Vacanta Grecia, Riviera Olimpului - Paralia Katerini

Rezervari telefonice: 0799 999 929

Email: rezervari@travelus.ro

Vacanta Grecia, Riviera Olimpului - Paralia Katerini

Alegeti un hotel din lista de mai jos, daca doriti detalii suplimentare ne puteti suna la numarul de telefon de mai sus, sau ne puteti contacta prin email. Va stam la dispozitie!

Grecia, Riviera Olimpului - Paralia Katerini

      Paralia Katerini este una dintre cele mai faimoase destinatii turistice din Grecia, fiind situat la bazele muntelui Olimp cu fata catre Marea Egee, pe Riviera Olimpului, ceea ce o transforma intr-o statiune intre munte si mare. Istoria sa dateaza inca de la inceputurile grecilor, cand era cunoscut sub numele de Dion si unul dintre cele mai importante orase. Avand dimensiuni reduse, Katerini propune cele mai bune conditii si este inconjurat de sate pitoresti care merita vizitate de cei care ajung aici. Majoritatea locuitorilor lucreaza in agricultura, cultivand tutun si bumbac, iar acestia sunt cunoscuti pentru ospitalitatea lor.
      In apropiere de Paralia Katerini se afla alte cateva destinatii atractive precum Lithoro si Leptokaria, acestea fiind poarta catre muntele Olimp si „resedinta” zeilor si zeitelor. Ambele sate propun numeroase activitati de la alpinism pana la distractia in cluburi pana dimineata. Pentru schimbarea atmosferei, Elatohori este un alt loc ideal pentru o vizita, in ciuda faptului ca nu are deschidere la mare, satul este popular in timpul sezonului de iarna printre cei care practica diferite sporturi pe zapada. De asemenea si Katerinoskala este foarte popular in timpul verii datorita faptului ca este aproape de plaja, aici regasindu-se numeroase hoteluri, cluburi de noapte, cafenele, restaurante taverne, magazine,adica tot ceea ce cauta un turist. Cu toate acestea, Katerinoskala este potrivit si pentru cei aflati in cautarea noptilor linistite, plaja lunga fiind perfecta pentru o plimbare romantica de seara.
      Acesta propune o atmosfera distinsa, iar in urma cu cativa ani strazile au fost pavate si dedicate doar pietonilor, astazi gazduind o multime de cafenele si magazine care sunt foarte aglomerate dimineata. De asemenea, orasul s-a dezvoltat foarte mult in ultimul deceniu din toate punctele de vedere, iar noi cladiri sunt ridicate in fiecare zi, fiind destinatia de vacanta perfecta pentru toate tipurile de turisti care pot beneficia de activitatile preferate, fie pe plaja, fie in oras.
      Paralia Katerini este recunoscuta pentru nisipul fin, intrare lina in mare si pentru apa perfect limpede cu o temperatura numai buna, castigand distinctia de “European Blue Flag”. Aceasta este alcatuita din doua plaje diferite aflate la o distanta atat de mica incat le consideram ca fiind una.

        Aceasta statiune beneficiaza si ea de un climat mediteranean. Asadar, temperaturile medii lunare ale aerului si apei vor fi specifice acestui tip de clima. In mai - temperatura medie a aerului este de 21 grade Celsius, iar a apei de 18 grade Celsius; in iunie - 23 grade Celsius, respectiv 22 grade Celsius; in iulie - 25 grade Celsius, respectiv 24 grade Celsius;in august - 25 grade Celsius in ambele situatii; in septembrie - 23 grade Celsius in ambele situatii.

          Vacanta in Paralia Katerini este recomandata atat pentru persoanele tinere, cat si pentru cele mai in varsta, serviciile oferite fiind pe masura.

Hoteluri

Localizare Mare del Sol este o vila situata la numai 100 m distanta de plaja cu nisip fin din statiunea Paralia Katerini, la 15 minute de mers cu masina pana in centrul acesteia. In imediata apropier..

