8 zile vacanta de croaziera in Caraibe de Nord

Data de îmbarcare: 12 octombrie 2024

 
de la
 
459
pasager / 7 nopți

Despre nava MSC SEAESCAPE 

 

 

Descoperiti noi orizonturi pe mare la bordul MSC SEAESCAPE 

 

O experienta captivanta, care va conecteaza cu adevarat la mare, va asteapta la bordul MSC Seascape, nava sora plina de farmec a inovatorului MSC Seashore.

Designul de ultima ora al MSC Seascape aduce oaspetii mai aproape de mare ca niciodata, prin spatiile sale impresionante in aer liber concepute pentru relaxare, luat masa si divertisment.

13.000 mp de punti deschise, o promenada uimitoare cu vedere la mare, numeroase baruri si restaurane, o ravnita piscina Infinity Aft, lifturi panoramice, fac din MSC Seascape un vas unic cu o vedere senzationala asupra oceanului.

Nava noastra amiral va prezenta optiuni de distractie de top de neratat, inclusiv, pentru prima data pe mare, MSC RoboCoaster, o plimbare palpitanta fara precedent care va incanta toti cei care cauta adrenalina la bord.

 

Grija pentru mediu

MSC Seascape este echipat cu tehnologie de mediu de ultima generatie, cu imbunatatiri ale eficientei energetice, cu cele mai noi sisteme de reducere a emisiilor in aer, precum si cu un sistem avansat de tratare a apelor uzate cu standarde de purificare care sunt mai inalte decat majoritatea instalatiilor de tratare a apelor uzate de la tarm.

 

​Caracteristici de desing

Caracteristicile de design, zonele publice si numele locatiilor sunt inspirate de orasul metropolitan New York. Acestea includ o replica impunatoare de trei metri inaltime a Statuii Libertatii in inima cazinoului si o zona extinsa de retail si divertisment nou proiectata, numita in mod adecvat Times Square. Caracteristica principala a acestei noi zone este un perete LED impresionant de 8,5 metri inaltime, care se intinde pe patru punti, cu o proiectie a orizontului emblematic al acestui centru de divertisment din Manhattan, care se poate schimba de la zi la noapte.

 

Restaurante, baruri si saloane

Un restaurant nou-nout va fi introdus pentru oaspetii Aurea, precum si un restaurant principal suplimentar. Restaurantele de specialitate sunt situate pe puntea 8 si cu noi locuri in aer liber pe promenada emblematica, aducand oaspetii din ce in ce mai aproape de mare in timp ce se bucura de pranz sau cina.

Restaurante - Nava are unsprezece restaurante - trei restaurante principale, un restaurant dedicat Aurea si restaurantul Yacht Club, un bufet de 1.169 de locuri - si cinci restaurante de specialitate, inclusiv Butcher’s Cut, restaurantul de peste Ocean Cay, HOLA! Tacos & Cantina si Kaito Teppanyaki si Sushi Bar.

Baruri si saloane - Exista 20 de baruri tematice pentru toate ocaziile, de la zi pana la noapte, oferind o gama larga de locuri in aer liber pentru a va relaxa si a va bucura de privelistile marii, de la Sky bar cu o vedere uluitoare asupra podului suspinelor pana la Cocktail bar din Chef's Court.

 

Piscine

The Marina Pool - Pe puntea 18, piscina principala are doua adancimi diferite, astfel incat oaspetii sa poata alege sa inoate sau pur si simplu sa stea si sa se petreaca in apa, zona nou proiectata include o insula cu fantana de apa la 360 de grade in centru, precum si un nou lounge. Spatiu in interiorul piscinei este conectat cu parcul acvatic pentru a crea o zona extinsa de apa.

 

The Jungle Pool 

In timp ce aceasta nava este proiectata pentru vreme mai calda, Jungle Pool are un magrodome mai mare care poate fi inchis pentru a crea o zona de piscina interioara atunci cand este necesar. Aceasta zona populara a fost extinsa si include acum o punte suplimentara peste si in jurul spatiului, oferind noi zone pentru ca oaspetii sa se aseze si sa se relaxeze. Este la doar o scurta plimbare pana la bufetul nou amplasat pe puntea 16 pentru o gustare la pranz - perfect pentru familiile carora le place sa petreaca timpul langa piscina.

