15 zile vacanta de croaziera in Marea Mediterana de Vest si Insulele Canare

Data de îmbarcare: 📍04 octombrie 2024

 
de la
 
1379
pasager / 15 nopti

Despre nava COSTA DIADEMA

 

Detalii tehnice:

·       An constructie – 2014

·       Tonaj - 133.019 t

·       Capacitate pasageri - 4.947

·       Capacitate echipaj - 1.253

·       Cabine - 1.862

·       Punti - 1.253

 

Costa Diadema - O bijuterie straluceste pe mare!

Descoperiti tot ceea ce are mai bun de oferit Italia la bordul noii “Regine a Marii Mediterane”: de la bucataria mediteraneeana la ospitalitatea calda, de la designul atent creionat la divertismentul intrigant.

“Regina Mediteranei” a fost lansata pe 31 Octombrie 2014, nava simbolizand o armonioasa imbinare intre stilul Italian, varietatea culturala, gastronomie si divertisment.

Costa Diadema este in prezent cel mai mare vas din flota Costa Cruises care flutura steagul Italiei si este considerata emblema companiei.

Costa Diadema ofera posibilitatea de a trai experiente unice in ceea

ce priveste navigarea pe mari si oceane prin prisma terasei de pe puntea 5, terasa cu o lungime de peste 500 de metrii dotata cu numeroase baruri si restaurante, care te vor face sa te simti ca si cand ai fi pe Riviera italieneasca intr-o zi de vara.

 

Facilitati la bord

RESTAURANTE SI BARURI

·       7 restaurante, incluzand patru, Club Restaurant, Restaurant Samsara, Restaurant Tappanyaki si Pizzeria Piazza pentru costuri suplimentare (pranzul si cina in restaurantul Samsara sunt incluse in pretul pentru turistii care stau in cabinele Samsara) si doar prin rezervare.

·       11 baruri, incluzand pub-ul ‘Birreria La Fiamma”, barul de vin “Vinoteca Huit-Huit”, ‘Bar Bollicine’, bar Prosecco si standul cu inghetata “Gelateria Amarillo”. 

 

WELLNESS SI SPORT 

·       Spa Samsara: 7800 m2 pe patru nivele, sala de gimnastica, spa, piscina cu thalassoterapie, sauna, tratament, baie de aburi, solar cu protectie U;

·       8 jacuzzi;

·       3 piscine, una incluzand acoperis retractabil;

·       Terenuri sport;

·       Pista jogging.

 

DIVERTISMENT

·       Cinema 4D, Casino, Disco, teatru cu trei etaje, Country Rock Club, Grand Prix Simulator, zona de jocuri pe calculator si jocuri laser si Laser Shooting situata pe doua etaje, librarie, piscine pentru copii, galerie de magazine, Squok Club, Interne

 

 

 

 

 

 

 

 Cabine

·       1862 de cabine totale, impartite in 13 categorii incepand cu cele interioare cu paturi matrimonial/twin si terminand cu apartamentele.

·       Compartimentarea cabinelor este conceputa astfel: 130 in zona de wellness, 756 cu balcon privat, 64 de apartamente, toate cu balcon privat, 11 apartamente in zona de wellness.

·       Toate cabinele, de la cele interioare la cele exterioare cu balcon, sunt dotate cu telefon, seif, minibar si uscator de par.

·       In fiecare cabina exista si un televizor cu ecran plat, canale TV fiind in mai multe limbi, numai BBC-ul si informatiile despre nava fiind in engleza.

·       Taxele privind Internetul prin Wi-Fi si produsele din mini-bar (inclusive apa imbuteliata) se cumuleaza pe cardul fiecarei camere.

·       Toate cabinele au spatii de depozitare incapatoare si au drept cromatica aleasa o combinatie calda de alb cu portocaliu-caramiziu.

·       Intreaga gama de facilitati respecta standardele tuturor hotelurilor Europene.

 

Cabina interioara

•Interioara IC – punti 1, 2

•Interioara IP - puntea 2 la mijlocul navei si puntile 6, 7, 8, 9, 10

• Numar locuri in cabine: 2-3-4 

 

 

 

 

 

Cabina exterioara

• Exterioara EC -puntile 1, 2, 6, 7, 9 si 10 la pupa sau prova navei

• Exterioara EP – puntile 1 si puntea 2 la pupa sau prova navei

• Numar locuri in cabine: 2-3-4 

 

 

 

 

 

Cabina exterioara cu balcon

•Balcon BC - puntea 2 la mijlocul navei

•Balcon BP – punti 6, 7, 8, 9, 10

• Numar locuri in cabine: 2-3-4 

 

 

 

 

 

Suite cu balcon

• Mini Suite - Punti: 6, 7, 8

• Suita – Punti: 7, 9

• Grand Suite – Punti: 7

• Numar locuri in cabine: 2-3-4

 

 

 

 

In cazul in care optati pentru o cabina de tip All-Inclusive beneficiati de servicii suplimentare:

• All-Inclusive include si pachetul de bauturi “MyDrinks”: consum nelimitat dintr-o selectie de bauturi alcoolice si non alcoolice, servite la pahar si care pot fi consumate in restaurantele bufet si a la carte (pranz si cina) si in orice moment al zilei in baruri.

