Vacanta Turcia, Antalya - Kemer

Rezervari telefonice: 0799 999 929

Email: rezervari@travelus.ro

Vacanta Turcia, Antalya - Kemer

Alegeti un hotel din lista de mai jos, daca doriti detalii suplimentare ne puteti suna la numarul de telefon de mai sus, sau ne puteti contacta prin email. Va stam la dispozitie!

Turcia, Antalya - Kemer

      Kemer este o importanta statiune turistica situata in sud-vestul Turciei si este centru administrativ al provinciei Antalya. Este plasata pe litoralul Marii Mediterane, la poalele muntilor Taurus. Turistii se pot bucura de peisaje minunate, de la munti care par ca se intind spre cer, iesind direct din marea de culoarea cristalului, pana la paduri dese de conifere, toate alcatuind un peisaj incantator.
      Despre originile numelui orasului Kemer circula mai multe povesti. Una dintre ele pleaca de la ideea unui sat creat de izvoarele de munte, cu lacuri mici mlastinoase pe care satenii s-au vazut nevoiti sa-l imprejmuiasca cu ziduri de piatra de 23 de kilometri pentru a impiedica fluxul de apa. Peretii zidului erau vazuti ca o curea, care in limba turca inseamna “Kemer”.         Regiunea are un patrimoniu istoric bogat, marturie fiind ruinele celor doua vechi orase, Phaselis si Olympos care dateaza din secolul al treilea. Cu numeroase dovezi arheologice, morminte de piatra, sculpturi complicate, dar si peisaje superbe, orasul Kemer a devenit un centru turistic extrem de popular.
      Statiunea Kemer este renumita pentru diversitatea de peisaje, plaje cu nisip fin, apa cristalina si muntele imbracat in vegetatie. Golfurile linistite si comode sunt adevarate oaze de relaxare pentru iubitorii de rafinament dar si pentru practicantii sporturilor acvatice. In intampinarea turistilor care detin yacht-uri , Kemer vine cu echiparea completa necesara acestora.
      Cand vine vorba de viata de noapte turistii au o gama larga de divertisment de unde pot alege, de la cluburi de noapte, discoteci, pana la restaurante mici dar elegante cu specific turcesc. Kemer include si statiuni mai mici cum ar fi Beldibi, Kiris, Chamyuva ,Tekirova, fiecare avand o frumusete unica si locuri deosebite.
      Marea calda, temperaturile ridicate, aerul curat de munte , palmierii, cladirile istorice, toate alcatuiesc un intreg ce fac din aceasta statiune un loc cu adevarat special.

      Climatul orasului Kemer se caracterizeaza prin urmatoarele temperaturi medii lunare ale aerului si, respectiv, ale apei: mai - 20,5 si 20 grade Celsius; iunie - 24,5 si 24 grade Celsius; iulie - 28 si 26 grade Celsius; august - 28 si 27 grade Celsius; septembrie - 25 si 26 grade Celsius.

       Fiind situat in regiunea Antalya, vacanta in Kemer va insemna si ea seara turceasca, rafting si vizitarea obiectivului turistic Pamukkale.

Hoteluri

Localizare Hotelul Sherwood Club Kemer se afla amplasat pe plaja din statiunea Kemer, Antalya.   Facilitati hotel Hotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant a la carte, un restaurant..

Localizare Hotelul se afla in Camyuva, la numai 100 m distanta de plaaja privata si la 100 kilometri de statiunea Kemer.   Facilitati hotel Hotelul pune la dispozitia turistilor un snack bar,..

Localizare Hotelul Stella Kemer se afla la o distanta de numai 150 m de plaja, 10 kilometri distanta fata de statiunea Kemere si 65 kilometri fata de aeroportul frumoasei statiuni Antalya.   F..

Localizare Hotelul Astoria se afla amplasat la numai 220 de plaja sa privata, 40 kilometri de statiunea Antalya si 55 kilometri de aeroportul Antalya.   Facilitati hotel Hotelul pune la dispo..

Localizare Hotelul Grand Ring Beldibi se afla situat la numai 20 kilometri de statiunea Kemer, chiar pe malul marii. La 35 kilometri de hotel se afla si aeroportul din Antalya.   Facilitati ho..

Localizare  Hotelul este localizat pe malul marii, in statiunea Kiris, la numai 7 kilometri distanta de orasul Kemer si 62 kilometri de aeroportul din Antalya.   Facilitati hotel Hotelul..

Localizare  Hotelul este amplasat la o distanta de numai 7 kilometri de centrul statiunii Kemer si la o distanta de 56 kilometri de Aeroportul din statiunea Antalya.   Facilitati hotel H..

