8 zile vacanta de croaziera in Marea Mediterana de Est

Data de îmbarcare: 03 iunie 2024

 

Despre MSC ARMONIA

 

 

Nava MSC Armonia – o nava clasică!  Una dintre navele care a introdus pentru prima dată combinația distinctivă a MSC Cruises de stil clasic mediteraneean și design de pionierat, MSC Armonia este acum chiar mai bine echipată pentru a satisface orice nevoie, datorită unei serii impresionante de caracteristici și facilități noi. Așa că urcați la bord și porniți într-o călătorie de descoperire chiar înainte de a porni la drum!

Atracții deasupra luciului mării: 

Divertisment & agrement – Cu peste 3.000 de metri pătrați dedicați muzicii și dansului, MSC Armonia oferă cea mai largă gamă de muzică pentru toate gusturile și stările de spirit.

Fie că ideea ta de divertisment este să-ți încerci norocul în cazinoul plin de farmec, să vezi un spectacol în stil Broadway în teatrul somptuos, să te relaxezi la piscină sau să răsfoiești buticurile de la bord, nu vei duce niciodată lipsă de lucruri distractive de făcut pe MSC Armonia. Iar acest lucru este valabil și pentru copii și adolescenți.

Familie & copii – Cu ajutorul unor parteneri de prestigiu precum Chicco®, LEGO® și Namco®, am proiectat noi zone de joacă interesante pe MSC Armonia pentru copii de toate vârstele. Parcul de stropit în aer liber promite distracție nesfârșită pentru întreaga familie.

Fitness și relaxare – MSC Armonia oferă acum și mai multe căi de relaxare, deoarece somptuosul MSC Aurea Spa a fost îmbunătățit pentru a oferi mai mult spațiu pentru masajele sale tradiționale balineze. Există, de asemenea, o sală de gimnastică bine echipată, cu vedere superbă la mare și o pistă de mers de putere.

Restaurante & bufete – MSC Armonia are cinci restaurante gourmet, pe lângă un bufet extins cu o gamă largă de preparate culinare, deschis pentru micul dejun, prânz, cină și gustări târzii în timpul nopții. Fiecare restaurant gastronomic ar

e un stil și o bucătărie proprie, dar toate împărtășesc aceeași pasiune mediteraneeană pentru mâncăruri rafinate, servind delicatese pregătite cu cele mai bune ingrediente.

Baruri & saloane – O selecție de lounge-baruri tematice, îmbunătățite de o gamă largă de muzică live, oferă atmosfera perfectă, indiferent de starea dumneavoastră de spirit. Există chiar și un pub în stil englezesc și o cafenea italiană care servește produse de patiserie proaspăt coapte și băuturi espresso italiene autentice.

Unde vei fi cazat – MSC Armonia, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – INTERIOR, DECK 7-10

 

Suprafață de aproximativ 13-22 mp

Fotoliu de relaxare

Baie cu duș, zonă de toaletă și uscător de păr

Paturi confortabile duble sau de o persoană (la cerere) 

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – OCEAN VIEW, DECK 7-9

 

Suprafață de aproximativ 21 mp

Fereastră cu vedere la mare

Fotoliu de relaxare, baie cu duș sau cadă, zonă de toaletă și uscător de păr 

Paturi confortabile duble sau de o persoană (la cerere)

 

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – BALCONY, DECK 9-10

 

Suprafață de aproximativ 13 mp, Balcon de aproximativ 3-4 mp

Zonă de relaxare cu canapea

Baie cu duș sau cadă, zonă de toaletă și uscător de păr

Paturi confortabile duble sau de o persoană (la cerere)

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

 

 

 

Despre orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

Bari (Italia) - Un tărâm al spiritualității și al istoriei. Merită să faceți o excursie doar pentru a vă plimba prin vechiul oraș Bari, o încâlceală fascinantă de străzi, care este probabil cel mai amețitor loc în care vă puteți plimba în timpul croazierelor pe Marea Mediterană în sudul Italiei.

Situat la capătul extrem al Corso Cavour, labirintul său de pasaje aparent nesfârșite, care se împletesc prin curți și pe sub arcade, a fost inițial conceput pentru a-i feri pe locuitori de vânt și pentru a-i pune pe invadatori într-o stare de confuzie. Aici, viața este trăită foarte mult în aer liber, iar în serile de vară este plin de oameni care stau în fața ușilor caselor lor.

