Vacanta Bulgaria, Nisipurile de Aur

Rezervari telefonice: 0799 999 929

Email: rezervari@travelus.ro

Vacanta Bulgaria, Nisipurile de Aur

Alegeti un hotel din lista de mai jos, daca doriti detalii suplimentare ne puteti suna la numarul de telefon de mai sus, sau ne puteti contacta prin email. Va stam la dispozitie!

Bulgaria, Nisipurile de Aur

Statiunea Nisipurile de Aur este situata in partea nordica a litoralului Marii Negre, fiind cea mai mare de aici si, totodata, la aproximativ 20 km de orasul Varna, fiind deschisa din mai pana in octombrie.

Se pare ca numele acestei statiuni este dat de culoarea aurie a nisipului fin. Ea este situata in cadrul unui parc national ce poarta acelasi nume.

Este recomandata atat pentru familiile cu copii, cat si pentru tineri, ei putand beneficia de mai multe servicii pentru a se distra: baruri, discoteci, cluburi moderne. De asemenea, un punct de atractie al statiunii il reprezinta parcul acvatic Aquapolis si aici functioneaza si un cinematograf in aer liber, o gradina de vara sau mai multe cazinouri.

Plaja nu este foarte extinsa, ea avand o lungime de 4 kilometri si o latime de 100 metri. Se caracterizeaza prin  nisip fin si curat, motiv pentru care detine Blue Flag inca din anul 1996. Pe faleza sunt disponibile numeroase fast-food-uri, pizzerii, terase cu autoservire, cofetarii, baruri.

Restaurantele din cadrul acestei statiuni beneficiaza si de menuri in limba romana, servind mancare traditionala bulgareasca, precum si preparate internationale. Totodata, exista si restaurante cu specialitati din peste sau orientale.

In cadrul statiunii, turistii pot beneficia de tratamente pentru artrite, nevroze, faringite cronice si bronsite, pe baza namolurilr, razelor ultraviolete, climatului marin si salinitatii apei.

In parcul statiunii pot fi observate anumite elemente faunistice, precum cerbi, mistreti, veverite rosii, iepuri, fazani, vulturi.

In ceea ce priveste climatul, statiunea se caracterizeaza prin urmatoarele temperaturi medii lunare ale aerului: iunie - 20,5 grade Celsius; iulie - 22,5 grade Celsius; august - 22,5 grade Celsius, septembrie - 20 grade Celsius. Relevante sunt si temperaturile medii lunare ale apei: iunie - 20 grade Celsius; iulie - 23 grade Celsius; august - 24 grade Celsius; septembrie - 22 grade Celsius.

Hoteluri

LocalizareDahlia Garden este un hotel de 3 stele din statiunea turistica Nisipurile de Aur, situat la 3 km de centrul acesteia si la 500 m de plaja.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia oaspetilo..

LocalizareHotelul Detelina se afla in statiunea turistica Nisipurile de Aur, la 300 m de plaja, 4 km de centrul statiunii si aproximativ 17 km de centrul orasului Varna.Facilitati hotelHotelul se cara..

LocalizareSunny Varshava este un hotel de 3 stele din statiunea Nisipurile de Aur, aflat la 600 m de plaja.Facilitati hotelCa si servicii si facilitati, hotelul pune la dispozitie: supermarket deschis..

LocalizareHotelul Perla dispune de 3 stele si se afla in statiunea turistica Nisipurile de Aur, la 500 m de centrul acesteia si la 300 m de plaja.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia oaspetilor ..

LocalizareShipka este un hotel de 4 stele din statiunea turistica Nisipurile de Aur, localizat la 200 m de plaja si 500 m de centrul statiunii si la 30 minute de mers cu masina de Aeroportul Varna.Fac..

LocalizareHotelul Central dispune de 4 stele si de o localizare in centrul statiunii Nisipurile de Aur, chiar la malul marii, la 350 m de plaja. Facilitati hotelHotelul Central ofera servicii si facil..

