Vacanta Turcia, Antalya - Belek

Rezervari telefonice: 0799 999 929

Email: rezervari@travelus.ro

Vacanta Turcia, Antalya - Belek

Alegeti un hotel din lista de mai jos, daca doriti detalii suplimentare ne puteti suna la numarul de telefon de mai sus, sau ne puteti contacta prin email. Va stam la dispozitie!

Turcia, Antalya - Belek

      Regiunea Belek este localizata la 30 km de pe partea de Est a Antalyei, pe coasta mediteraniana, intr-un cadru natural feeric, fiind o adevarata priveliste paradisiaca.
Fiind una dintre cele mai noi si cautate statiuni pentru plajele sale nisipoase si lungi, hotelurile de lux, satele de vacanta, padurile si terenurile de golf, Belek ofera o atmosfera minunata pentru petrecerea unei vacante de relaxare sau chiar pentru o vacanta activa.
      Distractia este la ea acasa in cluburile de 5 stele in regim de "ultra all inclusive" ce va transforma vacanta intr-o escapada.
Belek are 36 de hoteluri cu 4 si 5 stele, 6 terenuri de golf cu toate serviciile, piscine pentru adulti, dar si pentru copii dotate cu locuri de joaca, saloane cosmetice, precum si case de vacanta, proiectate ca fiind de prima-clasa, cu o deosebita atentie la detalii, cee ace face atmosfera ideala atat pentru tineri cat si pentru familii.
      In jurul regiunii Belek se gasesc si zone ce ofera activitati in afara hotelurilor pentru turistii ce isi doresc sa cunoasca locurile interesante precum vechiul oras roman Perga, unde se afla amfiteatrul Aspendos, sa practice safari prin munti, sporturi de apa, excursii cu barca, vizite la cascada Manavgat si la baile termale de la Pamukkale, calarit sau chiar sa mearga la cumparaturi in cele cateva magazine de suveniruri si cafenele.
      In zona Kadriye se afla cascada Kursunlu, un habitat natural unde veti gasi locul a peste 100 de specii de pasari, cu posibilitatea vizitarii pesterii ascunse din spatele cascadei.
In centrul orasului Belek veti regasi numeroase vestigii romane, precum si bulevarde noi, moderne, cu spatii pentru shopping.
      Plajele din Belek, cotate cu blue flag, ofera atractii precum: schi nautic, navigatie surfing sau rafting. Acestea au standarde inalte de curatenie si dispun de facilitate precum dusuri sau sezlonguri.

        Caracteristicile climatice ale regiunii Belek sunt asemanatoare cu ale Antalyei in general. Asadar, temperaturile medii lunare ale aerului si apei sunt distribuite astfel: mai - 21,5 grade Celsius, respectiv 19 grade Celsius; iunie - 26,5 grade Celsius, 24 grade Celsius; iulie - 29,5 grade Celsius, 27 grade Celsius; august - 29,5 grade Celsius, 29 grade Celsius; septembrie - 26 grade Celsius, 27 grade Celsius.

           Va puteti bucura de o vacanta in Belek cu specific turcesc (seara turceasca), cu adrenalina (rafting), cu peisaj incantator (Pamukkale).

Hoteluri

LocalizareHotelul este localizat în Belek aproape de centru. Este situat la 50 km de centrul Antalyei și la 40 km de aeroportul din Antalya. Facilitati hotelHotelul cu 4 etaje si alcatuit din ..

LocalizareAydinbey Famous Resort de 5 stele este situat chiar pe plaja, la o distanta de aproximativ 40 km de aeroport, 45 km de centrul orasului Antalya si 12 km de loclaitatea Serik. Facilitati hot..

LocalizareBelek Beach Resort este un hotel de 5 stele situat in statiunea turistica Belek, foarte aproape de plaja, la 40 km de aeroportul Antalya. Facilitati hotelAvand in vedere numarul de stele, c..