 

MSC Aurea Spa

Oferind o gama larga de masaje balineze si alte tratamente de wellness si infrumusetare pentru a revitaliza trupul si sufletul, luxosul MSC Aurea Spa de pe MSC Seascape este un paradis pentru relaxare si rasfat.

 

MSC Yacht Club

Situat pe ravnitele punti din fata ale navei, MSC Yacht Club de pe MSC Seascape va deveni cel mai mare si mai luxos din flota MSC Cruises, cu aproape 3.000 mp de spatiu, inclusiv un solar mai mare si o zona panoramica. Oaspetii care cauta o experienta de croaziera premium, all-inclusive, cu facilitati private si serviciu de majordom 24 de ore din 24 – in timp ce se bucura in continuare de posibilitatile de recreere si divertisment pe care le ofera restul navei – pot alege sa navigheze in MSC Yacht Club, MSC Cruises' concept exclusiv de nava in interiorul unei nave.

Divertisment

MSC Seascape ofera un nou divertisment captivant cu o tehnologie inovatoare care ofera oaspetilor optiuni nesfarsite de petrecere a timpului liber. Printre acestea, ROBOTRON - care ofera iubitorilor de adrenalina o experienta inedita.

In plus, MSC Seascape ofera tot felul de facilitati de recreere pe care ti le-ai putea dori, de la teatru cu sase spectacole nou-noute si lounge-ul pupa Le Cabaret Rouge cu spectacole live pana la discoteca, cazinou si parcul acvatic interactiv, cu mai multe etaje.

Exista, de asemenea, o multime de optiuni pentru copii si zone de joaca colorate create in parteneriat cu Chicco®.

ROBOTRON - ofera fiorul uluitor al unui rollercoaster pe mare, combinat cu o experienta muzicala personalizata. Este un brat robotizat de ultima generatie, cu o gondola atasata, care gazduieste trei oaspeti. Zburand la 53 de metri deasupra marii, ROBOTRON ofera o vedere unica de 360° a orizontului, rasturnand calaretii cu capul in jos si in directii diferite pentru o plimbare plina de adrenalina.

 

Parcul acvatic Pirates Cove

Oferta pentru familie a fost extinsa cu o zona si mai mare pentru copii si un parc acvatic de ultima generatie. Imbunatatit de realitatea virtuala, MSC Seascape ofera una dintre cele mai mari si mai interactive atractii acvatice pe mare.

 

Teatrul Chora

Teatrul uluitor de inalta tehnologie este locul ideal pentru a va bucura de un program captivant de spectacole variate oferite in fiecare seara a croazierei, inclusiv sase spectacole nou-noute care vor incanta toti oaspetii.

Experiente palpitante - Bucurati-va de Immersive XD Cinema imbunatatit, VR 360° Simulator de zbor, motociclete VR si simulatorul virtual Formula Racer. Perfect pentru pasionatii de curse de masini, Formula Racer te va plasa pe scaunul soferului pentru un joc palpitant de simulare de curse, cu efecte realiste, care iti vor creste ritmul cardiac.

 

Pentru copii

Baby Club - Copiii cu varsta intre 1 si 3 ani se pot bucura de activitati si jocuri concepute in parteneriat cu Chicco®.

Mini cluburi - Copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 11 ani pot participa la o multime de activitati distractive. Fiecare croaziera include un eveniment special si de neratat: „LEGO® Experience On Board”. O zi intreaga dedicata caramizilor si activitatilor LEGO® de care sa se bucure intreaga familie.

Cluburi pentru adolescenti - MSC Seashore ofera doua cluburi pentru adolescenti, unul pentru 12-14 ani si altul pentru 15-17 ani. In plus, o zona destinata doar adolescentilor serveste drept cinematograf, sala de jocuri si discoteca, in functie de ora din zi, asigurandu-se ca adolescentii sunt intotdeauna distrasi.

 

Unde vei fi cazat – MSC SEAESCAPE, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabina interioara

 

Suprafata aprox: 14-28 mp;

Baie cu dus si uscator de par;

Pat dublu confortabil care poate fi transformat in doua paturi single (la cerere);

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon,seif, minibar si aer conditionat;

Alegeti tipul de cabina care vi se potriveste cel mai bine:

•Delux Interior IR1 (suprafata cca 14 mp, punti 5-10);

•Delux Interior IR2 (suprafata cca 14-16 mp, punti 11-15);

•Premium Interior IL1 (suprafata cca 28 mp, punte 10).