Ajungând în inima orașului vechi din Bari, veți găsi Basilica di San Nicola, consacrată în 1197 pentru a adăposti relicvele sfântului jefuit cu un secol mai devreme din sudul Turciei prin Marea Mediterană. devărata frumusețe a bisericii se află în zidăria sa, dar cel mai bun dintre toate este tronul episcopal din secolul al XII-lea din spatele altarului, o lucrare superbă susținută de mici figuri care gâfâie sub greutatea sa.

Plecând de pe coastă, trulli cu aspect curios sunt răspândite în zona Murge din Puglia. Clădiri cilindrice, vopsite în alb, cu acoperișuri conice gri care se îngustează până la un punct sau o sferă, acestea sunt adesea împodobite cu simboluri pictate. Pereții groși izolează în egală măsură împotriva frigului din timpul iernii și a căldurii din timpul verii, în timp ce calcarul local este folosit pentru a face acoperișurile cu două straturi etanșe la apă. 

La 70 de kilometri în interior, Matera, situată pe marginea unei râpe la capătul estic al regiunii Basilicata, datează din Evul Mediu, când călugării au construit biserici și mănăstiri săpate în stâncă în ceea ce acum se numește Sassi, o serie complicată de peșteri terasate. Mai târziu, fermierii, căutând siguranță împotriva invaziilor, s-au stabilit și ei în Sassi, modelându-și casele, grajdurile și magazinele din stâncă, creând unul dintre cele mai ciudate peisaje urbane.

Veneția (Marghera), Italia - Cea minunată și senină. Ajungeți în superba Veneție, Italia, și porniți într-o călătorie pentru a descoperi patrimoniul artistic și priveliștile spectaculoase ale acestui oraș uimitor. Îmbogățit cu o cultură clasică de clădiri gotice, piețe magnifice și magazine pitorești, minunatul oraș Veneția vă oferă o vacanță de neuitat de care să vă bucurați.

Cu atmosfera sa mistică uimitoare, Veneția vă va seduce ca niciun alt oraș. Totul aici este izbitor de oniric, de la palatele în culori pastelate care se reflectă în ape ca niște acuarele vii, la sunetul blând al vâslelor gondolierilor și la varietatea inspirată de nuanțe ale cerului lagunei. Veneția este mai degrabă o stare de spirit decât un loc geografic. Cu o croazieră la Veneția puteți să vă bucurați de minuni.

Acest sit al Patrimoniului Mondial UNESCO debordează de frumusețe, de la priveliștea spectaculoasă a Marelui Canal și a Podului Rialto până la emblematica Piață San Marco, cu sinistra bazilică bizantină și somptuosul palat Doge. Veneția este, de asemenea, renumită în întreaga lume pentru excelenta sa măiestrie, de la renumita sticlă de Murano până la frumusețea fermecătoare a măștilor de la Carnavalul venețian. Destinație în exclusivitate: călătoriți la Bazilica Sfântul Marcu pentru a lua parte la o slujbă religioasă sau pentru a vă minuna de designul impresionant; mergeți pe Insula Murano, devenită faimoasă pentru industria sa de suflare a sticlei, și cumpărați minunate lucrări din sticlă realizate de meșteri locali pricepuți; vizitați Palatul Dogilor și admirați arhitectura gotică care face ca această clădire istorică să fie atât de unică.

Zi de navigare pe mare. O zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau lovindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Răsfoiți o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

Dubrovnik (Croatia) - O bijuterie prețioasă în Marea Adriatică. Dubrovnik, un oraș înconjurat de ziduri, cu o mare zdrobită, situat la poalele unui munte grizonat, este cea mai populară destinație de croazieră din Croația și nu este greu de înțeles de ce. Așteptând să fie apreciat într-o excursie de croazieră MSC Mediterană, orașul său în esență medieval a fost remodelat de proiectanții barocului după un cutremur dezastruos din 1667; de atunci, nucleul istoric al Dubrovnikului pare să fi fost suspendat în timp.

Plimbați-vă prin oraș și admirați Catedrala Adormirii Maicii Domnului; în interior se află câteva picturi italiene, inclusiv polipticul Adormirea lui Titian din spatele altarului principal. Imediat la sud de Luža - centrul pătrat al orașului medieval - se află Palatul Rectorului, fostul sediu al guvernului Ragusan.

Actualul palat este o capodoperă de proporții senine, mărginit de o logie cu arcade ornamentate, susținută de coloane cu capiteluri delicat sculptate. Printr-un pasaj îngust se intră în mănăstirea franciscană din secolul al XIV-lea, a cărei clopotniță romanică târzie este decorată cu rânduri de arcuri duble surmontate de o confuzie de capete umane și animale fantastice.

