Vacanta Cuba, Havana

Rezervari telefonice: 0799 999 929

Email: rezervari@travelus.ro

Vacanta Cuba, Havana

Alegeti un hotel din lista de mai jos, daca doriti detalii suplimentare ne puteti suna la numarul de telefon de mai sus, sau ne puteti contacta prin email. Va stam la dispozitie!

Cuba, Havana

    Havana este capitala, oras port major si principalul centru comercial al Cubei, fiind si unul dintre cele mai bogate centre culturale din lume. Fiind apreciat ca avand un trecut colonial glorios, acest lucru este exprimat prin intermediul castelelor, catedralelor si muzeelor prezente aici.

    In zona veche a orasului, turistul poate observa ce inseamna cu adevarat Cuba prin intermediul patrimoniului arhitectural. Cateva atractii turistice importante din acest oras sunt: Piata Armelor, El Templete (cea mai veche constructie neoclasica din Havana), Manastirea Santa Clara (prebaroca), Casa de la Obra Pia (baroca).

    Pe strazile capitalei pot fi admirati omeani care danseaza rumba, salsa si alte dansuri latino. Pe allea Cellejon de Hammel exista cateva grupuri de dansatori de rumba care ofera reprezentatii si care se pot transforma si in profesor la nevoie.

    Linia de coasta a Havanei ofera 15 km de plaje excelente si recife de corali care pot fi admirate de turisti.

    Cele mai importante atractii turistice si incarcate de istorie sunt: Habana Vieja (Havana Veche), Plaza Vieja (piata situata in Havana Veche), Fortress San Carlos de la Cabana (fortareata situata in partea estica a golfului Havana, fiind cea mai importanta fortareata din perioada coloniala),  El Capitolio Nacional (a fost construit initial ca si Sentat; in interior se afla a treia cea mai inalta statuie interioara din lume); El Morro Castle (este o fortareata ce "pazeste" golful Havana); Fortress San Salvador de la Punta (o mica fortareata construita in secolul al XVI-lea); Christ of Havana (statuie a lui Iisus Hristos de 20 metri); Marele Teatru din Havana; Hotel Nacional de Cuba; Museo de la Revolucion; Necropolis Cristobal Colon (un cimitir si un muzeu in aer liber; unul dintre cele mai faimoase cimitire din America Latina ce a fost construit in anul 1876 si care detine aproximativ 1 milion de morminte), Museo Nacional de Bellas Artes (cuprinde colectii de arta cubaneza si internationala).

    Se caracterizeaza din punct de vedere climatic prin prezenta climatului tropical caracterizat prin doua anotimpuri: unul cald si uscat (mai-septembrie) si unul ploios (octombrie-martie). Ploile cele mai abundente se inregistreaza in lunile octombrie, noiembrie si mai. Temperatura medie anuala este in jur de 25 grade Celsius, iar temperatura apei nu scade de obicei sunt 24 grade Celsius.

Excursii optionale

Turul orasului Havana

In cadrul acestui tur pot fi vizitate urmatoarele obiective turistice: fortareata El Castillo del Morro, Plaza de Armas, Real Fuerza, Palacio de los Capitanes Generales, hotelul Ambos Mundos, piata Catedralei, El Capitolio, Muzeul Revolutiei, Muzeul de Arta, Central Park, Teatrul Mare.

Varadero

Aceasta este o statiune turistica din Cuba recunoscuta pentru multitudinea de hoteluri cu plaje private si pentru terenurile de golf. Aici turistii se pot bucura de insoritele plaje si de atmosfera relaxanta, fiind o zona excelenta pentru inot si plaja, precum si punct de plecare pentru croaziere cu catamaranul.

Frumoasa Cuba

Presupune o excursie de 8 zile prin cele mai frumoase locuri din Cuba, incluzand 4 nopti de cazare la diferite locatii si 3 la un anumit hotel, precum si transport asigurat de un microbuz.
Prima zi este dedicata Havanei in totalitate, apoi se viziteaza Soroa, Vinales, Trinidad, Cienfuegos, iar in ultimele doua zile din nou Havana.

Solicita Oferta

Trimite o cerere personalizata, pentru a beneficia de cele mai bune tarife!
Rezervari si informatii la 0799 999 929