LocalizareAstoria Golden Sands este un hotel de 3 stele situat in statiunea Nisipurile de Aur la doar 35 m de plaja, 1.5 km de marina si portul de iahturi, 5 minute de mers cu masina de Aquapolis Wate..

LocalizareHotelul Pliska este situat in statiunea Nisipurile de Aur, la doar 5 minute de plaja, 15 km de centrul orasului Varna, la 20 minute de mers cu masina de Gradina Marii si la 25 km de Aeroport..

LocalizareEdelweiss este un hotel de 4 stele situat in statiunea turistica Nisipurile de Aur, la 300 m de plaja si la 26 km de Aeroportul Varna.Facilitati hotelTuristii pot beneficia in cadrul hotelul..

LocalizareHotelul Luna din statiunea turistica Nisipurile de Aur beneficiaza de 4 stele si este localizat la 50 m de plaja, la 600 m de parcul acvatic, la 5 km de Manastirea Aladja si la 500 m de cent..

LocalizareHotelul Blue Sky se afla in statiunea turistica Nisipurile de Aur, la 300 m de plaja si la 100 m de centrul statiunii.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele fa..

LocalizareJoya Park este un hotel de 4 stele situat in statiunea turistica Nisipurile de Aur, la 350 m de plaja si la 20 minute de mers cu masina de orasul Varna.Facilitati hotelOaspetii hotelului vor..

LocalizareRoyal este un hotel de 4 stele situat in centrul statiunii Nisipurile de Aur, la 300 m de plaja, la aproximativ 10 minute de mers pe jos de parcul acvatic Aquapolis.Facilitati hotelOaspetii ..

LocalizareHotelul Elena beneficiaza de 4 stele si este situat in statiunea turistica Nisipurile de Aur, la 200 m de plaja si de principala strada comerciala din statiunea, la 17 km de orasul Varna si ..

LocalizareExcelsior este un hotel de 4 stele situat in partea centrala a statiunii turistice Nisipurile de Aur, la aproximativ 300 m de plaja, 1.5 km de Aquapark, 4 km de Manastirea Aladja, 10-20 minu..

LocalizareHotelul Primasol Sunlight Sunrise este situat in statiunea turistica Nisipurile de Aur, la 300 m de centrul acesteia si de plaja, 10 km de statiunea Albena, 17 km de centrul orasului Varna, ..

LocalizareMimosa este un hotel de 4 stele situat in statiunea turistica Nisipurile de Aur, la 200 m de plaja, 150 m de centrul statiunii, 17 km de centrul orasului Varna, 20 km de Balcic si Gradina Bo..

LocalizareHotelul Sentido Golden Star beneficiaza de 4 stele si este situat pe plaja statiunii turistice Nisipurile de Aur, la 1.5 km de centrul statiunii si 26 km de Aeroportul Varna.Facilitati hotel..

LocalizareHotelul Kristal se afla in statiunea turistica Nisipurile de Aur, la 450 m de plaja, in apropierea mai multor magazine, baruri, restaurante, cluburi de noapte, unui parc acvatic.Facilitati h..

LocalizarePark Golden Beach este un hotel de 4 stele situat in statiunea turistica Nisipurile de Aur, la 200 m de plaja si la 19 km de orasul Varna.Facilitati hotelTuristii pot beneficia de urmatoarel..

LocalizareBerlin Green Park este un hotel de 4 stele situat in statiunea Nisipurile de Aur, pe un deal, la cateva minute de mers pe jos de plaja si de portul de agrement pentru iahturi.Facilitati hote..

LocalizareAtlas este un hotel de 4 stele situat in statiunea Nisipurile de Aur, la 300 m de plaja si 350 m de centrul statiunii.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele fa..

LocalizareHotelul Berlin Golden Beach este situat in statiunea turistica Nisipurile de Aur, la 1 km de centru acesteia, aproape de portul de agrement.Facilitati hotelCa si servicii si facilitati, hote..

