Vacanta Spania, Costa Brava

Rezervari telefonice: 0799 999 929

Email: rezervari@travelus.ro

Vacanta Spania, Costa Brava

Alegeti un hotel din lista de mai jos, daca doriti detalii suplimentare ne puteti suna la numarul de telefon de mai sus, sau ne puteti contacta prin email. Va stam la dispozitie!

Spania, Costa Brava

  Costa Brava este o regiune situata in partea nord-estica a Cataloniei, la doar 60 km de Barcelona si, mai exact, in provincia Girona. Cele mai cunoscute statiuni din cadrul regiunii sunt: Santa Susana, Lloret del Mar, Malgrat de Mar si Tossa de Mar.

  Fiind situata intr-o zona de coasta cu tarmuri stancoase, aici sunt prezente cateva golfuri adanci ce permit scufundari. De asemenea, avantajele acestei destinatii sunt nisipul auriu, apele cristaline, vegetatia mediteraneeana, precum si multitudinea de servicii oferite: sali de concerte, sporturi nautice, parcuri acvatice, jeep safari, corida, cazinouri, echitatie, petreceri cu specific spaniol. 

  Regiunea este separata in doua parti: o parte turistica ce se caracterizeaza prin hoteluri elegante, plaje incantatoare bine amenajate si o parte traditionala ce cuprinde orase micute, situate la granita cu Franta in apropierea Pirineilor. Aceste orase sunt si ele atractii turistice prin prezenta muzeelor, buticurilor cu suveniruri, atelierelor mestesugaresti, galeriilor de arta, expozitiilor de pictura, teatrelor, castelelor situate pe stanci.

  Plajele din Costa Brava sunt caracterizate prin prezenta stancilor abrupte cu vegetatie tipic mediteraneeana, care intra in contact cu marea de un albastru-cobalt si de o claritate impresionanta care te indeamna sa inoti. De asemenea, plajele sunt ingrijite, fiind divizate in mai multe golfulete stancoase.

  Ca si caracteristici climatice, resiunea se remarca prin urmatoarele temperaturi medii lunare ale aerului: mai - 20 grade Celsius; iunie - 24 grade Celsius; iulie - 27 grade Celsius; august - 28 grade Celsius; septembrie - 26 grade Celsius.

   Pentru a beneficia de relaxare si buna dispozitie, alegeti o vacantain Costa Brava!

Hoteluri

LocalizareGuitart Rosa este un hotel de 3 stele, localizat la o distanta de aproximativ 200 m de plaja si de zona de promenada, intr-o zona din Lloret de Mar. Facilitati hotelHotelul pune la dispozit..

LocalizareGolden Sand este un hotel de 3 stele, situat la numai 400 m distanta de plaja statiunii Lloret de Mar, la 30 km de aeroportul din Girona si la numai 50 m de cea mai apropiata statie de autob..

LocalizareCartago Nova este un hotel de 3 stele, situat la numai 100 m de mare si de plaja Malgrats si la 60 km distanta de orasul Barcelona. Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia turistilor o p..

LocalizareBondia Mundial Club de 3 stele este situat in apropiere de plaja, chiar in centrul statiunii Lloret de Mar, iar la numai 5 minute de hotel este localizata cea mai apropiata statie de autobuz..

LocalizareRoger de Flor este un hotel catalogat la 4 stele, situat la o distanta de numai 150 m de plaja, intr-o zona linistita a statiunii Lloret de Mar, pe un deal, fiind inconjurat de gradini si co..

LocalizareMercedes este un hotel de 3 stele, situat la o distanta de aproximativ 500 m fata de plaja, intr-o zona linistita din statiunea Lloret de Mar si la 300 m de centrul statiunii. Aeroportul din..

LocalizareMedplaya Santa Monica de 3 stele este situat la 200 m fata de plaja, 100 m de numeroase magazine, restaurante si baruri, in partea moderna a orasului Calella, pe drumul principal din Riera. ..

LocalizareAqua Hotel Bella Playa este situat la o distanta de numai 250 m fata de plaja si de centrul statiunii Malgrat de Mar, in imediata apropiere de promenada principala. Facilitati hotelHotelul ..

LocalizareGuitart Central Park Resort & Spa de 3 stele este situat in partea centrala a statiunii Lloret de Mar, la numai 250 m de cea mai frumoasa plaja din statiune si la aproximativ 350 m de pl..

LocalizareAqua Hotel Bertran Park este un hotel catalogat la 4 stele, situat la o distanta de aproximativ 250 m de plaja statiunii Loret de Mar, aflandu-se chiar in centrul acesteia. Facilitati hotel..

LocalizareGHT Hotel Balmes de 3 stele este situat in partea centrala a vechiului oras, la numai 5 minute de plaja statiunii cu o viata de noapte animata, Calella. Facilitati hotelHotelul pune la disp..