• Cabinele de tip Suita fac parte din experienta All inclusve si includ pachetul de bauturi “My Drinks Plus”: consum nelimitat de bauturi alcoolice servite la pahar in restaurant si baruri. *Branduri premium, lichioruri premium si sampanie la sticla pentru adevarati cunoscatori. *Bauturi cu tarif in meniu de pana la 9 euro. Pachetul include si bauturile din minibar si bauturile servite in cabina.

 

Conditii rezervare: Orice croaziera confirmata atrage o plata din partea clientului sau agentiei partenere de minim 30% pentru croaziere care opereaza in Mediterana si Europa de Nord si minim 40 % pentru celelalte destinatii. Diferenta se achita cu 63 de zile inainte de imbarcare.

 

 

Conditii anulare (raportate la data de imbarcare):

Toate croazierele, mai putin Pozitionari si Croaziere in jurul lumii

Pozitionari si croaziere in Jurul Lumii

Conditii inscriere

Avans 30% la inscriere

Avans 30% pana la 90 zile inainte de imbarcare

100% pana la 60 zile inainte de imbarcare

100% pana la 90 zile inainte de imbarcare

Conditii anulare

Mai mult 45 de zile – penalizare 50 €/ pers

Mai mult 270 de zile – penalizare 15%

44 - 30 zile – penalizare 25%

269 - 90 zile – penalizare 25%

29 - 15 zile - penalizare 50%

89 - 30 zile – penalizare 50%

14 - 6 zile - penalizare 75%

29 - 10 zile – penalizare 75%

5 - 0 zile - penalizare 100%*

9 - 0 zile – penalizare 100%

* neprezentarea la program se penalizeaza 100%

 

COSTA DIADEMA

EURO/ CABINA

Imbarcare// debarcare

Tip cabina

Tarif My Cruise

Tarif All inclusive

 

Interioara - IC

 

 

Interioara - IP   

 

 

Exterioara - EC

 

 

Exterioara - EP

 

 

Balcon - BC

 

 

Balcon - BP

 

 

Mini Suite - MS

 

 

Suite - S

 

 

Grand Suite - GS

 

 

 

  

Tarifele si pot suferi modificari!

Nota: Unele cabine de tip clasic pot avea vederea obturata. Suprafata cabinelor variaza in cadrul categoriei, incluzand atat cabine standard cat si cabine pentru persoane cu dizabilitati care au o suprafata mai mare.

 

Ziua 1 - Barcelona

vin 04 octombrie

Plecare: 20:00

Barcelona este unul dintre cele mai populare orașe pentru croaziere în Marea Mediterană. Barcelona, cu viața sa de noapte incitantă, este pregătită să vă surprindă.

 

ZIUA ÎMBARCĂRII

 Ziua 2 - Marsilia

sâmbătă 05 octombrie

Sosire: 09:00 / Plecare: 18:00

Un lucru plăcut de făcut este pur și simplu să vă așezați la una dintre cafenelele cu vedere spre portul Marsilia și, sorbind un Pastis, să observați peisajul și oamenii care îl locuiesc.

 

Ziua 3 - Savona

Duminică 06 octombrie

Sosire: 08:00 / Plecare: 16:30

Deasupra portului din Savona, fortăreața Priamar salută fiecare plecare și sosire a navelor Costa care navighează în Mediterana. Genova și acvariul său se află în apropiere.

 

Ziua 4 – Pe mare

Luni 07 octombrie

Zi de navigare pe mare. O zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau lovindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Răsfoiți o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

Ziua 5 - Malaga

marți 08 octombrie

Sosire: 14:00 / Plecare: 19:00

Toată savoarea Spaniei în oprirea noastră în portul Malaga, un oraș cocoțat pe înălțimile Costa del Sol care domină cu mândrie Mediterana.

 

Ziua 6 - Cadiz

Miercuri 09 octombrie

Sosire: 08:00 / Plecare: 17:00

Călătoriți pe străzile portului, de unde Cristofor Columb a plecat spre America, și vizitați acest frumos oraș și împrejurimile sale.

