Vacanta Mexic, Cancun

Rezervari telefonice: 0799 999 929

Email: rezervari@travelus.ro

Vacanta Mexic, Cancun

Alegeti un hotel din lista de mai jos, daca doriti detalii suplimentare ne puteti suna la numarul de telefon de mai sus, sau ne puteti contacta prin email. Va stam la dispozitie!

Mexic, Cancun

   Cancun sau "Perla Mexicului" este o destinatie turistica importanta din Mexic, fiind localizata in zona de coasta, in Peninsula Yucatan. Ofera atat cadru natural deosebit, cat si atractii culturale si bogatii arheologice.

    Plajele se caracterizeaza prin nisip foarte fin, alb, cu ape limpezi, turcoaz si caldute ale Marii Caraibilor.

    Orasul Cancun este impartit in doua zone: Zona Hotelera, o insula de 18 km lungime, caracterizata prin prezenta numeroaselor hoteluri de lux si zona Ciudad Cancun, care se afla pe continent. Cele doua zone sunt unite printr-un pod pietruit. Ciudad Cancun se caracterizeaza prin restaurante si baruri situate de-a lungul Avenida Yaxchitlan, iar Zona Hotelera prezinta o plaja frumoasa, mall-uri luxuriante si baruri atractive.

    In aceasta statiune turistica sunt multe atractii turistice, precum: situl arheologic "El Rey", pescuitul tradtional de mare adancime sau cel pe timp de noapte, parasailing, tur cu submarinul, windsurfing, plimbari cu caiacul sau cu un vehicul-amfibie, inot cu delfinii, scufundari, explorarea junglei cu jeep-ul, zip-line, coride, rafting, baia de soare pe plajele marii sau pe marginea Lagunei Nichupte, Muzeul de Arheologie, Muzeul de Arta Mexicana Populara cu obiecte de artizanat calacas, ramasite mayase, insula Cozumel cu recife de corali, isnula Cotoy (sanctuar al pasarilor - peste 100 specii).

    De asemenea, statiunea pune la dispozitia turistilor sai posibilitatea de a desfasura anumite activitati, asa cum sunt: snorkeling, inot cu delfinii, scuba-diving, calatorii pe fundul marii, spa, parasailing, viata de noapte activa, explorari arheologice in cele peste 200 de situri ale civilizatiei mayase.

    La sud si est de Cancun sunt disponibile cateva locuri pentru iubitorii de aventura si distractie: Parcul eco-arheologic XCaret care imbina bogatia biodiversitatii Yucatanului cu mostenirea culturala mexicana, cuprinzand: gradina zoologica, rezervatie, scena de spectacole, muzeu, restaurant, parc acvatic; Parcul acvtaic Xel-Ha; Insula Cotoy - sanctuarul pasarilor; rezervatia ecologica Sianka'n (lagune si canale cu mangrove care in trecut legau orasele mayase).

     Din punct de vedere climatic, Cancun se caracterizeaza prin urmatoarele temperaturi medii lunare ale aerului si, respectiv, apei: ianuarie - 23.5 si 26 grade Celsius; februarie - 24.5 si 25 grade Celius; martie - 25.5 si 26 grade Celsius; aprilie - 26 si 27 grade Celsius; mai - 27.5 si 28 grade Celsius; iunie - 28 si 28 grade Celsius; iulie - 28.5 si 29 grade Celsius; august - 28 si 29 grade Celsius; septembrie - 27.5 si 30 grade Celsius; octombrie - 27 si 29 grade Celsius; noiembrie - 24.5 si 27 grade Celsius; decembrie - 24 si 27 grade Celsius.

 

Excursii optionale

Chichen Itza

Este renumita pentru fenomenul unic ce are loc de doua ori, in timpul echinoctiului, cand jocul de lumini si umbre intruchipeaza un sarpe ce coboara de-a lungul piramidei.
Este o excursie de o zi.
Pret informativ: 63 euro/persoana

Snorkeling - muzeul subacvatic

Muzeul cuprinde 400 sculpturi situate pe coasta statiunii Cancun si in Isla Mujeres. Sunt puse la dispozitie 40 de minute pentru a vizita muzeul si pentru a observa viata marina prezenta aici.
Pret informativ: 48 euro/persoana.

Turul Insulei Mujeres

Este o mica insula pitoreasca, ideala pentru cei care cauta o atmosfera relaxanta. Desi este o insula micuta, ofera plaje perfecte pentru sporturi acvatice.
Pret informativ: 56 euro/persoana.

Turul junglei

Turistii vor avea posibilitatea sa conduca o barca de viteza de-a lungul celui de-al doilea cel mai mare recif de corali din lume. Aceasta excursie presupune si traversarea Lagunei Nichupte unde vor putea fi admirate mangrovele, precum si fauna si flora acesti ecosistem complex. Este pus la dispozitie un anumit timp pentru snorkeling.
Pret informativ: 56 euro/persoana

Tur cu ATV-ul
Acesta presupune strabaterea junglei exotice, a mangrovelor, frumoaselor plaje ale Marii Caraibilor cu ATV-ul.
Pret informativ: 66.5 euro/persoana.

Parcul X-Caret

Acesta este un parc natural care ofera turistilor un spectacol nocturn superb. Aici turistii se pot bucura de o piscina naturala si o mica plaja si de alte atractii, asa cum sunt: delfinariile, acvariile naturale, gradinile cu broastele testoase, ruine arheologie, pesteri de cristal, ferma cu pasari tropicale, grote cu fluturi.
Pret informativ: 101.5 euro/persoana.

Tulum - Xel-Ha

Tulum este un oras mayas contruit pe o stanca, pe tarmul Marii Caraibilor. Turistii se pot relaxa inotand in acvariul natural Xel-Ha, unde vor cunoaste fascinanta lume subacvatica cu mii de pesti colorati.
Pret informativ: 107.5 euro/persoana

Excursie Coba - Pac-Chen

Acestea sunt situri arheologice. Vizitarea lor presupune un tur prin care turistii vor traversa inima junglei Quintana Roo si vor intra in contact cu minunata cultura mayasa.
Pret informativ: 108.5 euro/persoana

Solicita Oferta

Trimite o cerere personalizata, pentru a beneficia de cele mai bune tarife!
Rezervari si informatii la 0799 999 929