Vacanta Indonesia , Bali

Rezervari telefonice: 0799 999 929

Email: rezervari@travelus.ro

Vacanta Indonesia , Bali

Alegeti un hotel din lista de mai jos, daca doriti detalii suplimentare ne puteti suna la numarul de telefon de mai sus, sau ne puteti contacta prin email. Va stam la dispozitie!

Indonesia , Bali

    Bali este o insula de origine vulcanica ce apartine Indoneziei ce se afla la doar 8 grade sud de Ecuator, intre insulele Java, Sumatra si Lombok, fiind una dintre cele mai mari atractii turistice din lume prin calitatile sale balneoclimaterice naturale, tehnicile terapeutice traditionale de origine indiana, chinezeasca, masajul balinez anti stress, posibilitatile variate de divertisment. Capitala insulei este orasul Dempasar.

    Bali este singura insula indoneziana cu o populatie majoritar non-musulmana, peste 93% din locuitori fiind adepti ai hinduismului balinez, motiv pentru care aici se intalnesc peste 20000 temple, insula fiind cunoscuta si sub denumirea de Insula Zeilor.

    Este una dintre cele mai frumoase insule ale planetei prin vegetatia luxurianta, vulcanii activi si valurile propice pentru surf, templele balineze, rasaritul de pe culmile vulcanului Batur, asfintitul spectaculos la Oceanul Indian, ceremonii. De asemenea, se remarca si prin faptul ca este inconjurata de recife de corali, plaje albe indeosebi in partea sudica si plaje cu nisip negru in nord si vest, acestea din urma fiind de origine vulcanica.

    Cea mai cunoscuta plaja din Bali este Kuta, avand o lungime de aproximativ 6 kilometri si caracterizandu-se prin prezenta unui nisip auriu, a multor localuri de noapte, cluburi si magazine. Este locul foarte frecventat de australieni pentru surfing. Alte doua plaje (mult mai linistite decat prima) sunt Sanur si Nusa Dua, acestea oferind conditii excelente pentru inot.

   Principalele atractii turistice din insula Bali sunt: apusul de soare la Templul Tanah Lot, Templul Taman Ayun, Templul Sadha Kapal, Templul Uluwatu, Centru de Arta si Muzeul de Pictura din Ubud, surf pe creasta unui val in Uluwatu, atelierele de prelucrare a aurului si argintului din satul Celuk, atelierul-studio al celui mai important designer indonezian - Nyoman Suradnya, Centrul de sculptura din Mas, incursiune spre muntele Kintamani, orezarii in terase, rafting pe raul Ayung, croaziere in insulele invecinate, parcurile West Bali National Park,Bali Bird Park, Butterfly Park, Monkey Forest.

    Bali este, totodata, un loc perfect pentru iubitorii de sporturi extreme si pentru cei care doresc sa admire inventivitatea naturii reprezentata prin impresionantele specii de pesti tropicali si prin recifele de corali in care acestia traiesc.

    Bali se caracterizeaza printr-un climat tropical, cu o temperatura a aerului constanta pe tot parcursul anului, inregistrand valori in timpul zilei intre 29 si 33 grade Celsius, iar in timpul noptii intre 22 si 26 grade Celsius. In ceea ce priveste temperatura apei, aceasta inregistreaza valori intre 27 si 29 grade Celsius pe parcursul anului.

Excursii optionale

Turul capitalei Denpsar

Presupune plimbare prin Denpsar, vizitarea Muzeului Bali (faimos pentru obiectele de arta), a Pietei Traditionale si a Centrului Cultural, dupa care este vizitat si Monumentul Luptei.
Pret informativ: 20 euro/persoana - minim 2 persoane.

Dansul Kechak

Este cunoscut local ca Dansul Maimutelor, fiind realizat de 100 de dansatori barbati care sunt asezati in cercuri concentrice. Povestea vine de la Epopeea Ramayana.
Pret informativ: 20 euro/persoana - minim 2 persoane.

Templul Uluwatu

Acesta este construit pe o stanca, la 100 m altitudine fata de Oceanul Indian, de unde vor putea fi admirate apusul si anumite maimute ce s-au stabilit aici.
Pret informativ: 25 euro/persoana - minim 2 persoane.