 

Ziua 7 – Pe mare

Joi 10 octombrie

Zi de navigare pe mare. O zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau lovindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Răsfoiți o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

Ziua 8 - Lanzarote

vineri 11 octombrie

Sosire: 09:00 / Plecare: 22:00

Insulele Canare sălbatice, cu Africa la orizont: bun venit în Lanzarote! Cu peisajele sculptate de vânt și craterele sale secrete, aici puteți explora Pământul în starea sa cea mai pură: stânci, plaje, vulcani, munți și saline, lacuri și rute subterane, pentru voi care iubiți drumețiile, snorkeling-ul, aventura și descoperirea celor mai sublime și viscerale aspecte ale planetei noastre.

 

Ziua 9 - Fuerteventura

Sâmbătă 12 octombrie

Sosire: 07:00 / Plecare: 20:00

Senzația vântului din Fuerteventura împotriva windsurfurilor noastre va rămâne cu noi ca o amintire frumoasă din Insulele Canare.

 

Ziua 10 - Las Palmas

Duminică 13 octombrie

Sosire: 08:00 / Plecare: 21:00

Insulele Canare merită o oprire doar pentru stilul de viață liniștit pe care îl oferă. Ca să nu mai vorbim de mare și de plajele care le fac o destinație de vis și un paradis pentru relaxare.

 

Ziua 11 - St. Cruz de Tenerife

Luni 14 octombrie

Sosire: 07:00 / Plecare: 17:00

Din portul din Tenerife, scufundați-vă în ramblas, admirați stilul baroc al Insulelor Canare în biserica San Francisco, apoi plimbați-vă printre palmierii tropicali pentru a descoperi arta locală și internațională la Museo de Esculturas al Aire Libre. Ce altceva? O mulțime de alte lucruri: Auditoriul alb al lui Calatrava, parcuri, plaje, tapas și margaritas! Descoperiți toată frumusețea Insulelor Canare.

 

Ziua 12 - Funchal

Marți 15 octombrie

Sosire: 09:00 / Plecare: 18:00

O escală de neratat pentru o croazieră în Atlantic! Inebriază-te cu mirosul de flori, fructe, pește și carne în piața dos Lavradores și apoi ia telecabina spre Monte, satul aristocratic din Funchal. Vreți să vă întoarceți în vale? Închiriați un carriho, toboganul tipic din răchită, și vă veți simți ca Hemingway în vacanță! Dacă aveți timp, nu trebuie să ratați o oprire la Jardim Botanico și Lour Parque, unde puteți zări simpaticele perușoare.

 

Ziua 13/14 – Pe mare

Miercuri 16 octombrie / Joi 17 octombrie

Zi de navigare pe mare. O zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau lovindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Răsfoiți o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

Ziua 15 - Barcelona

vineri 18 octombrie

Sosire: 13:00

Ziua Debarcarii

 

 

 

 

 

•        Cazare ___ nopti la bordul navei de croaziera in functie de tipul de cabina ales;

•        pensiune completa cu meniuri variate de-a lungul zilei: ceai si cafea pe punte pentru cei matinali, mic dejun,pranz, ceaiul de dup-amiaza, snack-uri, cina & surpriza de la miezul noptii;

•        petrecerea de bun venit oferita de capitan si seara de gala cu o cina speciala;

•        meniu special conceput pentru copii;

•        acces la piscine, sauna & Jacuzzi;

•        acces la teatru, lounge-uri elegante, club si biblioteca;

•        sala de gimnastica dotata cu aparate de ultima ora, antrenori pentru lectii realizate in grup;

•        pista de alergat in aer liber, terenuri de sport si tenis;

•        programul zilnic cu evenimentele la bord si un sumar al stirilor principale.

•        Taxe portuare: ____ euro/ pers.

 

•        Transport avion si transfer;

•        Minibarul din cabina;

•        Apelurile telefonice, faxurile trimise/primate, acces Internet;

•        Utilizarea serviciilor personale, precum:

ü  Spa, tratamente de frumusete;

ü  Filme la cerere (platite pe vizualizare);

ü  Centru medical, etc.

ü  Jocurile video, casino, karaoke CWonders;

ü  Club Restaurant (Restaurant servit de Chef cu meniuri unice);

ü  Serviciile de spalatorie.

•        Excursiile pe tarm;

•        Service charge obligatoriu: 11 euro/ pers./zi.

Tarife reduse - la cerere

Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

•             returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

•             25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

•             40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

•             80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

•             100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

*  excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și careîn principiu, nu se returnează

ATENȚIE!

Modificările de nume, câși corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

Vreau mai multe informații!


Abonează-te la newsletter ul nostru pentru mai multe oferte!