LocalizareSherwood Dreams Resort este un hotel situat pe coasta statiunii Belek, la doar 2 km de centrul acesteia, 30 km de centrul Antalyei si 45 km de aeroport. Facilitati hotelIn cadrul acestui ho..

LocalizareHotelul Sensimar Belek este localizat chiar pe plaja, la 15 km de aeroportul Antalya si 10 km de centrul orasului Serik.Facilitati hotelHotelul beneficiaza de centru spa ce include piscina i..

LocalizareHotelul Sueno Golf este situat in statiunea turistica Belek, la 5 km de centrul acesteia, 30 km de aeroportul Antalya si 40 km de centrul Antalyei. Totodata, acesta este situat si in apropie..

Localizare Royal Adam & Eve este un hotel localizat in statiunea turistica Belek, pe o plaja privata, fiind situat la 45 km de centrul orasului Antalya si 35 km de aeroport. Facilitati hotelHotelu..

LocalizareCalista Luxury este un hotel situat in statiunea turistica Belek, pe malul marii, aflandu-se la 27 km de aeroportul Antalya si 35 de km de orasul Antalya.Facilitati hotelHotelul pune la disp..

LocalizareEla Quality Resort catalogat la 5 stele este situat chiar pe plaja din statiunea Belek, la la 2 km de centrul statiunii, 25 km de aeroportul din Antalya si 35 km de orasul Antalya. Facilita..

LocalizareSueno Deluxe este un hotel catalogat la 5 stele, situat pe plaja din statiunea Belek, la o distanta de aproximativ 40 km de aeroportul din Antalya. Facilitati hotelHotelul pune la dispoziti..

LocalizareMaya World Belek este un hotel de 4 stele, situat la aproximativ 25 km de aeroport, 35 km de centrul orasului Antalya, 700 m de localitatea Kadrie si 1400 m de malul marii. Facilitati hotel..

LocalizareVera Mare este un hotel catalogat la 5 stele, situat la 500 m distanta de Bogazkent, 25 km de Belek, 40 km de aeroportul Antalya si 45 km de orasul Antalya. Facilitati hotelHotelul pune la ..

LocalizareCrystal Paraiso Verde este un hotel de 5 stele, situat pe plaja, la aproximativ 7 km de statiunea Belek, chiar la marginea raului Acisu. Facilitati hotelHotelul dispune de numeroase facilit..

LocalizareVega Seagate Resort catalogat la 5 stele este situat chiar pe plaja din statiunea Bogazkent din zona Belek, la o distanta de aproximativ 45 km de aeroportul din Antalya. Facilitati hotelHot..

LocalizareCrystal Family Resort de 5 stele este situat chiar pe plaja din regiunea Bogazkent, la aproximativ 40 km distanta de aeroportul din Antalya si 50 km de orasul Antalya. Facilitati hotelHotel..

LocalizareKirman Belazur Resort de 5 stele este situat chiar pe plaja, la o distanta de aproximativ 500 m de Bogazkent, 25 km de Belek, 40 km de aeroportul din Antalya si 45 km de orasul Antalya. Fac..

LocalizareCrystal Waterworld Resort & Spa, catalogat la 5 stele este situat in zona Bogazkent din Belek, la o distanta de aproximativ 50 km de centrul orasului Antalya si 40 km de aeroportul din A..

LocalizareCrystal Tat Beach Golf Resort de 5 stele este localizat la o distanta de aproximativ 35 km fata de aeroportul din Antalya si la 5 km de localitatea Kadrie, chiar pe plaja. Facilitati hotelH..

Kirman Sidemarin Beach & Spa este un hotel catalogat la 5 stele ce isi va deschide portile in luna iunie a anului 2016. Hotelul se anunta a fi unul din cele mai spectaculoase, cu servicii ultra al..

LocalizareLetoonia Golf Resort de 5 stele este situat chiar pe plaja, la aproximativ 35 km distanta de aeroportul din Antalya, 3 km de Belek si 45 km de centrul orasului Antalya. Facilitati hotelHote..

