Vacanta Cuba, Varadero

Rezervari telefonice: 0799 999 929

Email: rezervari@travelus.ro

Vacanta Cuba, Varadero

Alegeti un hotel din lista de mai jos, daca doriti detalii suplimentare ne puteti suna la numarul de telefon de mai sus, sau ne puteti contacta prin email. Va stam la dispozitie!

Cuba, Varadero

    Varadero este o statiune turistica din Cuba, situata in provincia Matanzas. Este denumita, de asemenea, Playa Azul (Plaja Albastra), fiind considerata o zona exclusivista din Cuba determinata de prezenta multitudinii de hoteluri cu plaje private si a terenurilor de golf. Statiunea este separata de insula Cuba prin Canalul Kawama.

    Plajele de aici se caracterizeaza printr-o apa cristalina, de culoare turcoaz si calda tot timpul anului si printr-un nisip alb si fin; aceasta reprezinta principala atractie turistica din cadrul statiunii. Ale atractii naturale sunt pesterile intalnite aici si micile insulite virgine situate deasupra unor recife de corali. In apropiere de statiune se intalnesc si cateva obiective turistice culturale si istorice, asa cum sunt orasele Cardenas si Matanzas si statiunea San Miguel de los Banos.

    Varadero pune la dispozitia turistilor sai facilitati pentru scuba diving, pescuit la mare adancime, yachting si alte sporturi nautice, precum si inot cu delfinii.

    In nordul extrem al peninsulei in care este situat Varadero se afla o rezervatie naturala de paduri virgine si plaje, cunoscuta sub denumirea de Parcul Natural icacos, cuprinzand Pestera Ambrosio, Lacul Mangon (casa a 31 specii de pasari si 24 specii de reptile) si ruinele La Calavera.

    Se caracterizeaza din punct de vedere climatic prin prezenta climatului tropical caracterizat prin doua anotimpuri: unul cald si uscat (mai-septembrie) si unul ploios (octombrie-martie). Ploile cele mai abundente se inregistreaza in lunile octombrie, noiembrie si mai. Temperatura medie anuala este in jur de 25 grade Celsius, iar temperatura apei nu scade de obicei sunt 24 grade Celsius.

Excursii optionale

Havana istorica

Presupune o plimbare pe jos in centrul vechi al orasului Havana (Piata Catedralei, Piata San Francisco de Asis, Piata Veche, Piata Armelor), precum si un tur al orasului nou (zonele rezidentiale Vedado si Miramar, cimitirul Cristofor Columb). Se vor face opriri si in Piata Revolutiei si in fata Capitoliului.
Pret informativ: adult - 45 euro; copil 34.5 euro.

Trinidad - Santa Clara

In drumul catre Trinidad are loc o oprire la "La Finquita" si in orasul Cienfuegos, dupa care se realizeaza un tur al orasului-monument Trinidad, inclus in patrimoniul UNESCO. Dupa pranz, se viziteaza Muzeul Cantero Palace, iar ultima oprire este in orasul Santa Clara, unde se viziteaza Piata Revolutiei si a Muzeului Che Guevara.
Pret informativ: adult - 60 euro; copil - 45 euro.

Perla Caribena

Excursia incepe cu "La Finquita" si o vizita in orasul Cienfuegos, dupa care se serveste masa de pranz si se viziteaza Delfinariul unde turistii pot inota 20 minute cu delfinii (cu instructor).
Pret informativ: adult - 67 euro; copil- 51 euro.

Cardenas - Varadero

Presupuna vizitarea orasului Cardenas cu monumentele de aici, Parcul Columb, biserica, Muzeul Batalla de Ideas, dupa care se realizeaza un tur panoramic al Peninsulei Varadero.
Pret informativ: adult - 14 euro; copil - 11 euro.

Guama - Azucar

Excursia incepe cu parcurgerea Provinciei Matanzas, de la nord la sud, dupa care sunt vizitate siturile istorice si ruinele unei fabrici de zahar. Dupa masa de pranz urmeaza o plimbare cu barca pe Lacul Comorii, vizitarea Guamei si a satului Taino. Ultima oprire este la o ferma de crocodili.
Pret informativ: adult - 40 euro; copil - 30 euro.

Solicita Oferta

Trimite o cerere personalizata, pentru a beneficia de cele mai bune tarife!
Rezervari si informatii la 0799 999 929