 

Cabina exterioara

 

Suprafata aprox: 17 mp;

Hublou cu vedere la mare;

Baie cu dus si uscator de par;

Pat dublu confortabil care poate fi transformat in doua paturi single (la cerere);

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon, seif, minibar si aer conditionat;

Alegeti tipul de cabina care vi se potriveste cel mai bine:

•Delux Ocean View OR1 (suprafata cca 17 mp, punte 5).

 

Cabina cu balcon 

 

Suprafata aprox: 16-17 mp; balcon aprox 5 mp;

Zona de relaxare cu, canapea;

Baie cu dus sau cada si uscator de par;

Pat dublu confortabil care poate fi transformat in doua paturi single (la cerere);

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon si seif, minibar si aer conditionat;

Alegeti tipul de cabina care vi se potriveste cel mai bine:

•Delux Balcony BR1 (suprafata cca 16-17 mp, punti 9-10);

•Delux Balcony BR2 (suprafata cca 16-17 mp, punti 11-12);

•Delux Balcony BR3 (suprafata cca 16-17 mp, punti 13-14);

•Delux Balcony BR4 (suprafata cca 17 mp, punte 15);

• Balcony Aurea BA (suprafata cca 17 mp, punti 09-15).

 

Junior Suite Aurea SM

 

Suprafata aprox 17 mp cu balcon (16mp), punte 9;

Zona de relaxare cu, canapea;

Dresing spatios;

Pat dublu confortabil care poate fi transformat in doua paturi single (la cerere);

Baie cu dus sau cada si uscator de par;

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon, seif, minibar si aer conditionat.

 

Premium Suite Aurea (SL1) 

 

Suprafata aprox 26-32 mp cu balcon (9-14mp), punti 9-15;

Zona de relaxare cu, canapea;

Dresing spatios;

Pat dublu confortabil care poate fi transformat in doua paturi single (la cerere);

Baie cu dus sau cada si uscator de par;

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon, seif, minibar si aer conditionat.

 

Premium Suite Aurea cu terasa (SLT) 

 

Suprafata aprox 28 mp cu balcon (38mp), punte 9;

Zona de relaxare cu, canapea;

Dresing spatios;

Pat dublu confortabil care poate fi transformat in doua paturi single (la cerere);

Baie cu dus sau si uscator de par;

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon, seif, minibar si aer conditionat.

 

Premium Suite Aurea cu cada hidromasaj (SLW) 

 

Suprafata aprox 28 mp cu balcon (7mp), cu propria cada hidromasaj, punti 9-15;

Zona de relaxare cu, canapea;

Dresing spatios;

Pat dublu confortabil care poate fi transformat in doua paturi single (la cerere);

Baie cu dus sau cada si uscator de par;

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon, seif, minibar si aer conditionat;

Poate acomoda pana la 5 pax.

 

Grand Suite Aurea (SX)

 

Suprafata aprox 35-49 mp cu balcon (10-21mp), punti 9-13;

Zona de relaxare cu, canapea sau living separat;

Dresing spatios;

Pat dublu confortabil care poate fi transformat in doua paturi single (la cerere);

Baie cu dus sau cada si uscator de par;

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon, seif, minibar si aer conditionat;

Poate acomoda pana la 5 pax.

 

Grand Suite Aurea cu 2 dormitoare (SD)

 

Suprafata aprox 49 mp cu balcon cca 17 mp), punti 11-14;

Zona de relaxare cu, canapea sau living separat;

Dresing spatios;

Pat dublu confortabil care poate fi transformat in doua paturi single (la cerere);

2 bai, una cu dus si una cu, uscator de par;

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon, seif, minibar si aer conditionat;

Poate acomoda pana la 6 pax.

 

MSC Yacht Club Royal Suite (YC3) 

 

Suprafata aprox 62 mp, balcon aprox 33 mp, punte 16;

Balcon cu cada cu hidromasaj privata si masa;

Zona de zi si sufragerie separate;

Dressing;

Baie cu cada si dus, uscator de par

Paturi confortabile duble sau de o persoana (la cerere);

Conexiune Wifi inclusa;

 TV interactiv, telefon, seif si minibar.

