se poate bucura.

Spa & relaxare. În atmosfera liniștită de la MSC Aurea Spa vă așteaptă o multitudine de tratamente de wellness. De asemenea, vă puteți relaxa și răsfăța în aer liber, pe puntea de soare Top 18, cu vedere uimitoare la mare, un serviciu de spa dedicat și un meniu de bar cu frigărui de fructe gratuite.

Restaurante & bufeteO gamă de localuri de luat masa distincte promite ceva special pentru toate gusturile, cum ar fi bucătăria fusion de la restaurantul Galaxy. Oaspeții MSC Yacht Club se pot bucura de restaurantul exclusivist Le Muse.

Baruri & saloane.  Descoperiți gama largă de baruri și saloane de la bord, care oferă răcoritoare și relaxare în atmosfera ideală pentru fiecare moment. Pe lângă toate acestea, oaspeții MSC Yacht Club pot savura intimitatea salonului dedicat Top Sail Lounge și The One Bar.

Familie & copii. MSC Cruises s-a asociat cu parteneri experți precum Chicco, LEGO® și Namco® pentru a crea o serie de noi zone de joacă superbe pentru copii de toate vârstele, inclusiv un parc de stropire, în timp ce adolescenții se pot bucura de jocuri din realitatea virtuală precum și de propriile cluburi exclusive.

 Unde vei fi cazat – MSC Divina, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – INTERIOR, DECK 5, 8

 

Suprafață de aproximativ 10-15 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – OCEAN VIEW, DECK 5, 8, 13

 

Suprafață de aproximativ 12-20 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – BALCONY, DECK 9-13

 

Suprafață de aproximativ 14-19 mp

Balcon de aproximativ 3-12 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

Despre orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

Civitavecchia/Roma - Descoperind o mie de ani de istorie. Portul Civitavecchia este unul dintre cele mai mari din Italia și este, bineînțeles, o destinație a MSC Croaziere în Marea Mediterană. Civitavecchia se bucură de o istorie milenară datorită golfurilor sale de-a lungul coastei, care ofereau un adăpost perfect pentru nave, ceea ce a făcut din el un port natural cu mult înainte ca navele de croazieră să navigheze pe mări, portul fiind cunoscut de romani sub numele de Centumcellae. În timpul vacanței dumneavoastră în Civitavecchia, puteți vizita cu ușurință centrul său pe jos. Printre cele mai importante monumente de vizitat se numără Forte Michelangelo, construit de Bramante în secolul al XVI-lea, zidurile vechi ale vechiului port, unde se află o fântână din marmură de travertin realizată de Vanvitelli, și Stânca, o fortăreață inexpugnabilă care se profilează deasupra orașului și portului de peste o mie de ani.

În Piazza Vittorio Emanuele II, piața principală din Civitavecchia, se poate admira maiestuoasa catedrală barocă dedicată Sfântului Francisc, construită la sfârșitul secolului al XVIII-lea pe o biserică mai mică, care nu mai putea găzdui o comunitate în creștere rapidă.

Piața Leandra, situată în centrul istoric, este o piață tipic italiană cu o fântână în centru, dedicată lui Leandro, un marinar în vârstă din Evul Mediu care și-a convins concetățenii să se stabilească pe coasta mediteraneeană în ciuda incursiunilor piraților sarazini.

Există o multitudine de baruri și restaurante pentru a gusta din bucătăria cu fructe de mare, de la caracatiță, la racheta prăjită, la calamari umpluți sau pizza alla civitavecchiese cu anșoa și usturoi. Băile Taurine, din perioada etruscă ori chiar mai veche, sunt un sit arheologic grandios la doar câțiva kilometri în afara orașului, un loc pe care îl recomandăm persoanelor pasionate de istoria antică.

 

