Vacanta Bulgaria, Sunny Beach

Rezervari telefonice: 0799 999 929

Email: rezervari@travelus.ro

Vacanta Bulgaria, Sunny Beach

Alegeti un hotel din lista de mai jos, daca doriti detalii suplimentare ne puteti suna la numarul de telefon de mai sus, sau ne puteti contacta prin email. Va stam la dispozitie!

Bulgaria, Sunny Beach

  Sunny Beach este o statiune din Bulgaria situata in sudul Bulgariei, in Riviera Marii Negre, la sud de orasul Varna si la 30 km nord de orasul Burgas, caracterizandu-se printr-o imbinare a muntelui cu marea, astfel incat in partea nordica se intalneste inceputul masivului montan Stara Planina.

  Remarcabile pentru aceasta statiune sunt dunele de nisip fin, malul curat al marii, precum si unele specii floristice de pe litoral, dar si linistea datorata departarii de caile rutiere si ferate si de marile orase.

  Plaja din Sunny Beach este recunoscuta pentru calitatea nisipului si pentru curatenia sa, detinand si aceasta Blue Flag. Lungimea sa este de aproximativ 9 kilometri, iar latimea camd de 30-40 metri.

  Statiunea beneficiaza de mai multe servicii ce pot fi oferite turistilor: parc acvatic, terenuri de tenis, teren de fotbal, teren de minigolf,locuri de jaca pentru copii, numeroase discoteci, cluburi, restaurante si terase. De asemenea, sunt deschise si centre pentru inchirierea echipamentelor de surfing, yachting, scufundari sau winsurfing.

  Din Sunny Beach este recomandat sa se planifice si o excursie in anticul si incantatorul oras Nessebar.

  De asemenea, turistii pot beneficia si de alte activitati precum bowling, minigolf, volei pe plaja, tir cu arcul, plimbare in jurul statiunii pe bicicleta sau cu risca.

  Vacanta in Sunny Beach este perfecta prin imbinarea padurilor de conifere si foioase cu marea si plaja.

  Din punct de vedere climatic, temperaturile medii lunare in statiunea Sunny Beach inregistreaza urmatoarele valori: mai - 22 grade Celsius; iunie - 26 grade Celsius; iulie - 30 grade Celsius; august - 29 grade Celsius; septembrie - 26 grade Celsius.

Hoteluri

LocalizareHotelul Pomorie beneficiaza de 3 stele si este situa t in statiunea turistica Sunny Beach din Bulgaria, la marginea dunelor de nisip care duc spre plaja.Facilitati hotelHotelul pune la dispo..

LocalizareHotelul Kavkaz Golden Dune se afla in statiunea turistica Sunny Beach, la 1 km de centrul acesteia, 30 m de dunele de nisip si la 2 km de Nessebar. Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia..

LocalizareMena Palace este un hotel de 4 stele din statiunea turistica Sunny Beach situat la 100 m de plaja, chiar in centrul statiunii.Facilitati hotelIn cadrul acestui hotel, oaspetii pot beneficia ..

Localizare Magnolia Garden este un complex de apartamente situat in statiunea turistica Sunny Beach, la 300 m de plaja, 600 m de parcul acvatic din statiune, 900 m de centrul statiunii si 1.2 km de au..

LocalizarePark Hotel Continental este un hotel de 3 stele din sudul statiunii turistice Sunny Beach, situat la 300 m de plaja, in mijlocul unui parc luxuriant.Facilitati hotelIn cadrul hotelului, turi..

LocalizarePalazzo Apart-Hotel dispune de 3 stele si este situat in statiunea turistica Sunny Beach, la 300 m de plaja, in imediata apropiere a zone comerciale.Facilitati hotelHotelul pune la dispoziti..

LocalizareVechna R este un hotel de 3 stele situat in partea nordica a statiunii turistice Sunny Beach, la 2 km de centrul vechi din Nessebar si la 25 km de Aeroportul din Burgas.Facilitati hotelHotel..

LocalizareSunny Dreams este un hotel de 3 stele situat in statiunea turistica Sunny Beach, chiar in partea centrala a acesteia, la 200 m de autogara si la 25 km de Aeroportul din Burgas.Facilitati hot..

LocalizareRoyal Sun Apart este un complex de apartamente de 2 stele situat in statiunea turistica Sunny Beach la 400 m de plaja.Facilitati hotelComplexul Royal Sun Apart beneficiaza de servicii si fac..

LocalizareHotelul Slavyanski este situat in statiunea turistica Sunny Beach, chiar pe plaja, la 2 km de centrul statiunii, 20 minute de mers cu masina de orasul Nessebar.Facilitati hotelHotelul pune l..

