Vacanta Mexic , Riviera Maya

Rezervari telefonice: 0799 999 929

Email: rezervari@travelus.ro

Vacanta Mexic , Riviera Maya

Alegeti un hotel din lista de mai jos, daca doriti detalii suplimentare ne puteti suna la numarul de telefon de mai sus, sau ne puteti contacta prin email. Va stam la dispozitie!

Mexic , Riviera Maya

    Riviera Maya este o regiune turistica situata in zona de coasta a Mexicului, la Marea Caraibelor, fiind cuprinsa intre Cancun si ruinele maya de la Tulum. Aceasta statiune cuprinde: Puerto Morales, Playa del Carmen, Tulum si orasul Carrilor Puerto.

    Turistii se pot bucura de o atmosfera tipic mexicana, fiind o destinatie unica prin imbinarea statiunilor de lux cu micile orase pescaresti, cu insulele izolate si cu statiunile pentru turistii cu un buget mai redus sau pentru iubitorii de ecoturism. De asemenea, regiunea este recunoscuta si pentru anumite situri arheologice: Tulum, Chichen Itza, Coba.

    Plajele din Riviera Maya sunt largi, au nisip alb si fin, iar apele marii sunt turcoaz si cristaline.

    Aici se pot desfasura diverse activitati precum: explorarea vestigiilor mayase din siturile arheologice de la Tulum si Coba, vizitarea pesterilor mayase de la Aktun Chen, a satului pescaresc din Playa del Carmen, Akumal - tinutul testoaselor, cu rauri si pesteri subterane, parcului tematic XCaret, jet-skiing, snorkeling, scuba diving, inot cu delfinii, zip-lining, echitatie, tururi de jungla cu ghid.

    Atmosfera, stilul de viaţă, delicioasele cocktail-uri şi berea locală Corona, ca şi bucătăria mexicană, vor face ca vacanţa petrecuta aici să fie o experienţă de neuitat. Iubitorii de istorie şi excursii pot vizita monumente unice, mărturii ale strălucirii şi decăderii marilor civilizaţii precolumbiene.

    Climatul este dominat de un sezon ploios din mai pana in noiembrie. De asemenea, exista o perioada dominata de vanturi nordice, in lunile ianuarie si februarie, de obicei. Temperatura medie anuala este de aproximativ 24-25 grade Celsius.

    Riviera Maya este o destinatie de vacanta cunoscuta pentru popularele sale hoteluri cu servicii all inclusive, dar si pentru turismul istoric din zona, boutique-uri, restaurante.

Excursii optionale

Tulum

Tulum este un oras mayas construit pe o stanca, pe tarmul Marii Caraibilor.
Pret informativ: 30 USD/persoana.

Coba

Coba este un sit arheologic, iar vizitarea acesteia presupune un tur prin care turistii vor traversa inima junglei Quintana Roo, intrand in contact cu minunata lume mayasa.
Pret informativ: 60 USD/persoana.

Snorkel with turtles

Prin aceasta activitate turistii se vor putea bucura de lumea subacvatica si vor putea observa indeaproape broastele testoase.
Pret informativ: 50 USD/persoana.

Chichen Itza - Cenota - Valladolid

Chichen Itza este renumita pentru fenomenul unic ce are loc de doua ori, in timpul echinoctiului, cand jocul de lumini si umbre intruchipeaza un sarpe ce coboara de-a lungul piramidei.
Pret informativ: 75 USD/persoana.

Xel-ha

Turistii se pot relaxa inotand in acvariul natural Xel-Ha, unde vor cunoaste fascinanta lume subacvatica cu mii de pesti colorati.
Pret informativ: 79 USD/persoana.

Parcul X-Caret

Acesta este un parc natural care ofera turistilor un spectacol nocturn superb. Aici turistii se pot bucura de o piscina naturala si o mica plaja si de alte atractii, asa cum sunt: delfinariile, acvariile naturale, gradinile cu broastele testoase, ruine arheologie, pesteri de cristal, ferma cu pasari tropicale, grote cu fluturi.
Pret informativ: 100 USD/persoana.

Solicita Oferta

Trimite o cerere personalizata, pentru a beneficia de cele mai bune tarife!
Rezervari si informatii la 0799 999 929