Puteți admira cele mai frumoase colțuri din Dubrovnik înainte de a vă îmbarca pe vasul care vă va duce pe plaja Sveti Jakov, o mică întindere de pietriș la baza unei stânci de pe Mediterana, la care se ajunge prin scări care coboară de pe poteca de coastă, la jumătatea distanței dintre Mănăstirea St Jacobs și hotelul Belvedere. Priveliști fantastice spre orașul vechi. Orientată spre vest, deci prinde soarele de după-amiază și seara, uimitor pentru a vă relaxa la soare în vacanță.

La aproximativ 12 mile sud de Dubrovnik se întinde Konavle, o panglică de terenuri agricole fertile, înghesuită între munți pe de o parte și mare pe de altă parte. Este un loc liniștit și pitoresc de străbătut cu mașina și, în plus, oferă și câteva opriri în satele care oferă satisfacții; în mod tradițional, Konavle a format hinterlandul rural al Republicii Dubrovnik, asigurând aprovizionarea orașului cu alimente proaspete.

Kotor (Muntenegru) - Istorie glorioasă lângă o mare limpede ca și cristalul. Navigând pe o croazieră MSC la Marea Mediterană, puteți vedea, cocoțat pe marginea unui golf maiestuos, orașul vechi medieval Kotor; este bijuteria de necontestat din coroana Muntenegrului.

Deși nu mai este cel mai bine păstrat secret al Europei, ascensiunea bruscă a orașului Kotor în liga croazierelor turistice nu a reușit să diminueze plăcerile atemporale ale aleilor sale pietruite și ale piațetelor izolate. Înconjurând cafenele și biserici din belșug, zidurile orașului sunt la rândul lor dominate de o serie de vârfuri impunătoare.

Mai jos, un port plin de iahturi elegante marchează capătul golfului Kotor, transformat în fiord de stâncile de 1000 de metri care se ridică aproape vertical din apele senine. Farmecul orașului Kotor este cel mai bine apreciat dacă vă îndreptați spre orașul vechi, fără hartă, și vă pierdeți pe străzile labirintice. Probabil că veți începe excursia intrând prin Poarta Mării, lângă port, unde nava de croazieră MSC vă așteaptă la întoarcere, și veți ieși pe piața principală, Trg od Oružja.

Cafenelele se revarsă din clădirile glorioase, dintre care cele mai notabile sunt vechiul Palat al Rectorului și un turn cu ceas înclinat. Scormoniți pe străzi și în scurt timp veți ajunge la Catedrala St Tryphon, susținută de un zid de munți și perfectă pentru fotografii; merită să plătiți taxa de intrare pentru a arunca o privire în interior.

În altă parte, există mai multe biserici care merită o vizită, precum și un fascinant Muzeu Maritim, un depozit de hărți nautice și machete de nave. Vechile ziduri ale fortăreței se află cu mândrie deasupra orașului și reprezintă o urcare plină de satisfacții. Alocați cel puțin nouăzeci de minute pentru drumul dus-întors până la Castelul Sfântului Ivan, de unde veți avea vederi extraordinare asupra fiordului.

Corfù (Grecia) - Eleganța îmbrățișată într-o cetate. O excursie în cadrul unei croaziere MSC Marea Mediterană poate fi șansa de a descoperi orașul Corfu, una dintre cele mai elegante capitale insulare din întreaga Grecie.

Orașul Corfu cuprinde o serie de zone distincte. Centrul istoric, zona delimitată de portul vechi și de cele două fortărețe, este format din mai multe cartiere mai mici: Campiello, cel mai vechi, se află pe dealul de deasupra portului; Kofinéta se întinde spre Spianádha (Esplanada); Áyii Apóstoli se întinde la vest de Mitrópolis (catedrala ortodoxă); în timp ce, ascuns lângă Néo Froúrio, se află ceea ce a mai rămas din vechiul cartier evreiesc.

Pe măsură ce porniți spre interior de pe nava de croazieră MSC, veți descoperi că aceste cartiere și aleile lor înalte și înguste ascund unele dintre cele mai frumoase arhitecturi din Corfu. Orașul Nou cuprinde toate zonele care înconjoară Centrul Istoric.

Cele mai evidente obiective turistice din timpul excursiei sunt fortărețele Paleó Froúrio și Néo Froúrio, care se înalță deasupra Portului Vechi, Néo Froúrio este cel mai interesant din punct de vedere arhitectural dintre cele două fortărețe. Intrarea, în partea din spate a fortului, dă spre pivnițe, temnițe și creneluri, cu vederi excelente asupra orașului și a golfului; în vârf există o mică galerie și o cafenea sezonieră.

