Vacanta Grecia, Riviera Olimpului - Olympic Beach

Rezervari telefonice: 0799 999 929

Email: rezervari@travelus.ro

Vacanta Grecia, Riviera Olimpului - Olympic Beach

Alegeti un hotel din lista de mai jos, daca doriti detalii suplimentare ne puteti suna la numarul de telefon de mai sus, sau ne puteti contacta prin email. Va stam la dispozitie!

Grecia, Riviera Olimpului - Olympic Beach

  Olympic Beach este o statiune turistica din Grecia amenajata in stil mediteraneean si destinata in special familiilor. Aceasta apartine Rivierei Olympului si este situata in estul regiunii Pieria, la 2.5 km de Paralia Katerini si la 75 km sud de Salonic.

  Este considerata perla statiunilor din Grecia de Nord, alaturi de celelalte doua statiuni ce apartin Rivierei (Paralia Katerini, Nei Pori), imbinand maretia Muntelui Olimp cu albastrul cristalin al Marii Mediterane.
Statiunea se caracterizeaza si prin prezenta mai multor supermarketuri, magazine cu suveniruri, blanuri si bijuterii, taverne ce servesc peste si fructe de mare.
Majoritatea hotelurilor si a vilelor sunt situate pe strazi perpendiculare cu faleza.

  Plaja se intinde pe mai multi kilometri, caracterizandu-se printr-un nisip curat si auriu si mare putin adanca si fiind detinatoare a steagului albastru.

  Olympic Beach este legata de statiunea Paralia Katerini printr-o alee de promenada luminata, cu pista pentru biciclete, alaturi de o alee pentru cei care doresc sa se plimbe.

  Temperaturile medii lunare ale aerului, respectiv apei, caracteristice acestei statiuni sunt: mai - 19 si 17 grade Celsius, iunie - 23 si 21 grade Celsius, iulie - 26 si 24 grade Celsius, august - 25 si 24 grade Celsius, septembrie - 22 si 23 grade Celsius.

Hoteluri

LocalizareHelena este o vila situata in statiunea turistica Olympic Beach din Grecia, chiar in partea centrala a acesteia, la 100 m de plaja si la 100 km de aeroport.Facilitati vilaVila ofera oaspetil..

LocalizareVila Asterias (fosta Dimitra) este situata in statiunea turistica greceasca Olympic Beach, foarte aproape de centrul acesteia, la 70 m de plaja si la aproximativ 110 km de aeroport.Facilitat..

LocalizareVila Ikaros este situata in statiunea turistica Olympic Beach, chiar in centrul acesteia, la 40 m de plaja cu nisip fin si auriu si la aproximativ 105 km de aeroport.Facilitati vilaVila pune..

LocalizareParthenon Art este un hotel de 3 stele situat in statiunea turistica Olympic Beach, la 30 m de plaja si la 5 km de orasul Katerini. Distanta fata de aeroport este de aproximativ 105 km.Facil..

  Vila Tabara este situata in statiunea turistica Olympic Beach din Grecia, amenajata in stil mediteraneean si destinata in special familiilor, ce apartine Rivierei Olympului si care este situata..

LocalizareHotelul Ouzas este situat in statiunea turistica Olympic Beach, la 120 m de plaja si la 5 km de Muntele Olymp. Totodata, se afla la 50 km de Thessaloniki Concert Hall.Facilitati hotelHotelul..

LocalizarePlaton Beach este un hotel de 2 stele situat in statiunea turistica Olympic Beach, la 2 km de Paralia Katerini, 87 km de aeroport si aproximativ 70 km de Salonic.Facilitati hotelCa si facili..

LocalizareHotelul White Rose este situat in statiunea turistica greceasca Olympic Beach, la 20 m de plaja, pe aleea Olimpiaki Akti, la 25 km de orasul antic Dion, de stancile Meteora si de Valea Tempe..

LocalizareIoanna este un hotel de 3 stele situatin statiunea turistica Olympic Beach, chiar la poalele Muntelui Olymp, la 30 m de plaja si la aproximativ 85 km de aeroport.Facilitati hotelHotelul pune..

LocalizareDanai & Spa este un hotel de 4 stele din statiunea turistica Olympic Beach situat la 8 km de Katerini, in imediata apropiere a plajei ce detine Blue Flag atat pentru calitatea sa, cat si..

Excursii optionale

Seara greceasca
O petrecere 100% greceasca unde veti putea savura mancarurile si bauturile specifice acestei tari pe ritmurile dansurilor traditionale Sirtaki si Zorba.
Pret informativ: 20 euro/persoana.

Excursie Meteora
Excursia incepe dimineata, in jurul orei 7:00, urmand traseul autostrazii care duce la Atena: Larisa - Trikala - Kalambaka - Meteora.
La iesire din Valea Tembi se face o pauza scurta, apoi se continua drumul prin orasul Larisa, iar in orasul Kalambaka se viziteaza un atelier de icane bizantine, apoi se pleaca spre Meteora.
Aici se va vizita o manastire, Megalo Meteoro fiind cea mai veche manastire care nu este exclusa din programul niciunui organizator,
Dupa aceasta vizita, se merge catre Kalambaka pentru a servi pranzul, iar apoi se pleaca in directia Larisa - Valea Tembi - Riviera Olympului, ora de sosire fiind aproximativ 19:00.
Pret informativ: 40 euro/persoana

Excursie Atena
Plecarea este in jurul orelor 00:30-01:00, traseul urmat fiind autostrada care face legatura intre orasele Salonic si Atena.
Prima oprire va fi in apropiere de orasul Lamia si va fi scurta. In Atena se va ajunge in jurul orelor 05:00-06:00.
Aici se va realiza un scurt tur al Atenei: Stadionul Kalimarmaro - templul lui Zeus - Parlamentul - Universitatea - Piata Omonia - Piata Karaiskaki - Acropole - Mitropolie.
Pranzul va fi servit in apropiere de orasul Lamia, iar in statiune se va ajunge in jurul orelor 19:00-20:30.
Pret informativ: 45 euro/persoana

Muntele Olimp
Excursia este de o jumatate de zi, plecarea realizandu-se in jurul orei 05:00.
Va fi vizitat satul Litchoro aflat la poalele Muntelui Olimp unde se afla "Cada lui Zeus", urmand ca traseul sa fie parcurs in sens invers pentru ca la intrarea in sat sa fie oferit putin timp liber.
Un alt obiectiv ce poate fi vizitat in timpul acestei excursii este Manastirea de dedicata Sfantului Dyonissos.
De aici se pleaca spre Platamonas, dupa care se urca 1000 m altitudine in satul Paleo Pandelimonas unde se ofera timp liber pentru masa de pranz.
Din sat se coboara spre autostrada care leaga Atena de Salonic si se merge spre statiune, ora de sosire fiind 14:30-16:00.
Pret informativ: 20 euro/persoana

Croaziera in insula Skiathos
Skiathos este o insula spectaculoasa din Arhipelagul Sporadelor, cu 69 de plaje cu nisip fin, unde va asteapta peisaje sublime presarate cu povesti medievale. Veti avea ocazia sa vizitati capitala insulei, precum si plaja cea mai frumoasa si renumita: Koukounaries, aceasta fiind considerata una dintre cele mai impresionante plaje nu doar din Grecia, ci si din intreaga Europa.
Pret informativ: 35 euro/persoana.

Solicita Oferta

Trimite o cerere personalizata, pentru a beneficia de cele mai bune tarife!
Rezervari si informatii la 0799 999 929