Vacanta Spania, Palma de Mallorca

Rezervari telefonice: 0799 999 929

Email: rezervari@travelus.ro

Vacanta Spania, Palma de Mallorca

Alegeti un hotel din lista de mai jos, daca doriti detalii suplimentare ne puteti suna la numarul de telefon de mai sus, sau ne puteti contacta prin email. Va stam la dispozitie!

Spania, Palma de Mallorca

Palma de Mallorca este un oras din Insula Mallorca, aceasta apartinand insulelor Baleare si fiind situata in bazinul Marii Mediterane. Totodata, este capitala insulei respective, insula cunoscuta si sub denumirea de Perla Mediteranei.

Insula Mallorca se caracterizeaza prin diferente majore intre partea nordica si partea sudica. Asadar, daca in sud vor fi intalnite plaje insorite si orase turistice, in nord totul pare neatins de om, intalnindu-se o zona montana unde poate fi observata viata rurala autentica din cadrul insulei.

Cele mai populate statiuni din cadrul insulei se afla pe partea dreapta a Golfului Palma, precum si in sud-vestul insulei, acestea fiind: Can Pastilla, Playa de Palma, Arenal, Santa Ponca, Palma Nova, Magaluf.

Palma de Mallorca, capitala insulei, concentreaza aproximativ jumatate din populatia acesteia. Este o statiune recunoscuta pentru cele mai bune restaurante, magazine, viata de noapte, precum si pentru evenimente de arta si viata de societate
incantatoare. Este adesea comparata cu Barcelona pentru arhitectura sa, fiind o destinatie potrivita chiar si pentru un city break. Obiectivele cele mai importante si magazinele sunt situate in jurul recunoscutei Catedrale Gotice La Seu.

Alte obiective turistice importante din cadrul acestei statiuni sunt: Palatul Almudaina (secolul al XIII-lea), Galeria de Arta Fundacio La Caixa, Muzeul de Arta Spaniola Contemporana Es Baluard, El Pueblo Espagnol,, Museo de Mallorca.

Plajele cele mai atractive si cunoscute din cadrul acestei statiuni turistice sunt: El Arenal/Playa de Palma, Can Pastilla, Peguera Tora, Peguera Plamira, Peguera Romana, Canyamel, Platja de Muro, Cala Figuera.

Playa de Palma este o plaja caracterizata prin prezenta nisipului alb si fin, apa a marii cristalina cu valuri linistite, faleza, numeroase restaurante, magazine si discoteci. Latimea sa este de 50 metri.

Can Pastilla se afla in prelungirea plajei mentionata anterior, fiind si ea formata din nisip alb si fin. Este situata aproape de Clubul Maritim din Sant Antoni de la Platja, avand o latime de 65 metri.

Peguera Tora se caracterizeaza prin nisip alb si fin, o latime de 65 metri, precum si prin prezenta pinilor maritimi care ajung pana la plaja. Totodata, aici se poate practica si windsurf-ul.

Peguera Plamira este cea mai mare dintre plajele din Peguera, avand o latime de 40 metri si o lungime de 570 metri. Si ei ii este caracteristic nisipul alb si fin, precum si o faleza cu restaurante, baruri, magazine, locatii pentru inchiriere de sezlonguri si umbrele.

Peguera Romana este o plaja formata din nisip alb si fin, ca si in celelalte cazuri care beneficiaza de serviciile specifice unei plaje: sezlonguri, hidrobiciclete. Are o latime de 60 metri, iar pinii maritimi patrund pe plaja pana aproape de mare.

Canyamel este situata intr-o zona rezidentiala, intr-un golf delimitat de doua capuri, avand ca si trasaturi nisipul alb si fin, valuri moderate si o latime de 80 metri.

Platja de Muro beneficiaza de nisip alb, fin si de ape nu foarte adanci. Ea este localizata intre Playa des Drag si Casetes de Capellans, avand o latime de 70 metri.

Cala Figuera se caracterizeaza prin nisip alb si fin, valuri moderate, 40 metri latime, fiind situata in regiunea Cabo Formentor.

Caracteristicile climatice in Palma de Mallorca releva urmatoarele valori ale temperaturilor medii lunare ale aerului si apei: mai - 18,5 si 17 grade Celsius; iunie - 22,5 si 22 grade Celsius; iulie - 25 grade Celsius in ambele cazuri; august - 25,5 si 26 grade Celsius; septembrie - 22,5 si 25 grade Celsius.

