Vacanta Mauritius, Mauritius

Rezervari telefonice: 0799 999 929

Email: rezervari@travelus.ro

Vacanta Mauritius, Mauritius

Alegeti un hotel din lista de mai jos, daca doriti detalii suplimentare ne puteti suna la numarul de telefon de mai sus, sau ne puteti contacta prin email. Va stam la dispozitie!

Mauritius, Mauritius

   Mauritius reprezinta o insula situata in Oceanul Indian, la est de statul Madagascar, care impreuna cu insulele Reunion si Rodrigues formeaza Arhipelagul Mascarene, format printr-o serie de eruptii vulcanice subacvatice.

   Capitala si cel mai mare oras, de altfel, este Port Louis situat in nord-vestul insulei, fiind un oras multicultural impartit in 5 zone: Hindusa, Islamica, Crestina, Chineza si Creola. In partea centrala a acestuita se intalnesc incantatoarele cladiri in stil colonial, precum si anumite cladiri religioase, asa cum este Moscheea Jummah ce dateaza din secolul al XIX-lea. Alte obiective turistice din cadrul capitalei sunt: Catedrala St. James, Catedrala St. Loius, Monumentul Marie Reine de la Paix.

   Totodata, puncte turistice interesante din insula sunt si: Piata Kadafi, Caudan Waterfront, vechiul teatru Port Louis, orasul chinezesc din Mauritius, Bazaarul Port Louis, Muzeul Blue Penny ce ilustreaza istoria insulei din momentul descoperirii ei si pana in prezent.

   Farmecul insulei este oferit de varietatea peisajelor intalnit; aici se intalnesc unele dintre cele mai frumoase plaje din lume, cu nisip alb si fin si cu apa a oceanului de diverse nuante de verde si albastru, precum si anumite zone montane impresionante. Blue Bay este plaja cu cel mai fin nisip si cea mai albastra apa intalnita vreodata.

   Limba oficiala a insulei este engleza, insa cea mai mare parte a populatiei vorbeste limba creola, un amestec de franceza si malgasa.

   Insula Mauritius se afla in zona de clima tropicala, dar din cauza pozitiei sale geografice, pot exista diferente majore intre partea nordica si partea sudica a insulei.

   Cele mai calde luni ale anului sunt intre ianuarie si aprilie, inclusiv acestea, temperaturile medii lunare fiind in jur de 30 grade Celsius. In intervalul lunar iunie-septembrie, temperaturile medii sunt in jur de 25 grade Celsius.
In ceea ce priveste temperatura apei, aceasta este influentata de numarul de ore cand lumineaza soarele. Ea are o valoare aproape tot timpul anului in jur de 25 grade Celsius.

   Printr-o vacanta in Mauritius, "steaua Oceanului Indian", turistii pot obtine relaxarea si linistea de care au nevoie intr-o anumita perioada din viata lor.

Excursii optionale

Pescuitul la apa adanca

Practic, turistii vor pescui adevarati "monstrii": baracude uriase, rechini, toni monumentali, fiinte subacvatice care cu greu isi gasesc corespondentul in alte parti.

Golf

In Mauritius se afla unul dintre cele mai spectaculoase terenuri de golf din lume: One & Only Le Touessrok Golf Course. Acesta a fost construit separat pe o insula tropicala, fiind marginit de nisipul fin si alb al plajei. Pe teren exista 9 lacuri, acestea facand parte din strategia locului.

Kiteboarding

Aceasta activitate este, de fapt, o combinatie intre surfing, windsurfing, gimnastica si parapanta. Exista un numar mare de stiluri de kitesurfing, precum freestyle, viteza, saritura etc.

Scuba Diving

Mauritius este una dintre cele mai bune zone pentru aceasta activitate, aici fiind zone intinse de corali naturali, specii incantatoare de pesti si alte vietuitoare acvatice.

Inot cu delfinii

Turistii vor avea ocazia atat de a privi delfinii, cat si de a inota alaturi de ei, insa sansele de a interactiona cu acestia sunt mai mici.

Observarea balenelor

Balenele de aici pot fi vazute tot timpul anului. Este folosit sonarul pentru a detecta prezenta balenelor de la 1 km distanta.

Croaziera Catamaran

Aceasta croaziera asigura o zi plina de relaxare si de distractie prin navigatia prin apa cristalina, peisajele ce taie rasuflarea, plajele cu nisip alb, snorkeling in interiorul lagunelor.

Plimbare subacvatica

Plimbarea se va realiza la 3-4 metri adancime prin fascinanta fauna marina, corali si o mare varietate de pesti, toate in habitatul lor natural. Este o mare oportunitate de a descoperi lumea subacvatica.

Solicita Oferta

Trimite o cerere personalizata, pentru a beneficia de cele mai bune tarife!
Rezervari si informatii la 0799 999 929