Vacanta Republica Dominicana, Punta Cana

Rezervari telefonice: 0799 999 929

Email: rezervari@travelus.ro

Vacanta Republica Dominicana, Punta Cana

Alegeti un hotel din lista de mai jos, daca doriti detalii suplimentare ne puteti suna la numarul de telefon de mai sus, sau ne puteti contacta prin email. Va stam la dispozitie!

Republica Dominicana, Punta Cana

   Punta Cana este o parte a districtului municipal Punta Cana-Bavaro-Veron-Macao ce apartine Provinciei Altagracia, cea mai estica provincie a Republicii Dominicane.

   La nord se invecineaza cu plajele Cabeza de Toro, Bavaro si El Cortecito. Plaja Bavaro a fost declarata de catre Unesco drept una dintre cele mai frumoase plaje din lume datorita nisipului de un alb imaculat, precum si datorita apelor cristaline intalnite aici. Aceasta, alaturi de alte plaje vecine, face parte din paradisul numit "La Costa del Coco" (Coasta Cocotierilor).

    Aici se pot intalni si baze de tratament  cu diferite proceduri balneare, statiunea fiind recunoscuta pentru odihna si relaxare. Salinitatea apei din unele bai naturale este suficient de ridicata pentru ca acestea sa fie folosite in scopuri terapeutice atat de catre turisti, cat si de catre localnici.

    De asemenea, turistii pot beneficia si de mall-uri, fast food-uri, farmacii, restaurante de lux, banci, clinici de recuperare, supermarket-uri sau scoli, precum si de o viata de noapte activa. Cel mai nou si mai in voga club din Republica Dominicana este Imagine Punta Cana, fiind un fost castel si avand aspectul unui complex de pesteri. Pe masura ce se coboara dintr-o pestera in alta, muzica va fi de alt gen. Alte cluburi recunoscute sunt Mangu (cunoscut drept "discoteca cu doua etaje"), Areito (decorat cu elemente indigene si obiecte culturale aborigene) si Una Mas (are un stil specific new yorkez imbinat cu glamour-ul european).

   Cele mai multe resorturi pun la dispozitia turistilor diverse activitati sportive, precum: snorkeling, paddle si caiac, lectii de scuba-diving, cursuri de aerobica, lectii de dans (merengue si bachata), sporturi de plaja sau in piscina.

   Punta Cana se caracterizeaza printr-un climat tropical umed si uscat, inregistrandu-se un sezon cald si umed ce dureaza din mai pana in octombrie caracterizat prin temperaturi in timpul zilei de pana la 35 grade Celsius. Temperaturile medii lunare ale apei variaza intre 26 si 30 grade Celsius, maximul inregistrandu-se in luna septembrie.

   Vacanta in Punta Cana este recomandata persoanelor de toate varstelor, atat celor tineri, cat si celor mai putin tineri.

Excursii optionale

Bavaro Shopping

Vor fi vizitate cele mai renumite locuri pentru shopping din Punta Cana: Coral Shop (gama larga de tigari, rom si suveniruro) si Mi Amor Rum Cave.
Pret informativ: 26 USD/persoana.

Santo Domingo City Tour

Santo Domingo este capitala Republicii Dominicane, cel mai vechi oras din America. Vor fi vizitate anumite monumente istorice: Las Casas Reales Museum, Torre del Homenaje, Ozama Fortress precum si Alcázar de Colón, National Pantheon si Catedrala.
Este inclus pranz si bauturi.
Pret informativ: 82 USD/persoana.

Insula Saona

Este cea mai mare insula ce apartine Republicii Dominicane, facand parte din Parcul National de Est. Durata acestei excursii este de aproximativ 11 ore. Se merge cu masoma pana la La Romana, apoi cu catamaranul.
Este inclus si pranz proaspat gatit.
Pret informativ: 99 USD/persoana

Bavaro Splash

Ofera turistilor posibilitatea de a conduce banca de viteza pe coasta Bavaro si de a descoperi lumea subacvatica deosebita. Se vor face fotografii.
Pret informativ: 104 USD/persoana.

El Fieston - Insula Catalina + Altos de Chavon

Se va vizita Altos de Chavon, care reprezinta reconstituirea unui sat medieval mediteranean din secolul al XVI-lea, dupa care se va naviga catre Insula Catalina unde turistii se pot relaxa pe plaja cu nisip fin, alb si cu ape turcoaz.
Pret informativ: 130 USD/persoana.

Dolphin Explorer

Se realizeaza transfer pana la Insula Delfinilor unde se va petrece 30 minute in apa cu delfinii.
Pret informativ: 120 USD/persoana.

Solicita Oferta

Trimite o cerere personalizata, pentru a beneficia de cele mai bune tarife!
Rezervari si informatii la 0799 999 929