LocalizarePort Nature Luxury Resort Hotel & Spa de 5 stele este situat chiar pe plaja, la o distanta de aproximativ 35 km fata de aeroportul Antalya, 45 km de centrul orasului Antalya si 15 km de ..

LocalizareLimak Arcadia este un hotel de 5 stele, situat chiar pe plaja din localitatea Belek, la o distanta de aproximativ 35 km de aeroportul din Antalya si 40 km de orasul Antalya. Facilitati hote..

LocalizareHotelul Spice de 5 stele este situat chiar la malul marii, la 35 km de aeroportul din Antalya, 1 km de Belek si 40 km de centrul orasului Antalya. Facilitati hotelHotelul dispune de numeroa..

LocalizareBellis este un hotel catalogat la 5 stele ce este situat pe malul marii, la o distanta de aproximativ 300 m fata de plaja, la 5 km de orasul Kadryie, 40 km de aeroport si 50 km de centrul or..

LocalizareLimak Atlantis este un hotel de 5 stele situat pe plaja statiunii Belek, la o distanta de aproximativ 45 km de Antalya si 35 km de aeroportul din Antalya. Facilitati hotelHotelul pune la di..

LocalizarePapillon Belvil este un hotel catalogat la 5 stele, situat pe plaja din statiunea Belek, la 35 km de aeroportul orasului Antalya si 40 km de centrul orasului. Facilitati hotelHotelul pune l..

LocalizarePapillon Ayscha de 5 stele este situat pe plaja din statiunea Belek, in apropiere de terenurile de golf Gloria si la 3 km de aceasta, 45 km de orasul Antalya, 33 km de aeroportul din Antalya..

LocalizareXanadu Resort de 5 stele este situat chiar pe plaja in statiunea Belek, la o distanta de aproximativ 40 km de aeroportul din Antalya si la 50 km de orasul Antalya. Facilitati hotelHotelul p..

LocalizareIC Santai este un hotel de 5 stele si este situat chiar la malul marii, la o distanta de cca 40 km de centrul orasului Belek si 30 km de aeroportul din Antalya. Facilitati hotelHotelul pune..

LocalizareSusesi Deluxe Resort, catalogat la 5 stele este situat pe plaja statiunii Belek, la o distanta de aproximativ 1 km de centrul acesteia si la cca 35 km de aeroportul din Antalya. Facilitati ..

LocalizarePapillon Zeugma de 5 stele este situat in statiunea turceasca Belek, la aproximativ 35 km de Antalya. Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia turistilor o piscina interioara, piscina ext..

LocalizareGloria Verde este situat pe plaja cu nisip a statiunii Belek, la aproximativ 7 km de aceasta, 45 km de orasul Antalya si 28 km de aeroport. Facilitati hotelHotelul dispune de numeroase faci..

LocalizarePaloma Grid Village & Spa de 5 stele este situat pe plaja, la aproximativ 35 km distanta de aeroportul orasului Antalya, 700 km de statiunea Belek si 45 km de centrul orasului Antalya. ..

LocalizareGloria Golf Resort de 5 stele este situat pe plaja cu nisip a statiunii Belek, la 7 km de aceasta, 46 km de orasul Antalya si 38 km de aeroport. Facilitati hotelHotelul dispune de numeroase..

LocalizareClub Gural Premier Belek este un hotel catalogat la 5 stele, situat pe plaja, la 1 km de statiunea Belek si 35 km de aeroportul din Antalya, in localitatea Bogazkent. Facilitati hotelHotelu..

LocalizareCornelia Deluxe Resort de 5 stele este situat pe plaja din Ielisari, la aproximativ 4 km distanta de statiunea Belek, 35 km de aeroport si 45 km de Antalya. Facilitati hotelResortul pune la..

LocalizareHotelul este situat la 1 km de Belek, pe malul marii, la 35 km de aeroportul Antalya si 45 km de centrul orasului Antalya.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia turistilor sai atat pisci..

