Vacanta Singapore, Singapore

Rezervari telefonice: 0799 999 929

Email: rezervari@travelus.ro

Vacanta Singapore, Singapore

Alegeti un hotel din lista de mai jos, daca doriti detalii suplimentare ne puteti suna la numarul de telefon de mai sus, sau ne puteti contacta prin email. Va stam la dispozitie!

Singapore, Singapore

    Singapore este un stat-oras insular si cea mai mica tara din Asia de Sud-Est, fiind situat in sudul Peninsulei Malay. Singapore este un oras tipic asiatic, aici fiind conservate traditii stravechi chinezesti, malaeziene si indiene, de la feng shui pana la cultul stramosilor.

    Este compus dintr-o insula principala si 54 de ostroave mai mici, fiind un oras caracterizat prin prezenta industriilor grele (rafinarea petrolului, reparatii navale, fabrici de produse electronice).

    Limbile oficiale in Singapore sunt engleze, mandarina, malayeziana, tanil, engleza singaporeze (combinatie intre engleza, chineza, malayeziana), iar din punct de vedere al religiei, aproximativ jumatate din populatie este budista si taoista.

    Principalele atractii tursitice sunt: Arab St (aici se afla cea mai mare moschee din Singapore - Sultan Mosque, dar si cea mai mica - Malabar Muslim Jamaath Mosque); Chinatown - centrul cultural al tarii, cu temple vechi si terase cu ornamente impresionante; orasul colonial - Empress Place Building (gazduieste un muzeu, galerii de antichitati si un restaurant), hotelul Raffles (simbol al luxului oriental), biserici (St Andrew's Cathedral si Cathedral of the Good Shepherd-; Jurong - centrul industrial al statului (aici se intalnesc numeroase parcuri - Haw Par Villa); Little India - zona cu o multitudine de magazine.

    Cea mai cunoscuta strada din Singapore este Orchard Road, aceasta avand o lungime de 2.5 km si fiind reprezentata de multitudinea de mall-uri si boutique-uri ce se intalnesc aici (este spatiul cu cea mai mare densitate a mall-urilor din lume).

    Ceea ce nu trebuie ratat este "Night Safari", acesta reprezentand o gradina zoologica unde pot fi admirate peste 1000 de specii de animale nocturne in propriul lor mediu. Un alt punct de atractie este Gradina Botanica ce cuprinde peste 600000 specii de plante, fiind si cea mai mare gradina botanica din lume.

    Singapore se caracterizeaza printr-un climat tropical, fara a avea anotimpuri distincte. Temperatura este uniforma pe parcursul anului si variaza intre 22 si 34 grade Celsius, umiditatea prezinta un nivel ridicat, iar precipitatiile sunt abundente.

    Vacanta in Singapore inseamna o vacanta in orasul cu cele mai ridicate standarde de viata!

Excursii optionale

Croaziera pe rau in Singapore

In timpul excursiei vor fi prezentate anumite etape din "viata" orasului Singapore: evolutia de la un sat de pescuit, viata primilor colonisti din Singapore, transformarea sa intr-un oras multicultural la nivel mondial.
Pret informativ: 16.5 euro/persoana

Coasta de Est si Changi

Prima vizita va fi in zona etnica Malay, dupa care va fi vizitat muzelul Changi Chapel. Excursia cuprinde si o plimbare prin satul Changi, dupa care se va face o oprire in orasul Tampiness.
Pret informativ: 25.5 euro/persoana

Planorul din Singapore

Acesta reprezinta o roata gigant de observare, fiind un simbol pentru Asia si oferind vederi impresionante, panoramice ale orasului.
Pret informativ: 25.5 euro/persoana.

Aripi de culoare de la Parcul de pasari Jurong

Turistii vor avea ocazia sa viziteze 1000 de pasari cu un colorit impresionant si sa le hraneasca.
Acest parc este ca mai mare crescatorie de pasari zburatoare din lume si cuprinde anumite zone concepute sa semene indeaproape habitatelor naturale ale pasarilor.
Pret informativ: 31.5 euro/persoana.

Dimineata la zoo

Gradina Zoologica din Singapore se intinde pe 28 ha si cuprinde peste 3600 de mamifere, pasari si reptile, inclusiv unele specii rare si pe cale de disparitie.
Pret informativ: 33.5 euro/persoana

Singapore noaptea

Va fi servita cina pe rau, se va vizita cea mai mare fantana din lume, si se va realiza o plimbare prin frumoasa parte a centrului de afaceri. Dupa aceea se merge pe strada Bugis si se va vizita piata de noapte sau Pasar Malam.
Ultima oprire va fi la hotelul Raffles pentru a fi servite preparate din Singapore.
Pret informativ: 36.5 euro/persoana

Noaptea in Safari

Excursia infatiseaza misterul si drama junglei pe timp de noapte: animale nocturne intr-o padure tropicala salbatica. Sunt disponibile trasee de mers pe jos aventuroase.
Pret informativ: 37 euro/persoana.

Dimineata la Sentosa

Turul incepe cu o plimbare cu telecabina, putand fi observat peisajul orasului. Se vor vizita Parcul Butterfly, Acvariul SEA ce ilustreaza viata din ocean si este cel mai mare acvariu din lume.
Pret informativ - 46 euro/persoana.

Iesire noaptea la Chinatown

Chinatown este o zona plina cu magazine, restaurante, care freamata de activitati interesante in timpul serii. Se va vizita Galeria Yong, se va servi cina, dupa care se merge la un restaurant chinezesc local, se va traversa piata de noapte. Punctul culminant al serii este o plimbare trishaw, care presupune parcurgerea unor alei din Chinatown si in jos, spre Clarke Quay.
Pret informativ: 50 euro/persoana

Dupa-amiaza, pana la apus de soare, la Sentosa

Se va realiza transferul cu telecabina catre Sentosa, putand fi observat peisajul incantator al orasului. Se va traversa tunelul din acrilic transparent care permite observarea celor peste 2500 de specii marine, se va vizita Dolphin Lagoon, unde vor putea fi observati delfinii roz.
Turul se incheie cu o vizita la Cantecul Marii pentru a viziona un spectacol d apa care cuprinde efecte dramatice, jeturi de apa, lasere, explozii de foc si muzica.
Pret informativ: 51.5 euro/persoana.

Nostalgicul Singapore

In prima parte a excursiei se vor vizita zona Bugis si Templul Kwan Yin Tang. Apoi se va parcurge strada araba pentru a ajunge la Moscheea Sultan, dupa care urmeaza o vizita la Micuta Indie.
Urmatoarea vizita este la Chinatown si templul Sri Mariammam.
Pret informativ: 52 euro/persoana.

Solicita Oferta

Trimite o cerere personalizata, pentru a beneficia de cele mai bune tarife!
Rezervari si informatii la 0799 999 929