Zi de navigare pe mare. O zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

Mykonos, Grecia - Alb și albastru, culorile insulei. Atunci când navigați într-o croazieră MSC pe Marea Mediterană, Mýkonos este imaginea prin excelență a Cicladelor. Vara, majoritatea oamenilor se îndreaptă spre plaje în timpul zilei, așa că dimineața devreme sau după-amiaza târziu sunt cele mai bune momente pentru a hoinări prin labirintul de străduțe înguste. Designul labirintic trebuia să-i deruteze pe pirații care au cotropit Mýkonos în secolul al XVIII-lea și la începutul secolului al XIX-lea, și are același efect asupra vizitatorilor de astăzi. Când coborâți din croaziera MSC, să vă pierdeți pe străzile și aleile sale întortocheate reprezintă jumătate din distracția locului. Călătoriți în Mykonos și descoperiți o regiune plină de priveliști uluitoare și un stil grecesc uimitor. Cunoscută pentru arhitectura cicladică, plajele imaculate și cumpărăturile abundente, această evadare la malul mării promite o perioadă plină de peisaje luxoase și experiențe memorabile. Destinație exclusivă: înmuiați razele soarelui pe plaja Psarou Beach, în timp ce vă bucurați de nisipul alb și de apa albastră vibrantă; vizitați Muzeul de Folclor, care împarte promontoriul cu cea mai veche și mai cunoscută biserică din Mýkonos, Paraportianí, un fascinant hățiș asimetric de patru capele amalgamate într-una singură; vizitați Mica Veneție și cartierul alăturat Alefkándhra pentru a descoperi o zonă plină de galerii de artă, baruri, magazine și cluburi la modă.

 

Izmir (Ephesus), Turcia - O priveliște privilegiată asupra Mării Ionice. Atunci când veți eșua din croaziera MSC în İzmir, al treilea oraș ca mărime din Turcia, vă puteți bucura de poziția sa de invidiat, așezat la capătul unui golf de 50 km de lungime din Marea Mediterană.

Înconjurată din toate părțile de munți, este așezată ca un amfiteatru gigantic, cu Marea Ionică funcționând ca un fel de spectacol nesfârșit, un peisaj de vacanță cu adevărat minunat. Oferind priveliști asupra celei mai mari părți a orașului, vechiul Asansör (lift) este un loc ideal pentru a începe o vizită la İzmir.

Construit în 1907 într-un turn de cărămidă înalt de 50 de metri, acesta a servit inițial drept drum rapid către și dinspre vilele cocoțate pe dealul de deasupra. De atunci, liftul a fost complet renovat; de la restaurantul-cafenea extrem de recomandat din vârf, puteți privi în jos, spre străzile înguste cu case dărăpănate și spre golf.

Muzeul Arheologic prezintă o colecție excelentă de descoperiri din toată provincia İzmir și nu numai. Singurul monument preotoman care a supraviețuit în zona de câmpie, agora este cel mai accesibil sit antic din İzmir. Este un sit impresionant, cu apă care încă curge prin canale și conducte antice.

Principalele structuri includ o colonadă cu paisprezece coloane corintice în partea de vest și rămășițele celei de-a doua bazilici ca mărime din lumea romană. Croazierele MSC Mediterana oferă, de asemenea, excursii la Efes (80 km sud de Izmir), dintre superbele orașe antice din Turcia, acesta este de departe cel mai bine conservat. De fapt, cu posibila excepție a Pompeiului, se poate spune că este cel mai bun exemplu de oraș clasic greco-roman care a supraviețuit în lume.

O afirmație mare, dar care are multe dovezi în sprijinul ei - ruinele de aici nu sunt doar niște simple pietre pe pământ, ci întruchipări aproape complete a ceea ce trebuie să fi fost viața în antichitate. 

Santorini, Grecia - Deasupra unei mări fermecate. Nu poți spune că ai fost în vacanță în Grecia fără să vezi minunea naturală Santoríni. Pe măsură ce vasul nostru de croazieră MSC face manevre în marea caldera de la Santoríni (Thíra), pământul pare să se ridice și să se strângă în jurul ei.

Stânci abrupte, abrupte, se ridică la sute de metri deasupra mării de un albastru adânc, nimic nu crește sau pășește pentru a atenua priveliștea impresionantă. Singurele culori sunt straturile de piatră ponce roșiatică-maronie, neagră și gri de pe peretele stâncos al acestei, cea mai mare insulă din mini-arhipelag.

O excursie la țărm în timpul croazierei MSC Mediterana poate fi șansa perfectă de a descoperi Firá (cunoscută și sub numele de Hóra), care se agață precar de marginea uriașei caldere. Deși restaurantele din Firá sunt destinate în primul rând pieței turistice, mâncarea poate fi foarte bună. Folosind un traseu spectaculos de două ore de mers pe jos de-a lungul buzei calderei se ajunge la satul Imerovígli și, mai la nord, la Firostefáni, ambele cu priveliști la fel de impresionante.

Singura locație alternativă este Karterádhos, un mic sat situat la aproximativ douăzeci de minute de mers pe jos la sud-est de Firá. Croazierele MSC Mediterranean oferă, de asemenea, excursii la plajele din Santoríni, pe coasta de est a insulei, care sunt întinderi lungi și negre de nisip vulcanic care devin extrem de fierbinți în soarele de după-amiază.

