Vacanta Turcia, Antalya - Lara

Rezervari telefonice: 0799 999 929

Email: rezervari@travelus.ro

Vacanta Turcia, Antalya - Lara

Alegeti un hotel din lista de mai jos, daca doriti detalii suplimentare ne puteti suna la numarul de telefon de mai sus, sau ne puteti contacta prin email. Va stam la dispozitie!

Turcia, Antalya - Lara

     Localizat in orasul Antalya, cartierul Lara este una dintre cele mai lungi plaje de nisip din Turcia, gazduind mai multe hoteluri de lux ce au de la cinci pana la sapte stele, multe regasindu-se in zona Kundu.
Una dintre atractiile principale sunt hotelurile de aici, replici ale unor hoteluri si locuri celebre din lume, ceea ce i-a acordat Larei titlul de “Las Vegas-ul Turciei”.
Pe malul Marii Mediterane se afla Lara – Kundu, o zona turistica situata la aproximativ 12 km distanta de centrul statiunii Antalya, formata din Lara si suburbia Kundu.
      Majoritatea hotelurilor dispun de plaje private, iar majoritatea sunt dotate cu piscine sau zone de distractie, toate acestea aducand un aport la distractia dumneavoastra. Restaurantele sunt specializate pe meniuri traditionale turcesti, care sunt intr-adevar deosebit de gustoase, dar va puteti bucura si de mancare internationala. Tot timpul cea mai buna alegere in Antalya este un hotel de cinci stele, acestea oferind servicii all-inclusive la superlativ.
      Cea mai mare atractie este plaja Lara ce incepe de la faleza Antalyei, una dintre cele mai lungi din Turcia, ce beneficiaza de facilitati turistice ce o transforma intr-o plaja moderna, precum sezlonguri, umbrele de soare, standuri cu gustari si racoritoare, dusuri si divertisment.
      Plaja Lara creeaza ambianta propice vietii de noapte dupa o zi petrecuta la plaja, sub soarele arzator sau la cumparaturi.
Lara este deasemenea un loc potrivit si pentru familiile cu copii, acestia putandu-se bucura de tobogane cu apa, terenuri de joaca, mini-piscine si chiar mini-discoteci.

         Caracteristicile climatice esentiale sunt reprezentate de temperaturile medii lunare atat ale aerului, cat si ale apei. Prin urmare, pentru aer sunt intalnite urmatoarele valori: mai - 20,5 grade Celsius; iunie - 24,5 grade Celsius; iulie - 28 grade Celsius; august - 28 grade Celsius; septembrie - 25 grade Celsius. Apa se caracterizeaza prin aceste valori in lunile mentionate si anterior: mai - 20 grade Celsius; iunie - 24 grade Celsius; iulie - 26 grade Celsius; august - 27 grade Celsius; septembrie - 26 grade Celsius.

          Vacanta in Antalya - Lara inseamna o vacanta cu specific turcesc, o vacanta plina de adrenalina (rafting) si o vacanta ce poate incanta privirea (Pamukkale).

Hoteluri

LocalizareComplexul all-inclusive se afla situat pe plaja din Lara, la 12 km distanta de aeroportul Antalya si la 350 de metri de malul mării. Facilitati hotelOaspetii se pot bucura de mic dejun, pr..

LocalizareResortul este situat in cartierul Lara, pe plaja, la 10 km de aeroportul Antalya si 12 km de centrul orasului Antalya. Facilitati hotelProprietatea dispune de mai multe restaurtante a la ca..

LocalizareResortul este situat pe superba plaja Lara, la est de Antalya, la 16 km de centrul orasului si la 10 km de aeroportul din Antalya. Centrul orasului Antalya este accesibil si puteti ajunge cu..

LocalizareSherwood Breezes Resort este un complex de lux, catalogat la 5 stele si este situat pe plaja cu nisip Lara, la o distanta de 10 km de centrul orasului si la 10 km de Aeroportul Antalya. Fac..

