Costa Favolosa - 15 zile vacanta de vacanta de croaziera in Fiordurile Norvegiene

Date de îmbarcare: 📍23 iunie 2024

 
de la
1739
1399
pasager/7nopți

Bun venit la bordul navei de croaziera Costa Favolosa!

Costa Favolosa, unul dintre vasele italiene de exceptie, insipirate din palatele regale vieneze, ne intampina la fiecare itinerariu cu servicii excelente si itinerarii de croaziera faimoase .

Ea este prezentata de catre compania Costa Cruises ca avand atmosfera unui basm modern.

Rezervati direct pe site-ul nostru croazierele companiei Costa si beneficiati de asistenta personalizata.

Daca veti rezerva o plecare cu nava Costa Favolosa, fie o croaziera pe Mediterana, croaziera in Caraibe sau o croaziera repozitionare, veti descoperi ca atriumul Dei Diamanti a fost inspirat dupa celebra sala a oglinzilor din Palatul Versailles.

Croaziera Costa Favolosa este nava-sora a Costa Fascinosa si are o lungime de 290 m.

Nava Costa Favolosa va prezinta peste 6000 de opere de arta printre care 400 originale, inspirate de Palatul Versaiilles , Orasul Interzis in Beijing si Academia Bele Arti di Brera din Milano.

Fisa tehnica Costa Favolosa

Greutate 113,216 tone

Lungime 290  m

Latime 35.54 m

Capacitate maxima pasageri  3,800

Numar de cabine  1,508 (27 pentru persoane cu mobilitate redusa)

Echipaj ,                 1.110 persoane

Numar etaje          17 (13 pentru clienti)

Anul constructiei    2011, Santierul naval Fincantieri – Italia

Restaurante si baruri Costa Favolosa:

Duca D’Orleans – Restaurantul cu servire de catre somelier, situat pe 2 niveluri, el are o capacitate de 1200 locuri. Veti avea acces la acest restaurant

Duca di Borgogna –  O sala pe 2 niveluri pentru receptii somptuase, luminata de candelabre din sticla de Murano. Aici veti degusta preparate rafinate prin metode noi precum poche si vid.

Bufetul Ca D’Oro – Este restaurantul de tip buffet la care veti savura delicioasele preparate din timpul micului dejun si al pranzului. Tot aici puteti lua un snack dupa miezul noptii

Club Favolosa Restaurant- O locatie exclusivista, la care pot cina gratuit oaspetii Suitelor, iar cel care au rezervat o cabina Basic, Confort sau Premium isi pot alege preparatele din meniul a-la-carte (contracost)

Palatino Grand Bar – Realizat din lemn Afara si Granit Madura, este locul excelent pentru un tango in doi. Este barul principal al navei Costa Favolosa

Porta d’Oro café -Decorat in nuante de cafea, ciocolata si caramel, va intampina cu un ceai sau o prajitura de tip macaron in orice moment al sejurului.

Montespan Classic Bar – Cu o capacitate de 28 de locuri, dedicat amatorilor de trabucuri si bauturi fine, cu canapele de piele si stil american al anilor 60.

Camelot Piano Bar – Muzica live si activitati de animatie in fiecare seara dupa ora 20:00.

Dei Diamanti Bar 

Alte baruri :  Etoile Bar, Pompadour Bar, Club Favolosa,

Molière Lounge, Dell’Ondina pool bar, Porpora pool bar,

Cavallo Bianco Club, Scuderia Costa Bar

Teatrul Hortensia este principala locatie de divertisment de la bordul navei, unde seara de seara au loc spectacolele de tip broadway, animatie, numere de acrobatie si dans.

Are o capacitate de 1300 pasageri iar accesul la toate show-urile este inclus in tariful Dumneavoastra. Cortinele sunt impodobite cu cristale Swarovski, si pe aceasta scena a cantat celebrul Tom Jones

Divertisment si activitati sportive Costa Favolosa:

4 piscine si 5 jacuzzi, inclusiv piscina pentru copii si tobogan

Virtual World, Squok Club, Teen Zone cu programe de divertisment si supraveghere pentru copii 6 luni-3 ani, 3-11 ani, 12-17 ani

Simulator Formula 1

Pista de jogging

Cinema 4D

Aceasta croaziera va poate oferi toate informatiile necesare cu privire la divertismentul si siguranta celor mici la bordul navei Costa Favolosa.

Intrebati agentii nostri specializati despre serviciile pe croaziera la SPA, infrumusetare dar si pachetele de internet Wi-fi.

 

CABINĂ INTERIOARĂ

Suprafața: de la 14 mp

Facilităti: 1 pat dublu sau 2 paturi de o persoană, baie cu duș, aer condiționat reglabil, uscător de păr, seif, prosoape de baie și de plajă, TV cu ecran plat 40″, prize standard 220 – 110 Volt/60 Hz.

Cabinele interioare pot fi ocupate de 2, 3 sau 4 persoane. Dacă ocuparea este triplă sau cvadruplă veți avea la dispoziție 2 paturi înalte pliante (upper beds).

 

 

CABINĂ EXTERIOARĂ (GEAM FIX)

Suprafața: de la 16 mp

Facilităti: 1 pat dublu sau 2 paturi de o persoană, baie cu duș, aer condiționat reglabil, uscător de păr, seif, prosoape de baie și de plajă, TV cu ecran plat 40″, prize standard 220 – 110 Volt/60 Hz.

Cabinele exterioare pot fi ocupate de 2, 3 sau 4 persoane. Dacă ocuparea este triplă sau cvadruplă veți avea la dispoziție 1 canapea extensibilă de o persoană și 1 pat pliant înalt (upper bed).

 

 

CABINĂ CU BALCON

Suprafața: de la 20 mp

Facilităti: 1 pat dublu sau 2 paturi de o persoană, balcon exterior privat, baie cu duș, aer condiționat reglabil, uscător de păr, seif, prosoape de baie și de plajă, TV cu ecran plat 40″, prize standard 220 – 110 Volt/60 Hz.

Cabinele cu balcon pot fi ocupate de 2, 3 sau 4 persoane. Dacă ocuparea este triplă sau cvadruplă veți avea la dispoziție 1 canapea extensibilă de o persoană sau dublă sau pat pliant înalt.

Este permis fumatul pe balcon.

 

SUITE

Suprafață: de la 31 mp

Facilităti: 1 pat dublu sau 2 paturi de o persoană, pachet de bun venit, majordom, restaurant rezervat oaspeților Suite, halate de baie și papuci de cameră, balcon exterior privat spațios, baie cu duș (și/sau cadă), aer condiționat reglabil, uscător de păr, seif, prosoape de baie și de plajă, TV cu ecran plat 40″, prize standard 220 – 110 Volt/60 Hz.

Cabinele cu Suite pot fi ocupate de 2, 3 sau 4 persoane. Dacă ocuparea este triplă sau cvadruplă veți avea la dispoziție 1 canapea extensibilă de o persoană sau dublă.

Este permis fumatul pe balcon.