 

MSC Yacht Club Owner's Suite (YC4) 

 

Suprafata aprox 98 mp, balcon aprox 25 mp, punte 19;

Balcon cu cada cu hidromasaj privata si masa;

Zona de zi si sufragerie separate;

Dressing si zona de depozitare bagaje;

Perete de sticla panoramic;

Baie cu cada si dus, uscator de par

Paturi duble confortabile;

Conexiune Wifi inclusa;

 TV interactiv, telefon, seif si minibar.

 

 

Despre locurile, orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita: 

Miami, Florida (SUA). Miami a fost declarat in 2009 al cincilea cel mai bogat al lumii, fiind si acum un oras cu o putere economica si culturala importanta. De asemenea, in 2008 a fost numit cel mai curat oras al Americii. Miami este un loc in care relaxarea si starea de bine sunt pe primul loc, iar faimoasele plaje atrag milioane de turisti anual. 

- Obiective turistice: Plaja Bal Harbour, Gradina Botanica, Memorialul Holocaustului, Muzeul Castelului Coral, Pescuit. 

Zi de navigare pe mare. O zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

Puerto Plata este un oraș situat pe coasta nordică a Republicii Dominicane, cunoscut pentru plajele sale pitorești și peisajele montane impresionante. Orașul oferă o combinație atrăgătoare de istorie, cultură și aventură, cu atracții precum telefericul care urcă pe muntele Isabel de Torres și distileriile de rom tradiționale.

San Juan este capitala si cea mai populata zona din Commonwealth, Puerto Rico, fiind terioriul Statelor Unite ale Americii. Populatia orasului este de aproximativ 400 de mii de locuitori. San Juan a fost fondat de catre colonistii spanioli in 1521. De-a lungul orasului sunt foarte multe cladiri istorice, forturi de aparare, dar si cea mai veche cladire executiva guvernamentala in uz din America. 

- Obiective turistice: Fortul San Felipe del Morro, Castelul San Cristobal, Muzeul Casa Blanca, Distileria Bacard, Parcul Luis Munoz Rivera.

Nassau este capitala si centrul comercial din Bahamas, avand o populatie de 259.300 de locuitori. 70% din oamenii din Bahams traiesc in Nassau. Orasul este situat pe insula New Providence, care functioneaza indeosebi ca un centru de afaceri. Nassau are o istorie unica deoarece la inceputuri a apartinut piratilor. A fost denumit dupa Nassau din Germania in cinstea lui William of Orange-Nassau.

- Obiective turistice: Islandz Gallery Hop, The National Art Gallery of The Bahamas, Christ Church Cathedral, Clifton Heritage National Park, Fort Fincastle. 

Ocean Cay este o insulă privată situată în Bahamas, transformată într-o destinație exclusivistă de către MSC Cruises. Acest paradis ecologic oferă plaje cu nisip alb, ape turcoaz și oportunități diverse pentru snorkeling și scufundări. Insula pune accent pe conservarea naturii și sustenabilitate, creând un refugiu idilic pentru vizitatori.

 

 

 

 

 

🚢 O calatorie minunata de 8 zile. Poti vizita 4 orase si 2 tari.
🛌 Cazarea la bordul navei in tipul de cabina ales.
🍽 3 mese pe zi ce pot fi servite in restaurantele principale, disponibile la bordul navei.
☕ Bauturile non-alcoolice (apa, ceai, cafea, sucuri) in restaurantele de tip bufet (cu autoservire).
🏊‍ Accesul la toate facilitatile navei. Mergi oricand la piscina, jacuzzi, sala de fitness, spectacol, casino, discoteca etc.
💰 Taxe portuare
💰 Taxa Servicii Hoteliere (bacsis oficial). Este o taxa obligatorie ce trebuie achitata la rezervare.
🍻 Bauturile alcoolice sau non-alcoolice cu exceptia celor disponibile in restaurantele de tip bufet (cu autoservire).
✈  Zborul catre orasul de imbarcare New York si zborul de retur.
🚖 Transferul din aeroport in port in orasul de imbarcare New York si transferul de retur.
🚌 Excursiile optionale, organizate in orasele tranzitate.
🏥 Asigurarea medicala.
📶 Internet WIFI la bord
💵 Credit pentru cheltuieli la bord

Tarife reduse - la cerere

Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

•             returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

•             25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

•             40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

•             80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

•             100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

*  excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și careîn principiu, nu se returnează

ATENȚIE!

Modificările de nume, câși corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

Vreau mai multe informații!


Abonează-te la newsletter ul nostru pentru mai multe oferte!