Vacanta Thailanda, Pattaya

Rezervari telefonice: 0799 999 929

Email: rezervari@travelus.ro

Vacanta Thailanda, Pattaya

Alegeti un hotel din lista de mai jos, daca doriti detalii suplimentare ne puteti suna la numarul de telefon de mai sus, sau ne puteti contacta prin email. Va stam la dispozitie!

Thailanda, Pattaya

    Pattaya este un oras situat la aproximativ de 140 km de Bangkok, pe coasta estica a  Golfului Thailandez, in provincia Chon Buri, fiind la baza un mic sat pescaresc.

    Pattaya este strabatuta de 3 formatiuni stancoase care separa plajele de unde pleaca zilnic barci catre insulele de corali din apropiere. Un alt loc natural interesant este Khao Pattaya, acesta fiind un deal inalt de pe al carui varf se deschide o panorama a intregii regiuni. Pe un alt varf al sau se afla templul Wat Phra Yai unde poate fi vizitata statuia lui Buddha in pozitie sezand, in jurul careia se afla numeroase alte statui mai mici.

    Un alt punct de atractie turistica din Pattaya este Parcul Suan Chaloemphrakiat, caracterizat si recunoscut prin prezenta unor gradini foarte bine ingrijite, cu plante de apa si alei serpuite. De asemenea, atractive pentru turisti sunt si activitatile de pe plaja, hotelurile luxoase, atmosfera placuta, parcurile de distractii, muzeele si viata de noapte vibranta, faimoasa in intreaga lume (aici sunt multe discoteci, baruri, cluburi de noapte si locatii de divertisment).

    Principala plaja se numeste Plaja Pattaya, fiind situata de-a lungul orasului si delimitata de o promenada unde se intalnesc numeroase magazine, hoteluri, restaurante si centre de divertisment. O alta plaja importanta este Jomtien, unde se intalnesc complexul de agrement Turnul Pattaya Park si Parcul acvatic Pattaya cu numeroase bazine si tobogane uriase.

    Statiunea pune la dispozitia turistilor sai posibilitatea si facilitati de a practica scufundari, surfing, ski jet, bungee jumping, carting, scuba diving, paragliding, windsurfing sau parapanta.

    Temperatura apei este ridicata pe tot parcursul anului, aceasta inregistrand valori cuprinse in 26 si 29 grade Celsius.

    Vacanta in Pattaya este perfecta pentru cei care doresc sa imbine relaxarea, distractia si cultura.

Excursii optionale

Insula de corali

Este un sat situat la 45 minute de mers cu barca de Pattaya recunoscut pentru apele albastre translucide, pline de corali si de viata subactivatica, precum si pentru nisipul fin si alb.

Gradina tropicala Nong Nooch

Este o destinatie turistica fascinanta, recunoscuta pentru gamele largi de specii de orhidee, o gradina de palmier, de flori si diverse plante decorative din toate colturile lumii.

Alcazar Show

Este cel mai mare spectacol din Asia ce presupune o combinatie incantatoare de muzica, dans si costume.

Tiffany Show

Este primul spectacol de cabaret cu travestiti din sud-estul Asiei. Tinde sa devina un obiectiv turistic recomandat din ce in ce mai mult pentru cel mai popular oras de vacanta din Thailanda, Pattaya.

Solicita Oferta

Trimite o cerere personalizata, pentru a beneficia de cele mai bune tarife!
Rezervari si informatii la 0799 999 929