Localizare Hotelul Majesty Club la Mer este amplasat la numai 6 kilometri de statiunea Kemer, mai exact in localitatea Goynuk, aproape de malul marii. La 46 kilometri de hotel se afla statiunea Antal..

Localizare Hotelul Akka Claros este amplasat in golful Kiris. Apropierea mare de plaja, circa 150 m ofera  turistilor un peisaj extraordinar.   Facilitati hotel Hotelul Akka Claros pune ..

Localizare Hotelul Viking Star se afla in statiunea Kemer, la numai 400 m de plaja. La 55 kilometri de hotel se afla si aeroportul din statiunea Antalya.   Facilitati hotel Hotelulpune la dis..

Localizare Hotelul Majesty La Mer Art se afla pe plaja, la numai 6 km de statiunea Kemer si 46 kilometri de aeroportul din orasul Antalya. Hotelul ocupa o suprafata de 48.000 mp. Ultima renovare a fo..

Localizare Hotelul Grand Park Kemer se afla la o distanta de 28 kilometri de Aeroportul din statiunea Antalya.   Facilitati hotel Hotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant a la cart..

Localizare Hotelul Fame Residence Kemer se afla amplasat in centrul statiunii Kemer, la o distanta de numai 40 kilometri de centrul statiunii Antalya si 50 kilometri de aeroport.   Facilitati ..

Localizare Hotelul Akka Alinda este situat pe malul marii in Kiris, la o distanta de numai 7 km de statiunea Kemer si 62 km de aeroportul din statiunea Antalya.   Facilitati hotel Hotelul dis..

 Localizare Hotelul este amplasat pe malul marii in localitatea Goynuk, la o distanta de numai 7 km de statiunea Kemer si la o distanta de 48 kilometri de aeroportul statiunii Antalya. Bazele ac..

Localizare Hotelul Orange County Deluxe Resort se afla pe malul marii, in statiunea Kemer, la o distanta de 55 km de aeroportul din statiunea Antalya. Resortul se intinde pe o suprafata de 22.000 mp ..

Localizare Hotelul Limak Limra este situat la numai 5 km de statiunea Kemer, in regiunea Kiris si la 70 km de aeroportul din Antalya. Hotelul se intinde pe o suprafata de 140.000 mp si a fost constru..

Localizare Hotelul Rixos Beldibi se afla amplasat la malul marii, la numai 10 km distanta de Kemer si la 40 km distanta de statiunea Antalya.   Facilitati hotel Hotelul pune la dispozitia oas..

Localizare Hotelul este situat la malul marii, in apropiere de statiunea Tekirova . La o distanta de 17 kilometri de hotel se afla statiunea Kemer, iar la 70 km se afla aeroportul Antalya.   F..

Localizare Hotelul Kemer Resort se afla amplasat in inima statiunii Kemer, pe o plaja privata . La o distanta de 55 kilometri de hotel se afla aeroportul din Antalya.   Facilitati hotel Hotel..

Localizare Hotelul Akka Antedon este localizat la poalele muntilor Beydaglari, in inima unei spectaculoase paduri de pin. Aroportul se afla la o distanta de numai 45 minute de hotel.   Facilit..

Localizare Hotelul Gural Premier este amplasat pe malul marii din regiunea Tekirovala, la doar 17 kilometri de statiunea Kemer si la 75 kilometri de aeroportul din Antalya.   Facilitati hotel ..

Localizare Ansamblul Akka Residence Villas este compus din vile de lux, in localitatea Beldibi din statiunea Kemer . Acestea sunt dotate cu piscine de lux, chicineta si sauna. La o distanta de numai ..

LocalizareSherwood Greenwood Resort este situat la 9 km de statiunea Kemer si 45 km de aeroportul din Antalya, in regiunea Goynuk. Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant ..

LocalizareBelpoint este un hotel de 4 stele situat la aproximativ 100 m distanta de plaja, in orasul Beldibi, la 18 km de centrul statiunii Kemer si 41 km de aeroportul orasului Antalya. Facilitati h..

LocalizareFame Kemer este un hotel de 3 stele situat in centrul statiunii Kemer, la 20 m distanta de plaja privata, 40 km de orasul Antalya si 50 km de aeroportul acestuia. Facilitati hotelHotelul pu..

LocalizareViking Nona este un hotel de 4 stele, situat chiar pe malul marii din orasul Kemer, la o distanta de 55 km fata de aeroportul Antalyei. Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia turistilor..

LocalizareFame Residence Goynuk de 4 stele este situat la 50 m distanta de plaja din Goynuk, la 10 km de statiunea Kemer, 40 km de aeroport si 30 km de centrul orasului Antalya. Facilitati hotelHotel..