Hoteluri

LocalizareHotelul este situat la 3 km de aeroport, la 8 km de centru orasului Palma, la 100 m de plaja Playa de Palma din Mallorca. De asemenea, la doar 500 m se afla si Acvariul din Palma.Facilitati ..

LocalizareSalles Marina Portals este un hotel situat in Portals Nous, la 12 km de centrul capitalei Palma si se afla la doar 7 minute de mers pe jos de plaja si la 10 minute de restaurantele si portul..

LocalizareHotelul este localizat in statiunea Can Pastilla, in imediata apropiere a plajei, precum si a clubului nautic de aici. Totodata, este situat la doar 2 km de aeroport si la 6 km de capitala i..

LocalizareHotelul este situat in statiunea Can Pastilla, la doar 50 m de centru acesteia unde sunt cele mai multe baruri, restaurante, magazine. De asemenea, se afla la 5 minute de mers cu masina de a..

LocalizareHotelul Palma Mazas este localizat in statiunea Arenal, chiar in zona comerciala a acesteia unde se afla si cele mai multe magazine, restaurante cu terase si baruri, precum si in apropierea ..

LocalizareHotelul Lively Mallorca este un hotel dedicat exclusiv adultilor, fiind situat in Calvia, in apropiere de Palmanova, la doar 100 m de plaja.Facilitati hotelHotelul este format din apartament..

LocalizareHotelul Pinero Tal este situat in centrul statiunii turistice El Arenal,aproape de zona de shopping, water park, restaurante, discoteci, la 250 m de plaja, la 8 km de aeroport si 14 km fata ..

LocalizareHotelul Reina del Mar este localizat in statiunea Playa de Palma, la 300 m de plaja El Arenal, la 11 km de centrul orasului Palma.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia turistilor sai re..

LocalizareHotelul Manaus se afla in partea centrala a statiunii El Arenal, foarte aproape de zona comerciala, la aproximativ 600 m de plaja.Facilitati hotelEste un hotel modern care  pune la disp..

LocalizareHotelul Roc Linda este situat in statiunea Playa de Palma, la doar 2 km de aeroportul Palma de Mallorca si 9 km de capitala insulei, Palma. Totodata, este situat la aproximativ 500 m de plaj..

LocalizareHotelul Amic Horizonte este adminitstrat de o familie, fiind situat in apropiere de Puerto de Palma si la 2 km de centrul capitalei insulei, Palma.De asemenea, hotelul se afla la mai putin d..

LocalizareComplexul Luna/Luna Park este localizat in statiunea turistica Arenal, aproape de plaja (la doar 5 minute), la 15 km de capitala insulei, Palma, 8 km de aeroport si 200 m de centrul comercia..

LocalizareHotelul este situat in centrul statiunii Paguera, la doar 150 m de plaja, fiind ideal pentru cupluri.Facilitati hotelHotelul beneficiaza de sali pentru conferinte, sauna, solar, sala de gimn..

LocalizareHotelul este situat la 7 km de aeroport, la o distanta foarte mica de plaja din statiunea turistica Arenal si la 17 km de capitala insulei Palma. Totodata, exista o statie de autobuz la doar..

LocalizareHotelul este situat la 150 m de plaja din statiunea Playa de Muro, la 5 minute de statia de autobuz care asigura legatura cu orasul Palma. De asemenea, la doar 1 km se afla rezervatia natura..

LocalizareHotelul este localizat in partea cetrala a statiunii El Arenal, la 250 m de plaja, 14 km de orasul Palma si 8 km de aeroport.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia turistilor piscina ext..

LocalizareHM Martinique este un complex de apartamente situat la 30 km de aeroport si la doar 200 de m de plaja din statiunea Magalluf, statiune de care apartine.Facilitati hotelHotelul pune la dispoz..

LocalizareHotelul este localizat in statiunea Can Pastilla, la 70 metri de Playa de Palma, la 2,5 km de aeroport si la aproximativ 8 km de capitala insulei, Palma de Mallorca.Facilitati hotelHotelul A..