LocalizareGloria Serenity Resort este situat pe malul marii, la 7 km de orasul Belek, 40 km de aeroport, 45 km de centru orasului Antalya.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia turistilor parcare ..

LocalizareHotelul este situat la 2 km de Belek, 35 km de aeroport, 40 km de centrul orasului Antalya, pe malul marii, la o distanta de numai 300 m de plaja.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia t..

Localizare Hotelul este situat pe malul marii in statiunea Kadriye-Belek, la 32 km de aeroportul din Antalya.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia turistilor sai restaurant tip bufet cu meniu int..

LocalizareHotelul este situat vis a vis de plaja Iskele Mevkii, la 45 km de centrul Antalyei, 35 km de aeroport, 4 km de orasul Belek.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia turistilor sai 9 restau..

LocalizareHotelul este situat in statiunea Belek, la 40 km de aeroport si 50 km de orasul Antalya. Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia turistilor sai restaurante a la carte, restaurant principa..

Excursii optionale

Seara turceasca
Dansurile traditonale ale cadanelor, dansul dervisilor rotitori si ritmurile orientale ale muzicii turcesti se imbina intr-un spectacol armonios. Aceste seri sunt ravnite atat de turisti cat si de localnici, care se bucura la unison de traditii, dansuri turcesti si delicioasa mancare turceasca.
Pret orientativ: 30 euro / persoana.

Jeep Safari
Va puteti bucura de aventura de a merge pe poteci de munte, sate de nomazi si paduri de pini ale muntilor Taurus, toate insotiti de instructori pregatiti.
Tarif orientativ: 40 euro / persoana.

Aspendos - Side - Cascada Manavgat
Aspendos gazduieste Teatrul Roman, unul dintre cele mai bine conservate teatre antice cu o capacitate de 15.000 de locuri, unde se desfasurau luptele cu gladiatori in antichitate, care este si astazi loc de desfasurare pentru diverse spectacole si festivaluri. Orasul antic Sidetron devenit statiunea Side, a fost un oras port al Zeului Apollon al carui templu poate fi vizitat si astazi. Ultimul popas este la spectaculoasa cascada Manavgat unde va veti putea relaxa si racori.
Tarif orientativ: 35 euro / pers.

Rafting
Pasionatii de adrenalina si sporturi de apa au ocazia de a face rafting. Interesanta nu este numai activitatea, ci si drumul pana acolo ce traverseaza o mica parte din Turcia.
Pret informativ: 35 euro/ persoana.

Pamukkale
Pamukkale sau in traducere Cetatea de Bumbac, sunt terase de calcarformate cu ajutorul izvoarelor de apa termala prin depunerea calciului, ce fac parte din Patrimoniul UNESCO. Acestea sunt localizate in ruinele cetatii Hierapolis care a facut parte din regatul Frigya. Din cetatea care este de dimensiuni impresionante sau conservat foarte bine Agora, Termele, Teatrul Roman, Nimpheum, Arcul de Triumf, Templul lui Apollon si Necropolis. Pentru cei amatori exista si posibilitatea de a face baie in apele termale din piscina Cleopatrei.
Tarif orientativ: 45 euro / pers.

Turul cultural al orasului Antalya
Itinerariul se deschide cu o vizita la Muzeul de Istorie si Arheologie din Antalya din patrimoniul caruia fac parte piese ce dateaza inca din Paleolitic. Urmatoarul popas este orasul vechi aflat intre zidurile cetatii Ataleea, ocazie de a cunoaste si intelege religia si cultura poporului turc precum si portul de yahturi sau Marina. Ultima oprire este la Cascada Duden.
Tarif orientativ: 35 euro / pers.

 

 

Solicita Oferta

Trimite o cerere personalizata, pentru a beneficia de cele mai bune tarife!
Rezervari si informatii la 0799 999 929