Paleó Froúrio nu este la fel de bine conservat ca Néo Froúrio și conține unele structuri moderne incongruente, dar are un interesant muzeu bizantin chiar în interiorul porții și priveliști și mai impresionante de la Turnul Central al Țării. Chiar la vest de Paleó Froúrio, centrul vieții orașului este Listón, o stradă cu arcade, mărginită de cafenele, construită în timpul ocupației franceze și Spianádha (Esplanada) verde pe care o domină.

Când coborâți aici din croaziera MSC, vă puteți bucura și de o excursie la biserica din secolul al XVI-lea Áyios Spyrídhon și la câteva clădiri care datează din administrațiile franceză și britanică.

 

Zakynthos (Grecia) - O poziție privilegiată. O croazieră MSC pe Marea Mediterană vă oferă șansa de a experimenta Argostóli, capitala Kefaloniei, un oraș mare și înfloritor - practic un oraș - cu o poziție minunată în golf, în interiorul unui golf, unde nava dvs. de croazieră MSC vă așteaptă să vă întoarceți.

Șoseaua care leagă cele două părți ale golfului interior, cunoscută sub numele de Dhrápano datorită formei sale de seceră, a fost construită inițial de britanici în 1813 și este acum închisă traficului. Orașul pe care îl veți vedea în timpul vacanței dumneavoastră în Grecia a fost reconstruit în totalitate după cutremurul din 1953, dar are o atmosferă plăcută care rămâne în mod sfidător grecească, mai ales în timpul vâltorii de seară din jurul Platía Valianou - centrul nevralgic al orașului - și de-a lungul Lithóstroto, principala stradă comercială pietonală, care este paralelă cu malul mării.

De asemenea, croazierele MSC Mediterranean oferă excursii la două peșteri diferite din Kefaloniá și la o plajă minunată. La 20 de kilometri de Argostóli se află o cameră foarte impresionantă, acoperită de stalagmite, cunoscută sub numele de Dhrogaráti. Peștera, care atinge o adâncime de 60 de metri și a fost descoperită în urmă cu peste 300 de ani, este folosită ocazional pentru concerte datorită acusticii sale minunate.

La treizeci de kilometri nord de Argostóli, spre Ayía Efimía, Melissáni este parțial scufundată în apă sărată, care, în mod surprinzător, iese dintr-o falie subterană care se întinde pe toată suprafața insulei până la un punct din apropierea Argostóli. În acel punct, cunoscut sub numele de Katavóthres, marea țâșnește la nesfârșit într-un canal subteran - faptul că apa ajunge în peșteră a fost demonstrat cu ajutorul unui colorant fluorescent de urmărire.

Texturile și nuanțele frumoase create de lumina care se revarsă prin acoperișul prăbușit al peșterii fac din scurta excursie cu barca o necesitate. La patru kilometri de drum asfaltat, mai jos de principala arteră nord-sud, Mýrtos, uimitor de fotogenic, este considerată de mulți drept cea mai dramatică plajă din insulele Ionice - o splendidă fâșie de nisip alb pur și pietricele.

 

 

 
🚢
O calatorie minunata de 8 zile. Poti vizita 6 orase si 4 tari.
🛌
Cazarea la bordul navei in tipul de cabina ales.
🍽
3 mese pe zi ce pot fi servite in restaurantele principale, disponibile la bordul navei.
Bauturile non-alcoolice (apa, ceai, cafea, sucuri) in restaurantele de tip bufet (cu autoservire).
🏊‍
Accesul la toate facilitatile navei. Mergi oricand la piscina, jacuzzi, sala de fitness, spectacol, casino, discoteca etc.
💰
Taxe portuare
💰
Taxa Servicii Hoteliere (bacsis oficial). Este o taxa obligatorie ce trebuie achitata la rezervare.
🍻
Bauturile alcoolice sau non-alcoolice cu exceptia celor disponibile in restaurantele de tip bufet (cu autoservire).
Zborul catre orasul de imbarcare Venetia si zborul de retur.
🚖
Transferul din aeroport in port in orasul de imbarcare Venetia si transferul de retur.
🚌
Excursiile optionale, organizate in orasele tranzitate.
🏥
Asigurarea medicala.
📶
Internet WIFI la bord
💵
Credit pentru cheltuieli la bord

Tarife reduse - la cerere

Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

•             returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

•             25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

•             40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

•             80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

•             100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

*  excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și careîn principiu, nu se returnează

ATENȚIE!

Modificările de nume, câși corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

Vreau mai multe informații!


Abonează-te la newsletter ul nostru pentru mai multe oferte!