Dovezi ale coloniei minoice care a prosperat cândva aici au fost descoperite printre stațiunile de la vechiul sit minoic Thira de la Akrotíri, în extremitatea sud-vestică a insulei; situl a fost locuit din perioada neoliticului târziu până în secolul al XVII-lea î.Hr. Muzeul arheologic din Firá, aflat lângă telecabina din nordul orașului, este bine prezentat și are o colecție din săpăturile de la Thira antică.

Napoli (Pompeii) -  Istorie milenarăDatând din mileniul al II-lea î.Hr., Napoli este una dintre bijuteriile antice ale Italiei. Cu un centru istoric vibrant, amplasat în jurul unui golf portuar impresionant, descoperiți repere arhitecturale, opere de artă, capodopere și mâncăruri somptuoase. Vulcanul latent al Muntelui Vezuviu oferă un fundal de carte poștală. Din oraș, călătoriți mai departe spre situl arheologic Pompei sau admirați cultura plină de farmec a orașului Capri. Descoperă situl arheologic de la Pompei, care se află la umbra maiestuosului Munte Vezuviu.

Descoperiți situl arheologic Pompei, care se află la umbra maiestuosului Munte Vezuviu. Aflat în Patrimoniul Mondial UNESCO, acest vechi oraș roman a fost îngropat sub piatră ponce și cenușă în timpul erupției vulcanice din anul 79 d.Hr. Astăzi, Pompei pare încremenit în timp, oferind priviri de oameni fosilizați, băi conservate, coloane prăbușite și fresce fabuloase. În cadrul acestei excursii MSC Croaziere, veți explora numeroasele artefacte recuperate înainte de a merge într-un tur ghidat al sitului de excavare, unde veți afla mai multe despre istoria orașului.

După o scurtă croazieră cu feribotul prin Golful Napoli, veți ajunge la Capri, una dintre cele mai frumoase insule din Italia. Această excursie MSC Croaziere începe cu o vizită în fermecătorul oraș Anacapri, cu superba Villa San Michele și peisajul dramatic de pe faleză. Priviți casele colorate, admirați grădinile luxuriante și absorbiți atmosfera relaxată a insulei. Apoi, explorați cafenelele și buticurile din jurul Piazza Umberto I înainte de a vizita formațiunea stâncoasă Faraglioni.

După debarcarea de pe navă, un transfer cu autocarul de 1 oră până la uimitorul oraș de coastă Sorrento. Pornind de la piazza Tasso, mergeți pe străzile înguste ale acestui oraș istoric plin de repere construite cu sute de ani în urmă. Așteptați-vă cu nerăbdare la priveliștile exterioare minunate ale clădirii Sedil Dominova din secolul al XV-lea, Catedrala Sorrento, care datează inițial din secolul al XI-lea, și Biserica San Francesco din secolul al XIV-lea și claustrul său adiacent.

 
🚢
O calatorie minunata de 8 zile. Poti vizita 5 orase si 3 tari.
🛌
Cazarea la bordul navei in tipul de cabina ales.
🍽
3 mese pe zi ce pot fi servite in restaurantele principale, disponibile la bordul navei.
Bauturile non-alcoolice (apa, ceai, cafea, sucuri) in restaurantele de tip bufet (cu autoservire).
🏊‍
Accesul la toate facilitatile navei. Mergi oricand la piscina, jacuzzi, sala de fitness, spectacol, casino, discoteca etc.
💰
Taxe portuare
💰
Taxa Servicii Hoteliere (bacsis oficial). Este o taxa obligatorie ce trebuie achitata la rezervare.
🍻
Bauturile alcoolice sau non-alcoolice cu exceptia celor disponibile in restaurantele de tip bufet (cu autoservire).
Zborul catre orasul de imbarcare Napoli si zborul de retur.
🚖
Transferul din aeroport in port in orasul de imbarcare Napoli si transferul de retur.
🚌
Excursiile optionale, organizate in orasele tranzitate.
🏥
Asigurarea medicala.
📶
Internet WIFI la bord
💵
Credit pentru cheltuieli la bord

Tarife reduse - la cerere

Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

•             returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

•             25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

•             40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

•             80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

•             100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

*  excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și careîn principiu, nu se returnează

ATENȚIE!

Modificările de nume, câși corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

Vreau mai multe informații!


Abonează-te la newsletter ul nostru pentru mai multe oferte!