Turul Ubud

Ubud este unul dintre centrele culturale din Bali, fiind recunoscut pentru comunitatea de pictori. Pe traseul catre acesta se mai viziteaza si satul Celuk (cunoscut pentru obiecte din aur si argint), satul Mas (centru de prelucrare si sculptura a lemnului) si Padurea Maimutelor.
Pret informativ: 25 euro/persoana - minim 2 persoane.

Mengwi + Padurea Maimutelor + Tanah Lot

Presupunea vizitarea: templului Taman Ayun din Mengwi, padurii tropicale Alas Kedaton cu maimute si lilieci, templului Tanah Lot, construit pe o stanca.
Pret informativ: 25 euro/persoana - minim 2 persoane.

Barong + Kintamani + Pengelipuran

Presupune vizionarea dansului Barong ce reprezinta lupta vesnica intre bine si rau, dupa care se merge catre Kintamani, pe drumul catre acesta realizandu-se opriri in satul Celuk si in satul Mas, in Ubud, la templul Goa Gaiah si Templul Tempaksiring. Pe drumul de intoarcere se va face o oprire in Pengelipuran, unul din satele traditionale din Bangli.
Pret informativ: 35 euro/persoana - minim 3 persoane.

Klungkung + Besakih

Besakih este templul principal din Bali, aflat pe versantul Muntelui Agung, iar in Klungkung se viziteaza vechea curte de justitie Kertagosa si terasa cultivata cu orez din Bukit Jambul.
Pret informativ: 30 euro/persoana - minim 2 persoane.

Satul Baha + Jatiluwih + Batukaru

In satul Baha vor putea fi admirate casele si activitatile traditionale balineze; in Jatiluwih se vor observa terase plantate cu orez; Batukaru reprezinta sanctuarul regelui Tabanan; se mai viziteaza si parcul fluturilor din satul Wanasari.
Pret informativ: 30 euro/persoana - minim 2 persoane.

Bedugul

Este o statiune montana unde se vor vizita Gradina Botanica, piata de fructe si flori si templul Ulun Danu, dupa care se merge in Mengwi pentru a se vizita templul Taman Ayun.
Pret informativ: 30 euro/persoana - minim 2 persoane.

Croaziera cu Bali Hai spre insula si reciful Lembongan

In pretul croazierei sunt incluse si ceaiul/gustarea de dupa amiaza, masa de pranz pe vapor, semisubmarin pentru observarea coralilor, ghid, banana boat, echipament de snorkeling.
Pret informativ: 100 euro/persoana - minim 1 persoana.

Croaziera cu Bali Hai - cina

In pret sunt incluse: croaziera in jurul portului Benoa, cocktail, cina, muzica Trio Batako, spectacol live de cabaret.
Pret informativ: 50 euro/persoana - minim o persoana.

Ocean rafting - croaziera in jurul a 3 insule

Cele 3 insule in jurul carora se va realiza croaziera sunt: Nusa Penida, Ceningan si Lembongan.
Pret informativ: 80 euro/persoana - minim o persoana.

Ocean rafting - croaziera in jurul coastei sudice a insulei

Aceasta se realizeaza in jurul coastei Nusa Dua pana la Uluwatu pentru a observa delfinii.
Pret informativ: 60 euro/persoana - minim o persoana.

Plimbare cu vaporul

Presupune plimbare timp de 45 minute cu vaporul pana la Nusa Lembongan, mic dejun, ceai/cafea si bauturi racoritoare, masa de pranz. Se pot desfasura si anumite activitati optionale pe insula, precum: vizitarea padurii de mangrove, a satului traditional, a unei pesteri.
Pret informativ: 90 euro/persoana - minim o persoana.

Quicksilver - Nusa Penida

Presupune plecare catre insula Nusa Penida cu Quicksilver Cruises, excursia incluzand plimbare cu ambarcatiune semi-submersibila, banana boat, excursie in sat si barbeque.
Pret informativ: 100 euro/persoana - minim o persoana.

Croaziera cu vasul Bounty - Nusa Lembongan

Presupune o serie de activitati in apa din golful Shanghiang din insula Nusa Lembongan, masa de pranz fiind asigurata pe vas.
Pret informativ: 100 euro/persoana - minim o persoana.

Solicita Oferta

Trimite o cerere personalizata, pentru a beneficia de cele mai bune tarife!
Rezervari si informatii la 0799 999 929