Vacanta Maldive, Maldive

Rezervari telefonice: 0799 999 929

Email: rezervari@travelus.ro

Vacanta Maldive, Maldive

Alegeti un hotel din lista de mai jos, daca doriti detalii suplimentare ne puteti suna la numarul de telefon de mai sus, sau ne puteti contacta prin email. Va stam la dispozitie!

Maldive, Maldive

   Insulele Maldive, fiind un stat asiatic insular format din 19 atoli insulari, se afla in Oceanul Indian, in apropierea statelor India si Sri Lanka. Atractivitatea acestora este reprezentata de reciful de corali in care traiesc mii de vietuitoare.

   Din 1196 de insule, doar 200 sunt locuite, iar capitala acestora este orasul Male, situat pe insula cu acelasi nume si avand o populatie de aproximativ 100000 locuitori.

   Cele mai cunoscute locuri din Maldive sunt Atol Ari, North Male Atol si South Male Atol, insa si alte destinatii, precum Lhaviyani Atol, Kaafu Atol, Nilandhe Atol, sunt fascinante.

   Aceasta destinatie exotica se caracterizeaza prin plaje cu nisip fin, apa cristalina a oceanului si, totodata, prin vegetatie luxurianta tropicala, fiind un paradis al relaxarii.

   Maldive reprezinta un amestec incantator de insule salbatice, neatinse de om cu locuri create de umanitate, asa cum sunt vilele pe apa, luxoase si exclusiviste, de unde se poate covori direct in gradina de corali din ocean, bungalow-urile cu jacuzzi pe plaja, vilele inconjurate de gradini luxuriante.

   Limba oficiala a statului este divehi, iar engleza ocupa loc secundar, putand fi folosita de turisti in comunicare aproape pretutindeni.

   Principalele motive pentru care aceasta destinatie trebuie vizitata sunt legate de plajele sale exotice, apa de un albastru cristalin, gama variata de sporturi ce se poate practica prin intermediul resorturilor, viata subacvatica diversa si spectaculoasa ce poate fi cunoscuta prin diving si snorkeling, atmosfera romantica.

   Ca si climat, aceste insule exotice se caracterizeaza prin prezenta celui tropical, fapt care le transforma intr-o destinatie perfecta pe tot parcursul anului, insa perioada ideala este noiembrie-aprilie. Temperaturile medii lunare variaza intre 30 si 32 grade Celsius, iar in timpul noptii se inregistreaza intre 24 si 27 grade Celsius. In ceea ce priveste temperaturile medii lunare ale apei, acestea se caracterizeaza printr-o valoare minima de 28 grade Celsius si printr-o valoare maxima de 30 grade Celsius.

   De ce este recomandata vacanta in Maldive? Deoarece reprezinta un paradis al relaxarii.

Excursii optionale

Scuba Diving

Prin intermediul acestei activitati pot fi observate broaste testoase, pisici de mare, caracatite, unele specii mici de rechini, bibani mari, murene, stiuci de mare si mii de alte specii de pesti si vietuitoare acvatice.
Maldive este una dintre cele mai bune destinatii de diving din lume. Cateva locuri bune pentru scuba diving sunt: Lion's Head - parc marin aflat intr-un senal maritim; Kuda Haa - sanctuar marin protejat; Girifushi Thila - reciful dintre cei doi atoli; Middle Point - in mijlocul canalului Tamburudhu; Nassimo Thila - recif aflat in canalul Bodu Kalki; Okobe Thila - rezervatie marina; Rasfari - un spectaculos recif; Sunlight Thila - un complex format din doua recife; Banana Reef - un recif in forma de banana; Maldives Victory.

Snorkeling

Aceasta activitate reprezinta un mod incantator de a descoperi frumusetile insulelor Maldive si de a invata lucruri noi despre fascinanta lume a vietuitoarelor de sub ape.

Maldives Spa

Spa-urile din Maldive sunt adevarate refugii, fiind situate in mijlocul apelor albastre ale Oceanului Indian si cuprinzand bazine rotative, camere de abur cu cristale, sauna, dusuri cu masaj, fantani de gheata, saloane si sali de terapie.

Maldives Water Sports

Insulele Maldive pun la dispozitia turistilor sai numeroase facilitati de a practica sporturi nautice: surfing, windsurfing, kitesurfing, water skiing, parasailing etc.

Yoga & Fitness

Programele de yoga si detoxifiere sunt desfasurate sub supravegherea unor instructori profesionisti si experti in medicina holistica. Sedintele de fitness se realizeaza alaturi de antrenori personali in locatii special amenajate si dotate cu echipamente de ultima generatie.

Night Fishing

Pescuitul pe timp de noapte este o forma de divertisment specifica Maldivelor, turistii avand ocazia de a se bucura de linistea noptii la o partida de pescuit.

Solicita Oferta

Trimite o cerere personalizata, pentru a beneficia de cele mai bune tarife!
Rezervari si informatii la 0799 999 929