LocalizareAktinia este un hotel de 3 stele situat in sudul statiunii turistice Sunny Beach, la 2 km de orasul vechi Nessebar si la 150 m de plaja.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia oaspetilor ..

LocalizareHotelul Boomerang dispune de 3 stele si este situat in partea centrala a statiunii turistice Sunny Beach, la aproximativ 400 m de plaja si la 3 km de orasul Nessebar.Facilitati hotelIn cadru..

LocalizareHotelul Amaris este situat in vestul statiunii turistice Sunny Beach, la 300 m de plaja si 500 m de centrul statiunii.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele se..

L&B

LocalizareL&B este un hotel de 3 stele situat in statiunea turistica Sunny Beach, la 400 m de plaja.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia turistilor facilitati si servicii precum: acces gratu..

LocalizareVila Bora este situata in statiunea turistica Sunny Beach, la 5 minute de mers pe jos de centrul acesteia, plajele locale si autogara centrala, 5 km de orasul Nessebar, 30 minute de mers cu ..

LocalizareKiparisite este un hotel de 4 stele situat in statiunea turistica Sunny Beach, la 2 minute de mers cu masina de centrul acesteia si la 60 m de Marea Neagra. Orasul Nessebar se afla la 8 k de..

LocalizareTia Maria este un hotel de 3 stele din statiunea turistica Sunny Beach situat in partea sudica a acesteia, la 250 m de plaja si 5 minute de mers pe jos de centrul statiunii.Distanta fata de ..

LocalizareHotelul Deva din statiunea turistica Sunny Beach se afla in partea vestica a acesteia, la aproximativ 400 m de plaja, 5 km de orasul Nessebar si 4 km de parcurile acvatice Action si Paradise..

LocalizareFlamingo SB este un hotel de 4 stele din statiunea turistica Sunny Beach, situat la 200 m de plaja, 600 m de centrul statiunii,Facilitati hotelin cadrul hotelului, turistii pot beneficia de ..

LocalizareMaria Revas este un hotel de 5 stele situat in statiunea turistica Sunny Beach, in partea sud-vestica a acesteia, la 20 minute de Aeroportul din Burgas si la 150 m de plaja.Facilitati hotelH..

LocalizareMPM Royal Central este un hotel de 3 stele situat in centrul statiunii Sunny Beach, la 200 m de plaja, 5 km de orasul Nessebar, 1 km de parcul acvatic Action.Facilitati hotelOaspetii hotelul..

LocalizareHotelul Bohemi este situat in statiunea turistica Sunny Beach, in partea centrala a acesteia, la 10 minute de mers pe jos de plaja.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia oaspetilor sai u..

LocalizareLion este un hotel de 4 stele din statiunea turistica Sunny Beach situat in nordul acesteia, la 200 m de plaja si la 1 km de centrul statiunii.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia oasp..

LocalizareHotelul Sun Palace beneficiaza de 4 stele si este situat in centrul statiunii turistice Sunny Beach, la 150 m de plaja.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele servi..

LocalizareHotelul Fenix este situat in statiunea turistica Sunny Beach, la 50 m de plaja si la 500 m de centrul statiunii.Facilitati hotelOaspetii hotelului pot beneficia de urmatoarele servicii si fa..

LocalizarePrestige City I este un hotel de 3 stele situat in statiunea turistica Sunny Beach, in partea sud-vestica a acesteia, la 350 m de plaja, 1.5 km de centrul statiunii, 20 km fata de aeroport.F..

LocalizareRiagor este un hotel de 3 stele situat in statiunea turistica Sunny Beach, la 300 m de plaja, 900 m de parcul acvatic Action si la 550 m de centrul statiunii.Facilitati hotelHotelul pune la ..

LocalizareHotelul Avalon beneficiaza de 4 stele si se afla in vestul statiunii turistice Sunny Beach, la 10 minute de mers pe jos de plaja (400 m), 300 m de centrul statiunii, 4 km de orasul Nessebar...

LocalizareDiamond este un hotel de 4 stele situat in centrul statiunii turistice Sunny Beach, la 250 m de plaja, in apropierea obiectivelor turistice, barurilor, restaurantelor si magazinelor.Facilita..

LocalizareYavor Palace este un hotel de 4 stele din statiunea turistica Sunny Beach situat la 7 minute de mers pe jos de cea mai apropiata plaja, 4 minute de mers cu masina de parcul acvatic Action si..

LocalizareRegina este un hotel de 3 stele din statiunea turistica Sunny Beach, la 200 m de centrul statiunii, 50 m de promenada si la 50 m de plaja.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia turistilo..

LocalizareSmartline Meridian este un hotel de 4 stele din statiunea turistica Sunny Beach, situat la 200 m de plaja, la doar 20 m de o statie de autobuz si 300 m de cea mai apropiata zona de divertism..