LocalizareGrupotel Orient este un hotel localizat in statiunea Palma Beach, la 5 km de aerport, la 500 m de plaja Playa de Palma si la doar 5 minute de zona cu restaurante, cafenele, magazine.Facilita..

LocalizareHotelul Samos este situat in statiunea Magalluf, in zona Avenida S'Olivera, la 250 m de plaja din statiune si 12 km fata de Palma de Mallorca.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia t..

LocalizareHotelul este situat in statiunea turistica Paguera, la 100 m de centrul statiunii si la 175 m de plaja Palmira. De asemenea, este pozitionat la 22 km de capitala insulei, Palma de Mallorca s..

LocalizareHotelul este localizat la doar 2 km de aeroportul Palma de Mallorca si la 8 km de oras. De asemenea, orasul El Arenal se afla la 15 minute de mers cu masina, iar statiunile Playa de Palma si..

LocalizareHSM S'Olivera este situat la 22 km de orasul Palma de Mallorca si la doar 300 m de plaja Palmira din Palma de Mallorca. De asemenea, se afla la 250 m de promenada de pe faleza din Paguer..

LocalizareHSM Madrigal este situat la 10 minute de mers cu masina de statiunile Magalluf si Santa Posa, la 150 m de Plaja Tora din Paguera, 100 m de faleza din Paguera, 30 km de aeroportul si orasul P..

LocalizareHelios este un hotel de 3 stele situat chiar langa plaja Palma si aproape de Palma Aquarium.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia turistilor sai pisicna in aer liber, terasa, teren de t..

LocalizareBeverly Playa este un hotel de 3 stele situat chiar pe malul marii, pe plaja Tora, la 400 m de centrul statiunii Paguera, la 30 km de aeroport, la 35 km de orasul Palma (15 minute de mers cu..

LocalizareHotelul Whala Beach este situat in pe plaja Arenal din insula Mallorca, la 250 m de portul Arenal si la 10 minute de mers cu masina de aeroportul din Palma (7 km).Facilitati hotelHotelul pun..

Localizare Roc Continental Park este un hotel de 3 stele situat la 50 de minute de mers cu masina de aeroport, la 200 de metri de plaja Playa de Muro, la 4 km de portul d'Alcudia si la 5 minute de..

LocalizareValentin Park Club este un hotel de 3 stele situat in statiunea Paguera, la 300 m de centrul statiunii si la 400 m de plaja. Distanta fata de aeroport este de aproximativ 35 km.Facilitati ho..

LocalizareClub Palma Bay este situat la 350 m de plaja S'Arenal, intr-o zona linistita din Playa de Palma, la 10 km de orasul Palma si la cativa pasi de magazinele si barurile statiunii.Facilitati..

LocalizareHSM President  este un hotel de 4 stele situat la doar 15 m de plaja si la mai putin de 1 km de golful Alcudia. Distanta fata de aeroport este de aproximativ 60 km.Facilitati hotelHotel..

LocalizareHotelul este localizat in statiunea Port d'Alcudia, la 250 m de Plaja Alcudia, langa Lacul Esperanza, in nordul insulei Mallorca. Totodata, este situat la 5 minute de mers cu masina de R..

LocalizareAparthotel Rosa del Mar de 4 stele se afla la 10 minute de mers pe jos de statiunea turistica Magalluf caracterizata prin numeroase restaurante, baruri si magazine.De asemenea, este situat l..

LocalizareBahia Principe Coral Playa este un hotel de 4 stele situat in statiunea Magalluf, in fata plajei Son Maties, la 5 minute de centrul statiunii si la 25 km de aeroport.Facilitati hotelTuristii..

LocalizareRoc Illetas Playa Aparthotel este situat pe coasta de sud a insulei, in statiunea Illetas, la 250 m de terenul de golf Bendinat, la 15 minute de mers cu masina de centrul orasului Palma, la ..

Localizare    Oleander este un hotel de 3 stele situat in statiunea Las Maravillas, la 200 m de plaja din statiunea Playa de Palma, la 10 minute de mers cu masina de aeroportul Palma, l..

LocalizareHotelul Java este situat in statiunea Playa de Palma, la 30 m de plaja, la 1 km de oras si la 4 km de aeroport.Facilitati hotelHotelul dispune de urmatoarele facilitati si servicii de care p..