LocalizareHelios este un hotel de 4 stele, situat in centrul statiunii Lloret de Mar, la numai 150 m de plaja acesteia. La 5 minute de mers pe jos se gasesc numeroase baruri, restaurante, cluburi si o..

LocalizareBondia Luna Park este un hotel de 3 stele, situat la o distanta de aproximativ 250 m de plaja, aproape de centrul comercial, intre statiunile Malgrat de Mar si Santa Susana. Facilitati hote..

LocalizareAqua Hotel Promenade este un hotel de 4 stele, situat pe plaja statiunii Pineda de Mar, bucurandu-se de o pozitie ideala intre mare si munte. Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia turi..

LocalizareAqua Hotel Aquamarina este un hotel catalogat la 4 stele, situat in statiunea Santa Susana, la o distanta de aproximativ 100 m fata de plaja. Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia oasp..

LocalizareHotel del Mar de 4 stele este situat in partea centrala a statiunii Lloret de Mar, la numai 300 m de plaja acestei, 100 m de gara si 200 m de numeroase magazine si restaurante. Facilitati h..

LocalizareBondia Augusta Club de 4 stele este situat la numai 1 minut de mers pe jos de zona animata a statiunii Lloret de Mar unde se gasesc numeroase magazine si restaurante cu specific. Facilitati..

LocalizareAqua Hotel Onabrava & Spa Aqua este situat chiar pe faleza statiunii Santa Susanna, la 10 km de orasul Sant Pol de Mar. Facilitati hotelHotelul dispune de o serie de facilitati precum: ..

LocalizareGHT Oasis Park este un hotel de 4 stele, situat la numai 15 minute de centrul statiunii Lloret de Mar, in apropiere de plaja Fenals. Facilitati hotelHotelul pune dispozitia oaspetilor 2 pis..

LocalizareAmaraigua este un hotel de 4 stele, situat in partea linistita a statiunii Malgrat de Mar, chiar pe plaja, la numai 400 m de centrul acesteia si de gara. In apropiere de hotel se gasesc nume..

LocalizareGHT Maritim este un hotel de 3 stele, situat in statiunea Calella, chiar pe plaja acesteia, la numai cateva mintue de centrul comercial. Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia oaspetilo..

LocalizareRosamar & Spa este un hotel de 4 stele, situat in apropiere de plaja statiunii Lloret de Mar si de numeroase restaurante. Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia oaspetilor sai o ser..

LocalizareHotelul Aquarium este situat in statiunea turistica Lloret, la 400 m de plaja Fenals, la 800 m de centrul statiunii.Facilitati hotelFiind un hotel de 4 stele, acesta pune la dispozitia oaspe..

Excursii optionale

Barcelona lui Gaudi
Excursia presupune vizitarea celor mai frumoase si cunoscute lucrari ale lui Andoni Gaudi, artistul cu o influenta deosebita asupra Barcelonei. Lucrarile respective sunt urmatoarele: Sagrada Familia, Plaza Catalunya, Pracul Guell, Casele Gaudi. De asemenea, vor putea fi vizitate si Plaza del Rei, Acvariul, portul si Muzeul Maritim, statuia lui Cristofor Columb, Citadella, Plaza Spania, Arcul de Triumf. Spre final, se va face un popas pe Montjuic.
Pret informativ: 46 Euro/persoana

Principatul Andorra
Pentru a vizita acest stat micut din Muntii Pirinei trebuie mentionat faptul ca este necesar pasaportul. Avantajul este de a vizita inca un stat unde pot fi facute cumparaturi la preturi avantajoase. Totodata, timpul va fi suficient si pentru a vizita capitala Andorrei, La Vella.
Pret informativ: 55 Euro/persoana

Lumea lui Dali si Girona
Prespune vizitarea Muzelului Dali unde se va prezenta viata celebrului Salvador Dali, dupa care va fi vizitat si orasul istoric Girona.
Pret informativ: 57 Euro/persoana

Tur de noapte al Barcelonei si cina cu spectacol Flamenco
Se va realiza un tur al Barcelonei in timpul serii cand va putea fi vizionat si ascultat spectacolul de sunet si de lumina de la Fantana Magica.
Va urma o cina cu specific mediteranean alaturi de un spectacol Flamenco.
Pret informativ: 36 Euro/persoana

Montserrat
Aceasta excursie va presupune vizitarea manastirii celebra pentru statuia Fecioarei Negre ("Moreneta").
Montserrat este considerat un centru plin de spiritualitate, precum si o parte importanta a Cataluniei.
Pret informativ: 48 Euro/persoana

 

Solicita Oferta

Trimite o cerere personalizata, pentru a beneficia de cele mai bune tarife!
Rezervari si informatii la 0799 999 929