LocalizareHotelul Amfora Beach este situat in sudul statiunii turistice Sunny Beach, la 100 m de plaja, 1.5 km de orasul vechi Nessebar.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia turistilor sai urmato..

LocalizareStrandja este un hotel de 4 stele din statiunea turistica Sunny Beach, situat in partea nordica a acesteia, la 150 m de plaja si la 1.5 km de centrul statiunii.Facilitati hotelHotelul pune l..

LocalizareTrakia este un hotel de 3 stele situat in statiunea turistica Sunny Beach, la 200 m de plaja si 500 m de centrul statiunii.Facilitati hotelCa si facilitati si servicii, hotelul se caracteriz..

LocalizareJeravi este un hotel de 4 stele din statiunea turistica Sunny Beach, situat chiar pe plaja si in imediata apropiere a partii centrale a statiunii.Facilitati hotelHotelul beneficiaza de urmat..

LocalizareChaika Resort este un hotel de 4 stele din statiunea turistica Sunny Beach, situat la 20 m de plaja, 5 km de orasul Nessebar si la 350 m de centrul statiunii.Facilitati hotelHotelul pune la ..

LocalizareHotelul Grenada este situat in sudul statiunii turistice Sunny Beach, la 150 m de plaja.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia turistilor facilitati si servicii precum: program de animat..

LocalizareCalypso este un hotel de 3 stele situat in sudul statiunii turistice Sunny Beach, la 2 km de centrul acesteia, 2 km de orasul Nessebar si 300 m de plaja.Facilitati hotelHotelul pune la dispo..

LocalizareHotelul Trakia Plaza beneficiaza de 4 stele si se afla in statiunea turistica Sunny Beach la 200 m de plaja si la 500 m de centrul statiunii.Facilitati hotelIn cadrul hotelului, oaspetii pot..

LocalizareJunona este un hotel de 3 stele din statiunea turistica Sunny Beach, localizat la 15 m de plaja si la aproximativ 700 m de parcul acvatic din statiune.Facilitati hotelHotelul pune la dispozi..

LocalizareBurgas Beach este un hotel de 4 stele situat in statiunea turistica Sunny Beach, chiar pe plaja, la 10 minute de mers pe jos de centrul acesteia si 30 km de Aeroportul din Burgas.Facilitati ..

LocalizareKuban este un hotel de 4 stele din statiunea turistica Sunny Beach situat la 150 m de plaja, 7 km de orasul Nessebar, 30 km de Aeroportul din Burgas.Facilitati hotelCa si facilitati si servi..

LocalizareHotelul Hrizantema se afla in statiunea turistica Sunny Beach din Bulgaria, la 100 m de plaja si la 500 m de centrul statiunii.Facilitati hotelHotelul beneficiaza de disponibilitatea unor se..

LocalizareHotelul Mercury este situat in statiunea turistica Sunny Beach la 3 minute de mers pe jos de mare, la 3 km de statiunea Sveti Vlas si la 7 km de centrul vechi al orasului Nessebar.Facilitati..

LocalizarePlaneta este un hotel de 5 stele din statiunea turistica Sunny Beach aflat in partea centrala a acesteia, la 70 m de plaja.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele b..

LocalizareHotelul Kotva beneficiaza de 4 stele si se afla in sudul statiunii turistice Sunny Beach, la 250 m de plaja, 3 km de centrul statiunii si 800 m de orasul Nessebar.Facilitati hotelHotelul pun..

LocalizareHotelul Marvel se afla in partea nordica a statiunii turistice Sunny Beach, la 100 m de plaja, 2 km de centrul statiunii, 35 km de Aeroportul din Burgas.Facilitati hotelIn cadrul hotelului M..

LocalizareForum este un hotel de 4 stele din statiunea turistica Sunny Beach situat in partea sudica a acesteia, la 250 m de plaja si 20 minute de mers pe jos de orasul Nessebar.Facilitati hotelHotelu..

LocalizareMPM Kalina Garden este un hotel de 4 stele situat in centrul statiunii turistice Sunny Beach, la 200 m de plaja, 800 m de parcul acvatic din statiune si 4.5 km de orasul Nessebar.Facilitati ..

LocalizareImperial este un hotel de 4 stele din statiunea turistica Sunny Beach situat la 150 m de plaja si la 20 minute de mers pe jos de centrul vechi al orasului Nessebar. Aeroportul din Burgas se ..

LocalizareHotelul Nobel beneficiaza de o pozitie pe plaja in statiunea turistica Sunny Beach, aflandu-se la 30 km de Aeroportul din Burgas si la 100 km de orasul Varna.Facilitati hotelHotelul pune la ..