LocalizareSunna Park este un hotel de 4 stele situat in statiunea Paguera, la 200 m de plaja, la 5 km de Clubul de golf Santa Ponsa, la 20 km de orasul Palma, la 30 km de aeroport, la 5 minute de bule..

LocalizareMediterranean Bay este un hotel de 4 stele destinat exclusiv adultilor si situat in Golful Palma din Mallorca, la 11 km de centrul orasului Palma, la 350 m de plaja S'Arenal, la 4 km de ..

LocalizareHSM Atlantic Park este situat in statiunea Magalluf, la 600 m de Parcul Acvatic Aqualand si de terenul de golf Poniente, la 400 m de plaja, la 15 km de orasul Palma de Mallorca si la 22 km d..

LocalizareHotelul Flamboyan-Caribe este situat la 200 m de plaja Palmanova, la 30 minute de mers pe jos de cateva parcuri tematice (Western Waterpark, Aqualand Magalluf), la 30 km de aeroportul Palma ..

LocalizareHotelul HM Alma Beach este situat la 200 de plaja din statiunea Can Pastilla, la 10 minute de mers cu masina de centru orasului Palma si la 5 minute de Aeroportul International Palma de Mall..

LocalizareEurope Playa Marina este un hotel de 4 stele situat in statiunea turistica Illetas, pe plaja, la 15 minute de mers cu masina de centrul orasului Palma si la 25 minute de Aeroportul Internati..

LocalizareHotelul este situat in statiunea turistica Playa de Palma, la 170 m de plaja, in imediata apropiere a zonei comerciale cu restaurante, baruri si magazine.Facilitati hotelHotelul BG Caballero..

LocalizareFergus Club Europa este un hotel de 4 stele situat pe coasta sud-vestica a insulei Mallorca, pe dealurile de langa statiunea turistica Peguera, la 30 de minute de mers cu masina de Aeroportu..

LocalizareGrupotel Maritimo este un hotel de 4 stele situat in Golful Alcudia, langa Lacul S'Estany Gran, la 150 m de plaja, la 5 minute de mers cu masina de statiunea Port d'Alcudia (2.5 km d..

LocalizarePamplona este un hotel de 4 stele din insula Mallorca situat la 100 m de plaja din Playa de Palma, la 5 minute de mers cu masina de aeroportul Palma de Mallorca si la 250 m de plaja Arenal.F..

LocalizareHotelul THB Maria Isabel este situat in districtul Las Maravillas, la 15 minute de mers cu masina (8 km) de centrul orasului Palma, la 5 km de Aeroportul Palma de Mallorca, la 250 m de plaja..

LocalizareTaurus Park este un hotel de 4 stele situat in statiunea turistica Playa de Palma, la 500 m de plaja, 10 km de orasul Palma de Mallorca, 1.5 km de portul S'Arenal, 4 km de Aeroportul Int..

LocalizareHotelul Sol House Trinidad este situat in statiunea turistica Magalluf, chiar in partea centrala caracterizata prin prezenta variatelor posibilitati de shopping si divertisment, la 50 m de p..

LocalizareHotelul Gran Camp De Mar este situat la 35 km de aeroport si 25 km de orasul Palma de Mallorca, intre plajele Ses Dones si Camp de MAr, chiar pe malul marii, la 50 m de plaja si 250 m de cen..

LocalizareRiu Palace Bonanza Park este un hotel de 4 stele situat in statiunea turistica Illetas, la 7 km de orasul Palma de Mallorca, 19 km de aeroportul insulei, chiar pe malul marii, la 5 minute de..

LocalizareSol Katmandu Resort este un hotel de 4 stele situat in parcul tematic Katmandu, in statiunea turistica Magalluf, la 5 minute de mers pe jos de plaja si tot la 5 minute de zona comerciala si ..

LocalizareHotelul Son Caliu Spa Oasis este situat in statiunea turistica Palmanova, la 2 km de statiunea Magalluf, la mai putin de 1 km de portul de agrement si plajele din zona Portals Nous, precum s..

LocalizareHM Balanguera Beach  este un hotel de 4 stele situat in statiunea turistica Playa de Palma, la 20 minute de orasul Palma de Mallorca (11 km), la 5 km de aeroport si la doar cativa metri..