LocalizareNazar Beach City Resort, catalogat la 4 stele, este situat pe stancile de la Marea Mediterana, la 4 km de plaja Lara si 12 km de Aeroportul Antalya. Facilitati hotelHotelul pune la dispozit..

LocalizareClub Hotel Sera Deluxe catalogat la 5 stele, este situat chiar pe plaja din statiunea Lara, la 12 km de centrul orasului Antalya si 9 km de aeroportul din Antalya. Facilitati hotelHotelul p..

LocalizareRamada Resort Lara este un hotel de 5 stele, situat la o distanta de 300 m fata de plaja privata pe care o detine la malul Marii Mediteraneene si la 15 km de Aeroportul din Antalya. Facilit..

Localizare Grand Park Lara este situat la 200 de plaja privata si se afla la 14 km de aeroportul din Antalya. Facilitati hotel Hotelul dispune de plaja privata iar turistii au acces gratuit la sezl..

Localizare Wow Topkapi Palace se afla in zona Lara-Kundu la o distanta de 20 km de aeroportul din Antalya. Facilitati hotel Hotelul ofera turistilor restaurante cu diferite specifice, piscine inter..

Localizare Trendy lara este situat in Kundu la doar 3 km de la Antalium Premium Mall si la o distanta de 15 km de aeroportul din Antalya. Facilitati hotel Complexul este facilitat cu un restaurant ..

Localizare Saturn Palace este amenajat pe malul marii si este situat la 15 km de aeroportul din Antalya. Facilitati hotel Hotelul Saturn Palace dispune de un restaurant principal de tip bufet si un..

Localizare Royal Wings amenejat pe plaja din statiunea Lara se afla la o distanta de 15 km de aeroportul din Antalya si 17 km fata de centrul orasului. Facilitati hotel Hotelul este dotat cu un res..

Localizare Miracle Resort este amplasat in zona plajei in statiunea Lara si se afla la 12 km de aeroportul din Antalya. Facilitati hotel Hotelul este facilitat cu un restaurant principal de tip buf..

Localizare Kervansaray Kundu este situat in Kundu la doar 12 km de aeroportul din Antalya si la 17 km de centrul orasului. Facilitati hotel Hotelul pune la dispozitia turistilor sai un restaurant p..

Localizare Venezia Palace se afla in Kundu la o distanta de 15 km fata de aeroportul din Antalya si la 20 fata de centrul orasului. Facilitati hotel Hotelul dispune de un restaurant principal si al..

Localizare  Kervansaray Lara este amenajat pe plaja din Lara la doar 10 km de aeroportul din Antalya si 15 km de centrul orasului. Facilitati hotel Kervansaray Lara cuprinde patru restaurante ..

Localizare Delphin Botanik Lares este amplasat pe plaja, se afla la doar 8 km de aeroport si la 10 km de centrul orasului Facilitati hotel Hotelul dispune de un restaurant principal de tip bufet si..

Localizare Liberty Hotels amplasat pe plaja in statiunea Lara se afla la o distanta de 15 km de aeroportul din Antalya si la 17 km fata de centrul orasului. Facilitati hotel Hotelul ofera turistilo..

Localizare Royal Holiday Palace este cel mai nou complex de lux situat in zona plajei din Lara aflat la 17 km de aeroportul din Antalya. Facilitati hotel Hotelul are in componenta un restaurant pri..

Localizare Delphin Diva Premiere este amplasat pe malul marii si se afla la 11 km de aeroportul din Antalya si la 15 km de centrul orasului. Facilitiati hotel Hotelul dispune de un restaurant princ..

Localizare Baia Lara se afla in statiunea Lara la 17 km fata de centrul orasului Antalya si la 15 km de aeroport. Facilitati hotel Hotelul detine un restaurant principal de tip bufet si alte patru ..

Localizare Limak Lara Deluxe este amplasat in statiunea Lara la 15 km de centrul orasului Antalya si la doar 10 km de aeroport. Facilitati hotel Hotelul dispune de plaja privata si ofera turistilor..

