Vacanta Emiratele Arabe Unite, Dubai

Rezervari telefonice: 0799 999 929

Email: rezervari@travelus.ro

Vacanta Emiratele Arabe Unite, Dubai

Alegeti un hotel din lista de mai jos, daca doriti detalii suplimentare ne puteti suna la numarul de telefon de mai sus, sau ne puteti contacta prin email. Va stam la dispozitie!

Emiratele Arabe Unite, Dubai

   Statiunea turistica Dubai este considerata perla Emiratelor Arabe Unite, fiind cel mai bogat din cele 7 emirate si situat in apropierea granitei de nord a emiratului.

   Orasul este impartit in 2 zone separate de Dubai Creek, o prelungire a Golfului Persic. O zona se caracterizeaza printr-o bogatie si lux a locurilor de aici, respectiv Bur Dubai si Jumeirah, unde se intalnesc zgarie-nori, hoteluri foarte scumpe si centre comerciale impresionante. Cealalta zona, Deiru, este caracterizata printr-o arhitectura in stil vechi si o atmosfera traditionala lumii arabe cu stradute romantice.

   Aici se intalnesc unele dintre cele mai frumoase plaje din lume, cu nisip fin de culoare alba, apa marii de o culoare albastru verzui unde se intalnesc specii incantatoare de plante si animale.

   Ceea ce este impresionant cu adevarat in acest emirat corespunde indraznetelor stiluri arhitecturale reprzentate prin zgarie-nori precum: Emirates Towers, Hotel Jumeira Beach, Water Park, Burj Al Arab (cel mai scump si mai inalt hotel din lume). Acesta din urma are 28 etaje, un restaurant subacvatic si unul la ultimul etaj, patinoar si cinematograf, camerele fiind dotate cu paturi rotative.

   De asemenea, Dubai este considerat a fi capitala shopping-ului din Orientul Mijlociu. Desi este un loc scump, se aplica si in cazul sau stilul oriental al negociatului, astfel incat pot fi obtinute preturi mai bune decat cele initiale.

   Ca obiective turistice importante, pot fi mentionate: Moscheea Jumeirah - model spectaculos al arhitecturii islamice; Emirates Towers - simbolul prosperitatii orasului; Wild Wadi Water Park - unul dintre cele mai spectaculoase parcuri acvatice; Burj Al Arab - singurul hotel de 7 stele din lume; Muzeul din Dubai - a fost pe rand palat, garnizoana si apoi iar palat, fiind renovat in 1970 pentru a fi folosit ca muzeu; Gradina zoologica din Dubai - cea mai veche din Peninsula Arabica; Dubai World Trade Centre - construit pe 39 nivele, gazduind sediile celor mai importante corporatii din Dubai.

   Climatul este mai placut incepand cu sfarsitul lunii septembrie pana la inceputul lunii mai (temperaturile pot fi mai scazute noaptea). Din mai pana in septembrie, temperaturile pot atinge 45 grade Celsius, iar in timpul iernii, temperaturile scad noaptea pana la 10-16 grade Celsius.

   Ce poate insemna vacanta in Dubai pentru un turist intr-un singur cuvant? Eleganta!

Excursii optionale

Turul orasului Dubai

Presupune o prezentare atat a vechiului oras, cat si a noului Dubai. Turul incepe cu imprejurimile noi; urmeaza oprire la Moscheea Jumeira, apoi o plimbare de-a lungului golfului Dubai.
Turul continua cu vizitarea vechiului Dubai, inclusiv a Fortului Rosu si a Muzelului Dubai.
Pret informativ: adult - 40 USD; copil - 30 USD.

Turul orasului Abu Dhabi

Abu Dhabi este capitala Emiratelor Arabe Unite si se afla la aproximatov 150 km distanta fata de Dubai.
Prima oprire este la Jebel Ali, apoi se realizeaza o plimbare de-a lungul cornisei denumita Manhattan-ul Orientului. Opriri vor fi realizate si la Emirates Palace Hotel, Moscheea Sheikh Zayed, Marina Mall.
In timpul returului catre Dubai vor putea fi observate noile zone ale orasului - insulele Saadyiat si Yas.
Pret informativ: adult - 80 USD; copil - 55 USD.

Jeep Safari cu cina bufet barbeque

Presupune vizitarea dunelor de nisip din Desertul Arabiei cu jeep-uri special pregatite. Oprirea va fi pentru a realiza fotografii, pentru a admira incantatorul apus si pentru reimprospatare cu apa.
Urmatoarea oprire va fi la locul de tabara al beduinilor unde turistii se pot picta cu Henna si se pot plimba cu camilele.
Noaptea orientala va fi completata de prezenta unei dansatoare si de o cina tip bufet ce se serveste sub cerul instelat.
Pret informativ: adult/copil - 75 USD

Ferrari World - Yas Island Abu Dhabi

Acesta este cel mai mare parc tematic interior cu brandul Ferrari unde pot fi admirate peste 30 de Ferrari de epoca si contemporane.
Este situat in Insula Yas, o insula de 2500 ha dedicata activitatilor recreative, divertismentului si stilului de viata modern.
Pret informativ: adult cu transfer - 150 USD; copil cu transfer -90 USD.

Vizita la Hotel Burj Al Arab, cu cina la Restaurant Al Iwan

Burj Al Arab este cel mai inalt hotel din lume, precum si singurul hotel de 7 stele. Restaurantl Al Iwan ofera o vedere spectaculoasa la Marea Arabiei, fiind transformat pe timp de noapte intr-un restaurant intim.
Pret informativ: adult - 180 USD; copil - 110 USD.

Dhow Dinner Marina Cruise

Presupune imbarcare pe vasul traditional Arabian Dhow si o croaziera de 2 ore in inima noului Dubai, pe canalele dintre zgarie-nori, in timp ce este servita cina bufet la bordul vasului.
Pret informativ: adult - 78 USD; copil - 65 USD.

Excursie de aventura cu balonul

Reprezinta o situatie unica de explorare a desertului. Vor fi observate dunele gigant, peisajul selenar din Muntii Hajj si noul Dubai.
Pret informativ: adult - 280 USD; copil - 300 USD.

Solicita Oferta

Trimite o cerere personalizata, pentru a beneficia de cele mai bune tarife!
Rezervari si informatii la 0799 999 929