Localizare Apartments Alexander este un hotel situat in apropiere de plaja, la o distanta de 180 m, chiar in centrul statiunii Paralia Katerini. Facilitati hotel Hotelul beneficiaza de urmatoarele ..

Localizare Konstantin este un hotel de 3 stele, situat chiar pe plaja din statiunea Paralia Katerini, in zona centrala a acesteia. Facilitati hotel Hotelul pune la dispozitia turistilor un restaura..

Localizare Imperia President de 3 stele este situat la o distanta de 100 m de plaja din statiunea Paralia Katerini, la 9 km de orasul Katerini, 29 km de satul Litochoro si la numai cativa pasi de res..

Localizare Korali este un hotel de 2 stele, situat la numai 20 m distanta de plaja din statiunea Paralia Katerini, in partea de nord a acesteia, la 7 km distanta de orasul Katerini, 25 km de orasul D..

Localizare Akropol Hotel de 3 stele este situat la numai 50 m distanta de plaja cu nisip din statiunea Paralia Katerini si de centrul acesteia, unde se gasesc numeroase restaurante, baruri si magazin..

Localizare San Antonio este un hotel de 2 stele, situat in partea centrala a statiunii Paralia Katerini, la numai 80 m distanta de plaja si la cateva minute de mers pe jos pana la restaurantele, tave..

Localizare Kouros este un hotel de 2 stele, situat la numai 100 m distanta de plaja 500 m de centrul statiunii Paralia Katerini, 10 km de orasul Katerini si 70 km de Salonic. In imediata apropiere de..

Localizare Gold Stern de 3 stele este situat la aproximativ 200 m distanta de plaja din statiunea Paralia Katerini, 70 km de aeroport si 7 km de satul Kallithea. Facilitati hotel Hotelul pune la di..

Localizare Hotelul Chronis este localizat in zona animata din statiunea Paralia Katerini, la numai 40 m distanta de plaja, 20 km de situl arheologic Dion, 25 km de muntele Olimp si la numai cativa pa..

Localizare Atlantis Hotel de 3 stele este situat la numai 10 m distanta de plaja statiunii Paralia Katerini, beneficiind astfel de pozitia ideala. Facilitati hotel Hotelul beneficiaza de anumite fa..

Localizare RG Status de 2 stele este situat la aproximativ 200 m distanta de plaja statiunii Paralia Katerini, la numai cativa pasi de magazinele, cafenelele, restaurantele si tavernele statiunii. F..

Localizare Philippos este un hotel de 3 stele, avand o pozitie centrala in statiunea Paralia Katerini. Plaja acesteia este situata la numai 150 m distanta de hotel. Facilitati hotel Hotelul pune la..

Localizare Evrostar de 2 stele este situat la o distanta de 400 m fata de plaja statiunii Paralia Katerini si 5 km e orasul Katerini, aflandu-se chiar la intrarea in statiune. Facilitati hotel Hote..

Localizare Tropicana Hotel de 2 stele este situat la numai 80 m distanta de plaja statiunii Paralia Katerini, in imediata apropiere a cafenelelor, restaurantelor, tavernelor si barurilor statiunii. ..

Localizare Lilalo de 2 stele este un hotel situat la numai 5 minute de mers pe jos pana la plaja cu nisip a statiunii Paralia Katerini si la 500 m de centrul acesteia. Facilitati hotel Hotelul pune..

Localizare Regina Mare este un hotel de 3 stele, situat la o distanta de 50 m fata de plaja statiunii Paralia Katerini, avand o pozitie centrala in statiune. Facilitati hotel Hotelul pune la dispoz..

Localizare GL Hotel de 3 stele este situat la numai 80 m distanta de plaja, avand o pozitie centrala in statiunea Paralia Katerini. La numai 100 m de hotel se gasesc minimarketuri, o statie de autobu..

Localizare Vizantio este un hotel de 2 stele, situat la numai 250 m distanta de plaja, avand o pozitie centrala in statiunea greceasca Paralia Katerini. Facilitati hotel Hotelul pune la dispozitia ..