LocalizareArma's Resort Hotel este catalogat la 5 stele si este situat la 10 km distanta de statiunea Kemer, chiar la poalele Muntilor Taurus. Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia turistilo..

LocalizareFame Residence Park de 4 stele este situat pe plaja din statiunea turceasca Kemeer, la o distanta de aproximativ 50 km de aeroportul Antalyei, 40 km de centrul orasului si 500 m de cea mai a..

LocalizareArma's Beach este situat in statiunea turceasca Kemer, in locul de intersectie al Marii Mediteraneene cu Muntii Taurus. Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia turistilor receptie, r..

LocalizareKarmir Resort&Spa de 5 stele este situat la 90 m distanta de plaja privata din Goynuk si la 45 km de orasul Antalya. Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia turistilor o piscina exte..

LocalizareCrystal Aura Beach Resort & Spa catalogat la 5 stele este situat chiar pe malul marii in statiunea Kemer, la o distanta de aproximativ 54 km fata de aeroportul din Antalya. Facilitati h..

LocalizareCrystal Deluxe Resort & Spa de 5 stele este situat la o distanta de cca 75 m fata de plaja sa privata din statiunea Kemer, 56 km de aeroportul din Antalya si 38 km de centrul orasului An..

LocalizareAlva Donna World Palace de 5 stele este situat la aproximativ 7 km distanta de centrul orasului Kemer, in zona Kiris. Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia oaspetilor restaurante, baru..

LocalizareRixos Tekirova catalogat la 5 stele este situat la numai 10 minute de centrul Tekirovei, 17 km de statiunea Kemer si 73 km de aeroportul orasului Antalya. Facilitati hotelHotelul pune la di..

Excursii optionale

Seara turceasca
Dansurile traditonale ale cadanelor, dansul dervisilor rotitori si ritmurile orientale ale muzicii turcesti se imbina intr-un spectacol armonios. Aceste seri sunt ravnite atat de turisti cat si de localnici, care se bucura la unison de traditii, dansuri turcesti si delicioasa mancare turceasca.
Pret orientativ: 30 euro / persoana.

Jeep Safari 
Va puteti bucura de aventura de a merge pe poteci de munte, sate de nomazi si paduri de pini ale muntilor Taurus, toate insotiti de instructori pregatiti.
Tarif orientativ: 40 euro / persoana.

Aspendos - Side - Cascada Manavgat
Aspendos gazduieste Teatrul Roman, unul dintre cele mai bine conservate teatre antice cu o capacitate de 15.000 de locuri, unde se desfasurau luptele cu gladiatori in antichitate, care este si astazi loc de desfasurare pentru diverse spectacole si festivaluri. Orasul antic Sidetron devenit statiunea Side, a fost un oras port al Zeului Apollon al carui templu poate fi vizitat si astazi. Ultimul popas este la spectaculoasa cascada Manavgat unde va veti putea relaxa si racori.
Tarif orientativ: 35 euro / pers.

Rafting
Pasionatii de adrenalina si sporturi de apa au ocazia de a face rafting. Interesanta nu este numai activitatea, ci si drumul pana acolo ce traverseaza o mica parte din Turcia.
Pret informativ: 35 euro/ persoana.


Pamukkale
Pamukkale sau in traducere Cetatea de Bumbac, sunt terase de calcarformate cu ajutorul izvoarelor de apa termala prin depunerea calciului, ce fac parte din Patrimoniul UNESCO. Acestea sunt localizate in ruinele cetatii Hierapolis care a facut parte din regatul Frigya. Din cetatea care este de dimensiuni impresionante sau conservat foarte bine Agora, Termele, Teatrul Roman, Nimpheum, Arcul de Triumf, Templul lui Apollon si Necropolis. Pentru cei amatori exista si posibilitatea de a face baie in apele termale din piscina Cleopatrei.
Tarif orientativ: 45 euro / pers.


Turul cultural al orasului Antalya
Itinerariul se deschide cu o vizita la Muzeul de Istorie si Arheologie din Antalya din patrimoniul caruia fac parte piese ce dateaza inca din Paleolitic. Urmatoarul popas este orasul vechi aflat intre zidurile cetatii Ataleea, ocazie de a cunoaste si intelege religia si cultura poporului turc precum si portul de yahturi sau Marina. Ultima oprire este la Cascada Duden.
Tarif orientativ: 35 euro / pers.

Solicita Oferta

Trimite o cerere personalizata, pentru a beneficia de cele mai bune tarife!
Rezervari si informatii la 0799 999 929