LocalizareArena Mar este un hotel de 4 stele situat in statiunea turistica Nisipurile de Aur, la 12 minute de mers pe jos de centrul acesteia, 17 minute de plaja Riviera si la 9 minute de mers cu masi..

LocalizareLTI Dolce Vita este un hotel de 4 stele situat intr-o zona cu padure naturala din statiunea Nisipurile de Aur, la 250 m de plaja, 15 km de centrul orasului Varna, la 20 minute cu masina de P..

LocalizareHVD Viva Club este un hotel de 4 stele situat in statiunea turistica Nisipurile de Aur, la 6 minute de mers cu masina de zona de plaja privata, 8 minute de mers cu masina de Manastira Aladja..

LocalizareKaliakra Palace este un hotel de 4 stele din statiunea turistica Nisipurile de Aur, aflat la 20 m de plaja si la 200 m de zona comerciala a statiunii.Facilitati hotelHotelul pune la dispozit..

LocalizareMarina Grand Beach este un hotel de 5 stele situat in sudul statiunii turistice Nisipurile de Aur, intr-o zona de parc, foarte aproape de plaja si la 50 m de centrul statiunii.Facilitati hot..

LocalizareAstera este un hotel de 4 stele situat in statiunea turistica Nisipurile de Aur, in partea centrala a acesteia, la 50 m de plaja.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia turistilor sai urm..

LocalizareMelia Grand Hermitage este un hotel de 5 stele din statunea turistica Nisipurile de Aur, situat la 100 m de plaja si de centrul statiunii.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia oaspetilo..

LocalizareHotelul Grifid Metropol este situat in statiunea turistica Nisipurile de Aur, in imediata apropiere a promenadei de pe litoral, la cativa pasi de restaurante si magazine si la 22 km de Aerop..

LocalizareGrifid Arabella este un hotel de 4 stele din statiunea turistica Nisipurile de Aur, situat la 150 metri de plaja, 100 m de zona comerciala a statiunii.Facilitati hotelHotelul dispune de faci..

LocalizareGrifid Vistamar este un hotel de 4 stele situat in statiunea turistica Nisipurile de Aur, la doar 5 m de plaja si in apropierea mai multor baruri, restaurante, magazine, cluburi de noapte.Ae..

LocalizareHotelul Grifid Bolero dispune de 4 stele si este situat in statiunea turistica Nisipurile de Aur, la 50 m de plaja si la 500 m de zona comerciala.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia t..

Excursii optionale

Balcik - Izvor Magic

Este o excursie optionala pentru care este asigurat un ghid vorbitor de limba romana, incluzand parcurgerea Bulgariei si cunoasterea poporului bulgar.

In primul rand, va fi vizitat Castelul din Balcik al Reginei Maria. In curtea acestuia se afla un imens parc, care a fost transformat in gradina botanica, intrucat cuprinde numeroase specii de plante, unele dintre ele fiind foarte rare. Cea mai celebra colectie este cea de cactusi plantati in aer liber.

In ultima parte a excursiei este vizitat "Izvorul Magic", acesta fiind un restaurant traditional bulgar al carui nume provine de la unul din cele mai mari izvoare naturale din Bulgaria a carui apa ar parea ca iese de sub o pestera subacvatica. Pentru distractia turistilor, vor fi puse la dispozitie un ansamblu folcloric, lautari si nestinari (oameni care merg pe jar).

Pret informativ: 51 Euro/adult; 26 Euro/copil

 

Varna - Delfinarium
In Varna se afla singurul Delfinariu din Bulgaria. Va putea fi urmarit un spectacol al delfinilor, dupa care poate fi vizitat si orasul.
Pret informativ: 29 Euro/adult; 20 Euro/copil

Solicita Oferta

Trimite o cerere personalizata, pentru a beneficia de cele mai bune tarife!
Rezervari si informatii la 0799 999 929