Localizare Porto del Sol este un hotel catalogat la 3 stele, situat in statiunea Paralia Katerini, la numai 50 m distanta de plaja. Acesta beneficiaza de o priveliste minunata asupra Marii Egee. Fac..

Localizare Ioni este un hotel catalogat la 3 stele, situat la numai 30 m de plaja din statiunea Paralia Katerini. Facilitati hotel Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai un salon unde poate fi l..

Localizare Viktoria este un hotel de 2 stele in Pieria, la numai 100 m distanta de cea mai apropiata plaja si la numai cativa pasi de cafenelele si tavernele statiunii. Facilitati hotel Hotelul pun..

Localizare Epavlis este un hotel situat la numai 300 m de plaja cu nisip din Paralia Kallitheas si de numeroase magazine, baruri si restaurante, 30 km de Castelul din Platamonas si 5 km de orasul Kat..

Localizare Venus este un hotel catalogat la 2 stele, situat in partea centrala din Paralia Katerini, la numai 50 m de plaja statiunii. Facilitati hotel Hotelul pune la dispozitia turistilor o cafen..

Localizare Apollon este un hotel de 2 stele, situat in partea centrala a statiunii Paralia Katerini, la o distanta de aproximativ 100 m fata de plaja, 8 km de orasul Katerini, 70 km de orasul Salonic..

Localizare Poseidon este un hotel de 3 stele, situat in partea centrala a statiunii Paralia Katerini, la 200 m fata de plaja cu nisip fin, 6 km de orasul Katerini si 68 km de Salonic. Facilitati hot..

Localizare Hotel Olympus de 3 stele este situat la 20 m fata de plaja statiunii Paralia Katerini si la numai 50 m de centrul acesteia. Facilitati hotel Hotelul pune la dispozitia turistilor un rest..

Localizare Europe este un hotel de 3 stele, situat la numai 50 m de plaja statiunii Paralia Katerini, la 8 km de orasul Katerini. Facilitati hotel Hotelul pune la dispozitia turistilor un restauran..

Localizare Apartments Alarzo Rooms este situat la numai 50 m de plaja din statiunea Paralia Katerini, langa o serie de magazine, cafenele si restaurante, 6 km de orasul Katerini, 68 km de orasul Salo..

Localizare Yakinthos este un hotel situat la numai cateva minute de mers pe jos pana la plaja din statiunea Paralia Katerini, la 800 m de tavernele, barurile si magazinele statiunii, avand vedere cat..

Localizare Principal New Leisure este un hotel de 3 stele, situat la numai 200 m distanta fata de plaja statiunii Paralia Katerini. Facilitati hotel Hotelul pune la dispozitia turistilor o piscina ..

Localizare Melbourne este un hotel de 2 stele, situat la numai 5 minute de mers pe jos pana la plaja. Facilitati hotel Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai o parcare publica gratuita supravegh..

Localizare Colors este un hotel de 2 stele, situat chiar pe plaja statiunii Paralia Katerini, la cativa pasi de numeroase magazine si cafenele, la 8 km de centrul orasului Katerini si 25 minute de me..

Localizare Central este un hotel de 3 stele, situat la numai 50 m de plaja statiunii Paralia Katerini, chiar in centrul acesteia si la 7 km de orasul Katerini. Facilitati hotel Hotelul pune la disp..

Localizare Ilion este un hotel de 2 stele, situat la numai 50 m fata de plaja statiunii Paralia Katerini. Facilitati hotel Hotelul pune la dispozitia oaspetilor un salon unde poate fi luat micul de..

Localizare Hotel Lito de 2 stele este situat la numai 20 m de plaja cu nisip fin a statiunii Paralia Katerini. Facilitati hotel Hotelul pune la dispozitia turistilor acces internet Wi-Fi, internet ..

Localizare Dion este un hotel de 3 stele situat chiar pe plaja statiunii Paralia Katerini, in apropiere de centrul acesteia. Facilitati hotel Hotelul pune la dispozitia turistilor o terasa, cafe-ba..

Localizare Strass este un hotel de 3 stele situat la numai 80 m de plaja statiunii Paralia Katerini, in centrul acesteia. Facilitati hotel Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai acces internet W..