LocalizareHotelul Delfin Mar este situat in statiunea turistica Santa Posa, la 150 m de plaja si tot la 150 m de centru statiunii. Capitala insulei, Palma de Mallorca, se afla la aproximativ 20 minute..

LocalizareEl Cid este un hotel de 4 stele deschis din februarie pana in octombrie, situat la malul marii, la 5 km de aeroportul insulei, 1 km de Acvariu, 7 km de Aqualand, iar cea mai apropiata statie..

LocalizareGrupotel Acapulco Playa este un hotel de 4 stele destinat exclusiv adultilor, fiind localizat pe plaja Playa de Palma din insula Mallorca, la 6 km de aeroport, 12 km de centrul orasului Palm..

LocalizareBarcelo Pueblo Park este un hotel de 4 stele situat in statiunea turistica Platja de Palma, la 200 m de plaja, la 6 km de Aeroportul Son Sant Joan si la 12 km de Palma de Mallorca.Facilitati..

LocalizareHotelul Sol Guadalupe este situat in statiunea turistica Magalluf, chiar in partea centrala a acesteia unde se intalnesc majoritatea barurilor si cafenelelor, la 150 m de plaja. Totodata, ho..

LocalizareHotelul HM Tropical de 4 stele este situat in statiunea turistica Playa de Palma, vis a vis de plaja, la 9 km de centrul orasului Palma si la mai putin de 3 km de aeroportul Palma de Mallorc..

LocalizareHM Gran Fiesta este un hotel de 4 stele este situat in statiunea turistica Playa de Palma, langa plaja Las Maravillas, la 4 km de aeroportul Palma de Mallorca, la 9 km de centrul orasului Pa..

LocalizareBarcelo Illetas Albatros este un hotel de 4 stele destinat exclusiv adultilor si situat in statiunea turistica Illetas, pe malul marii, la 7 km de centrul orasului Palma de Mallorca, la 5 mi..

LocalizareHotelul HSM Golden Playa este situat in statiunea turistica Playa de Palma, langa plaja, la 12 km de oras, 4 km de aeroportul Palma de Mallorca si la 20 m de statia de autobuz.Facilitati hot..

LocalizareNeptuno este un hotel de 4 stele deschis in perioada februarie-octombrie si situat in statiunea turistica Playa de Palma, chiar la malul marii, la 8 km de aeroportul Palma de Mallorca si 15 ..

LocalizareHotelul Playa Golf este situat la 10 minute de mers cu masina de Aeroportul din Palma, in statiunea Playa de Palma, chiar pe malul marii.In fata hotelului se afla o plaja cu Blue Flag ce are..

LocalizareHotelul Flamingo se caracterizeaza prin 4 stele si este destinat exclusiv adultilor, fiind localizat in statiunea turistica Playa de Palma din insula Mallorca, chiar pe plaja.Facilitati hote..

Localizare Riu Palace Bonanza Playa este un hotel de 4 stele situat n statiunea turistica Illetas, la 7 km de orasul Palma de Mallorca, la 19 km de aeroportul insulei, la 10 minute de mers cu masina d..

LocalizareSantos Nixe Palace este un hotel de 5 stele situat chiar langa plaja Cala Major si Palatul Marivent (resedinta de vara a familiei regale spaniole), la 5 km de centrul orasului Palma de Mallo..

Excursii optionale

Pesterile Dragonului
Traseul vizeaza plecare din Palma cu prima oprire in orasul Manacor, unde se afla faimoasa industrie de perle artificiale. Urmatorul popas va fi in Porto Cristo, un mic port de pescari in apropierea caruia se afla si Pestera Dragonului. Aceasta este recunoscuta pentru stalactitele si stalagmitele particulare, precum si pentru Lacul Martel ce poate fi traversat cu barca, ascultand muzica clasica (Wagner, Chopin, Caballero, Handel si Offenbach - piesa Barcarola).
Pret informativ: 38 Euro/persoana.

