Vacanta Thailanda, Phi Phi Island

Rezervari telefonice: 0799 999 929

Email: rezervari@travelus.ro

Vacanta Thailanda, Phi Phi Island

Alegeti un hotel din lista de mai jos, daca doriti detalii suplimentare ne puteti suna la numarul de telefon de mai sus, sau ne puteti contacta prin email. Va stam la dispozitie!

Thailanda, Phi Phi Island

    Insula Phi Phi se afla in Thailanda, fiind situate intre insula Phuket si Marea Andaman. Numele insulei este de origine malaeza, traducerea sa referindu-se la padurea de mangrove care ii este specifica insulei.

    Koh Phi Phi cuprinde 6 insule care fac parte din Parcul National Hat Nopparat Thara-Ko Phi Phi ("casa" unei abundente vieti marine), 2 dintre ele fiind cele mai importante din punct de vedere turistic: Phi Phi Don si Phi Phi Lee. Ele se caracterizeaza prin plaje cu nisip fin, alb, ape limpezi de culoare verde si albastru, palmieri eleganti si vegetatie luxurianta.

    Atunci cand ne apropiem cu barca de ele, insulele dau impreisa ca se inalta din mare ca o adevarata fortareata. Ceea ce este cu adevarat interesant este faptul ca insula Phi Phi Lee este total lipsita de populatie, in vreme ce insula Phi Phi Don este lipsita de drumuri.

    Este una dintre cele mai cunoscute destinatii turistice pentru scuba diving, snorkeling, kayaking si alte sporturi acvatice, precum si pentru petrecerile nocturne.

    Plaja Ton Sai a devenit in zilele noastre un adevarat port ce gazduieste ambarcatiuni ce aduc la mal turistii care doresc sa isi petreaca vacanta pe tarm. Istmul care face legatura intre estul si vestul insulelor este acoperit de restaurante, hoteluri, cabane si centre comerciale.

    Centrul tuturor distractiilor este satul Ton Sai, iar pentru relaxare sunt recomandate plajele situate intre Ton Sai si Laem Thong.

    Din punct de vedere climatic, se caracterizeaza printr-un climat tropical, cu doua sezoane: un sezon cald din ianuarie pana in aprilie si un sezon ploios din mai pana in decembrie. Temperatura medie anuala variaza intre 25 si 32 grade Celsius.

    Acest loc este ideal pentru descoperirea frumusetilor naturii, in special pentru o vacanta romantica, linistita si relaxanta.

Excursii optionale

Vizite pe celelalte insule din arhipelag

Arhipelagul Phi Phi este alcatuit din sase insule: Koh Phi Phi Don, Koh Phi Phi Leh, Koh Bida Nok, Koh Bida Nai, Koh Phai (insula cu bambus), si Koh Young (insula tantarilor); singura insula locuita si cea mai mare a grupului este Koh Phi Phi Don. Prin urmare, de aici se pot face excursii catre celelalte insule cu un taxi boat sau cu un catamaran.

Phi Phi Viewpoint

Este o excursie de 20 de minute de mers pe jos, ajungandu-se la un punct de belvedere uimitor, de unde se pot observa Phi Phi Le si Phi Phi Don.

Scufundari la epava King Cruiser

King Cruiser este o ambarcatiune care s-a scufundat in anul 1997 cand s-a lovit de reciful Anemone. Situl este populat de numeroase specii de pesti, precum si de anemone de mare.

Scufundari la Hin Muang

Hin Muang este cel mai mare perete vertical din Thailanda, practic o stanca violet de aproximativ 60 metri. De mentionat este faptul ca aici se intalnesc specii de rechini.

Alte activitati

Insulele Phi Phi pun la dispozitia turistilr facilitati de alpinism pe stancile verticale, posibilitatea de a participa la Pirate Island Adventures, de a pescui la mare adancime si de a privi apusul din caiac.

Solicita Oferta

Trimite o cerere personalizata, pentru a beneficia de cele mai bune tarife!
Rezervari si informatii la 0799 999 929