LocalizareLaguna Park este un hotel din statiunea turistica Sunny Beach ce beneficiaza de 4 stele si se afla in partea centrala a statiunii, la 250 m de plaja.Facilitati hotelHotelul pune la dispoziti..

LocalizareDiamant Residence este un hotel de 4 stele din statiunea turistica Sunny Beach situat la aproximativ 400 metri de plaja si la 2 minute de mers cu masina de centrul vechi al orasului Nessebar..

LocalizareMajestic este un hotel de 4 stele din nordul statiunii turistice Sunny Breach ce beneficiaza de o pozitie favorabila chiar pe plaja.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia oaspetilor sai:..

LocalizareHotelul Bellevue beneficiaza de 4 stele si este situat in statiunea turistica Sunny Beach, chiar pe plaja, la 7 km de centrul orasului Nessebar, 3 km de orasul Sveti Vlas, 29 km de Aeroportu..

LocalizareViand este un hotel de 4 stele din statiunea turistica Sunny Beach situat chiar pe plaja, la 500 m de centrul acesteia, la mai putin de 7 km de orasul Nessebar.Facilitati hotelCa si facilita..

LocalizareRiu Helios este un hotel de 4 stele situat in statiunea turistica Sunny Beach, in apropiere de centrul acesteia, chiar pe malul marii.Facilitati hotelOaspetii hotelului beneficiaza de servic..

LocalizareBarcelo Royal Beach este un hotel de 5 stele din partea centrala a statiunii turistice Sunny Beach, situat la 70 m de plaja.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoar..

LocalizareHotelul Iberostar Sunny Beach este situat in statiunea turistica Sunny Beach, la 80 m de plaja, la 1 km de parcul acvatic din statiune, la 5 km de centrul vechi al orasului Nessebar.Facilita..

LocalizareHotelul LTI Neptun Beach se afla chiar pe plaja statiunii turistice Sunny Beach, in partea centrala a acesteia, la mai putin de 5 km de centrul vechi al orasului Nessebar.Facilitati hotelHot..

LocalizareTiara Beach este un hotel de 4 stele din statiunea turistica Sunny Beach, situat la 150 m de plaja, 8 minute de mers cu masina fata de centrul vechi al orasului Nessebar si la 6 minute de me..

LocalizareHVD Club Bor este un hotel de 3 stele situat in centrul statiunii turistice Sunny Beach, la 150 m de plaja, 2 km de parcul acvatic, 2 minute de mers cu masina de orasul vechi Nessebar si 25 ..

LocalizareHotelul Royal Palace Helena Sands este situat chiar pe plaja in statiunea turistica Sunny Beach, la 2 km de centrul acesteia.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia oaspetilor sai: centru..

LocalizareHelena Park este un hotel de 5 stele din statiunea turistica Sunny Beach situat in imediata apropiere a plajei si fiind inconjurat de gradini.Facilitati hotelIn cadrul hotelului Helena Park,..

LocalizareDIT Evrika Beach Club este un hotel de 4 stele din statiunea turistica Sunny Beach, aflat la 20 m de plaja si la 2 km de centrul statiunii.Facilitati hotelIn cadrul sau, turistii pot benefic..

LocalizareRiu Helios Paradise este un hotel de 4 stele din statiunea turistica Sunny Beach, situat chiar pe plaja, la 2 km de centrul statiunii.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia oaspetilor sa..

Excursii optionale

Excursie la Nessebar

In timpul acestei excursii va fi vizitat orasul vechi, va avea loc o plimbare cubarca pe mare, precum si o "cursa" pentru a cumpara suveniruri. Se realizeaza cu autocarul.

Obiectivele turistice ce merita vizitate in cadrul acestui oras sunt: portile orasului, ruinele zidurilor cetatii, baia turceasca, moara de vant si casele Diamanti, Captain Pavel, Panayot Mouskoyani. Vizitarea acestora nu este inclusa in pret.

Pret informativ: 10 Euro/adult; 8 Euro/copil.

Excursie la Aquaparadise Nessebar

Tarifele de intrare variaza in functie de inaltime. Astfel, pentru persoanele care au peste 1.30 m, intrarea va fi de 17 Euro. Cei care au intre 0.90 m-1.30 m, intrarea va fi de 9 Euro, iar cei sub 0.90 m vor beneficia de intrare gratuita (preturile sunt informative si stablite pentru o zi intreaga).

Varna - Delfinarium
In Varna se afla singurul Delfinariu din Bulgaria. Va putea fi urmarit un spectacol al delfinilor, dupa care poate fi vizitat si orasul.
Pret informativ: 29 Euro/adult; 20 Euro/copil

Solicita Oferta

Trimite o cerere personalizata, pentru a beneficia de cele mai bune tarife!
Rezervari si informatii la 0799 999 929