Croaziera Iberia
Presupune un itinerariu de-a lungul coastei sudice a insulei. Pot fi admirate urmatoarele statiuni: Iletas, Palma Nova, Magalluf, Santa Ponsa, Paguera si va fi vizitata statiunea Camp de Mar pentru a beneficia de soare, nisip si mare. In timpul croazierei, la bord, se ofera un pranz traditional ce include paella, sangria (bautura traditionala), desertul Ensaimada, precum si sampanie.
Pret informativ: 57 Euro/persoana

Turul insulei si Valldemossa
Se realizeaza in zilele de luni si sambata, scopul acestei excursii fiind, de fapt, vizitarea partii nordice a insulei caracterizata prin viata rurala tipic spaniola. Valldemosa este unul dintre cele mai incantatoare sate din Mallorca, principala atractie de aici fiind reprezentata de manastirea La Cartuja. Dupa traversarea lantului montan Sierra de Tramuntana, se ia vaporul din portul Soller si este parcursa o parte din coasta de nord. Urmatoarea oprire va fi la manastirea din Lluc unde se afla statuia fecioarei negre ("La Moreneta"), considerata zeita acestor locuri. Apoi va fi vizitat orasul Ianca recunoscut pentru industria pielariei, dupa care vor fi traversate alte sate de munte cu case construite in stil mallorquin.
Pret informativ: 58 Euro/persoana

Formentor si Portul Pollensa
Excursia presupune vizitarea mai multor sate, trecand prin centrul insulei. Prima oprire va fi in Inca, oras recunoscut pentru prelucrarea pielii. Imbarcarea pe vapor se face din portul Pollensa, directia fiind catre Formentor, o plaja incantatoare inconjurata de pini maritimi, unde va fi oferit timp liber pentru a vizita orasul pentru plaja, intrucat plecarea catre hotel va fi la ora 16:00.
Pret informativ: 34 Euro/persoana

Ibiza - turul insulei
Aceasta este o excursie fara ghid realizata cu autocarul. Vaporul din Palma catre Ibiza va pleca la ora 8:00, iar din Ibiza catre Palma la ora 20:00. Traversarea dureaza aproximativ doua ore si jumatate.
Preturi informative: adult - 114 euro; copil 2-11 ani - 57 euro

Palma City
Scopul acestei excursii este de a cunoaste partea istorica a insulei prin vizitarea anumitor obiective turistice precum: Castelul Bellver, Catedrala Gotica (intrarea in catedrala - optionala: 4 Euro). Totodata, parcurgerea stradutelor cu aer medieval va presupune desoperirea anumitor boutique-uri interesante.
Pret informativ: 30 Euro/persoana

Valldemossa
Plecarea va fi de dimineata, aceasta excursie fiind de aproximativ 4 ore. Traseul vizeaza nord-vestul insulei, o parte din zona montana pentru a ajunge in satul Valldemossa unde vor fi vizitate: manastirea Cartuziana, muzeul dedicat lui Chopin si George Sand.
Pret informativ: 29 Euro/persoana

Satul La Granja Craft
Plecarea va fi dupa-amiaza, iar excursia vizeaza vizitarea palatului seniorial La Granja (secolul al X-lea). Aici poate fi descoperita viata autentica rurala unde inca mai sunt practicate mestesugurile din rastimpuri, precum impletirea cosurilor, productia de branza, torsul. Tot aici, pot fi degustate vinuri si produse de patiserie si poate fi urmarit un spectacol de dans traditional spaniol.
Pret informativ: 36 Euro/persoana

Piata Inca
Aceasta se defasoara in fiecare zi de joi, fiind o manifestare incantatoare datorita faptului ca este adusa o varietate de produse. De asemenea, poate fi vizitata fabrica de pielarie.
Pret informativ: 20 Euro/persoana

Spectacolul Es Foguero
Are loc in serile de joi si sambata si presupune vizionarea unui spectacol de balet spaniol asigurat de Victor Muro, cel mai bun balerin si coregraf.  Va avea loc intr-o sala mare, confortabila, inconjurata de gradini exotice si va presupune si o cina pe masura.
Pret informativ Menu Es Foguero: 62 Euro/persoana

Spectacolul Son Amar
Are loc in serile de vineri si sambata si va include: muzica traditionala flamenco, dans modern contemporan, balet de Carmen Mota, spectacol de magie, eschibitionism de laser si fantani luminoase. acesta se va desfasura intr-o sala cu o capacitate de 2000 persoane.
Pret informativ Menu Gold: 64 Euro/persoana

 

Solicita Oferta

Trimite o cerere personalizata, pentru a beneficia de cele mai bune tarife!
Rezervari si informatii la 0799 999 929