Localizare Olympus Thalassea de 3 stele este situat la 150 m de plaja cu nisip a statiunii Paralia Katerini, 100 m de cea mai apropiata statia de autobuz, 80 km de Aeroportul International Salonic, 9..

Localizare Panorama Inn este un hotel de 3 stele, situat la 150 m distanta de plaja statiunii Paralia Katerini si la numai 300 m de centrul acesteia. Facilitati hotel Hotelul pune la dispozitia oas..

Localizare Kymata este un hotel de 3 stele, situat in partea centrala a statiunii Paralia Katerini, chiar pe plaja statiunii. La o distanta de 68 km este localizat orasul Salonic, la 177 km este loca..

Localizare Mistral este un hotel de 3 stele, situat chiar pe plaja statiunii Paralia Katerini, in centrul acesteia. La 7 km distanta de hotel este situat orasul Katerini, iar la 90 km aeroportul Salo..

Localizare Panorama este un hotel de 3 stele, situat pe plaja statiunii Paralia Katerini,in apropiere de centrul acesteia, la 15 minute de mers cu masina pana la orasul Katerini si la 27 km de situl ..

Localizare Mediterranean Resort de 4 stele este situat la o distanta de aproximativ 150 m de plaja statiunii Paralia Katerini, 22 km de Muntele Olimp si 70 km de orasul Salonic. Facilitati hotel Ho..

Localizare Aktaion este un hotel de 3 stele situat chiar pe plaja statiunii Paralia Katerini, in centrul acesteia, la aproximativ 20 minute de mers cu masina pana la Muntele Olimp si Castelul Bizanti..

Localizare Cosmopolitan Hotel & Spa este un hotel de 4 stele, situat la 200 m de plaja din statiunea Paralia Katerini, la 6 km de orasul Katerini si 12 km de situl antic Dion, in regiunea Pieria...

Excursii optionale

Meteora
Excursia de o zi in Meteora ne duce spre unele din cele mai interesante locuri din Grecia cum ar fi “Marele Meteor”, cea mai veche si mai mare manastire, unde se va prezenta viata monahala de aici. La intors trecem prin satul traditional de munte Metsovo, renumit pentru branza afumata, carnati si un delicious vin local. Excursia se va face cu ghid iar pentru turul manastirilor se va face un tur profesional cu ghid.
Pret informativ: 40 euro/persoana.

Seara greceasca
O petrecere 100% greceasca unde veti putea savura mancarurile si bauturile specifice acestei tari pe ritmurile dansurilor traditionale Sirtaki si Zorba.
Pret informativ: 20 euro/persoana.

Croaziera in insula Skiatos
Skiatos este o insula spectaculoasa din Arhipelagul Sporadelor, cu 69 de plaje cu nisip fin, unde va asteapta peisaje sublime presarate cu povesti medievale. Veti avea ocazia sa vizitati capital insulei, precum si plaja cea mai frumoasa si renumita Koukounaries, aceasta fiind considerata una dintre cele mai impresionante plaje nu doar din Grecia, ci din intreaga Europa.
Pret informativ: 35 euro/persoana.

Muntele Olimp
Prima oprire va fi la refugiul Stavros situat la 910 metri altitudine de unde poate fi admirata minunata panorama a regiunii Pieria, intre poalele muntelui si Marea Egee. Urmatorul pas va fi vizitarea orasului Litochoro, gazda ideala pentru o plimbare placuta.
Pret informativ: 15 euro/persoana.

Atena
Orasul capitala al Greciei, Atena este oras modern, dar totodata incarcat de istorie. Cel mai important obiectiv istoric este Acropole, o bijuterie a arhitecturii antice, dealul pe care Parthenonul si alte obiective importante sunt localizate, si care in anul 1987 a fost trecut pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.
Pret informativ: 45 euro/persoana.

Solicita Oferta

Trimite o cerere personalizata, pentru a beneficia de cele mai bune tarife!
Rezervari si informatii la 0799 999 929