Localizare Hotelul se afla pe plaja din statiunea Lara la 10 km distanta de aeroportul din Antalya si la 15 km de centrul orasului. Facilitati hotel Hotelul este dotat cu un restaurant principal de..

Localizare Delphin Imperial este pozitionat pe plaja din statiunea Lara la 11 km de aeroport si la 15 km de centrul orasului Antalya. Facilitati hotel Complexul ofera turistilor sai piscina interio..

LocalizareLara Family Club de 5 stele este situat la o distanta de aproximativ 330 m fata de plaja si la 12 km de orasul Antalya. Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia turistilor 2 restaurante p..

LocalizareIc Green Palace de 5 stele este situat in zona Kundu, la numai 20 km de centrul orasului Antalya si 15 km de aeroportul Antalya. Facilitati hotelGreen Palace dispune de numeroase facilitati..

Localizare Complexul de lux Mardan Palace este amplasat pe malul marii in Kundu si se afla la o distanta de 15 km fata de aeroportul din Antalya si la 25 de km centrul orasului. Facilitati hotel Ho..

Excursii optionale

Seara turceasca
Dansurile traditonale ale cadanelor, dansul dervisilor rotitori si ritmurile orientale ale muzicii turcesti se imbina intr-un spectacol armonios. Aceste seri sunt ravnite atat de turisti cat si de localnici, care se bucura la unison de traditii, dansuri turcesti si delicioasa mancare turceasca.
Pret orientativ: 30 euro / persoana.

Jeep Safari 
Va puteti bucura de aventura de a merge pe poteci de munte, sate de nomazi si paduri de pini ale muntilor Taurus, toate insotiti de instructori pregatiti.
Tarif orientativ: 40 euro / persoana.

Aspendos - Side - Cascada Manavgat
Aspendos gazduieste Teatrul Roman, unul dintre cele mai bine conservate teatre antice cu o capacitate de 15.000 de locuri, unde se desfasurau luptele cu gladiatori in antichitate, care este si astazi loc de desfasurare pentru diverse spectacole si festivaluri. Orasul antic Sidetron devenit statiunea Side, a fost un oras port al Zeului Apollon al carui templu poate fi vizitat si astazi. Ultimul popas este la spectaculoasa cascada Manavgat unde va veti putea relaxa si racori.
Tarif orientativ: 35 euro / pers.

Rafting
Pasionatii de adrenalina si sporturi de apa au ocazia de a face rafting. Interesanta nu este numai activitatea, ci si drumul pana acolo ce traverseaza o mica parte din Turcia.
Pret informativ: 35 euro/ persoana.


Pamukkale
Pamukkale sau in traducere Cetatea de Bumbac, sunt terase de calcar formate cu ajutorul izvoarelor de apa termala prin depunerea calciului, ce fac parte din Patrimoniul UNESCO. Acestea sunt localizate in ruinele cetatii Hierapolis care a facut parte din regatul Frigya. Din cetatea care este de dimensiuni impresionante sau conservat foarte bine Agora, Termele, Teatrul Roman, Nimpheum, Arcul de Triumf, Templul lui Apollon si Necropolis. Pentru cei amatori exista si posibilitatea de a face baie in apele termale din piscina Cleopatrei.
Tarif orientativ: 45 euro / pers.


Turul cultural al orasului Antalya
Itinerariul se deschide cu o vizita la Muzeul de Istorie si Arheologie din Antalya din patrimoniul caruia fac parte piese ce dateaza inca din Paleolitic. Urmatoarul popas este orasul vechi aflat intre zidurile cetatii Ataleea, ocazie de a cunoaste si intelege religia si cultura poporului turc precum si portul de yahturi sau Marina. Ultima oprire este la Cascada Duden.
Tarif orientativ: 35 euro / pers.

 

Solicita Oferta

Trimite o cerere personalizata, pentru a beneficia de cele mai bune tarife!
Rezervari si informatii la 0799 999 929