Vacanta Bulgaria, Albena

Rezervari telefonice: 0799 999 929

Email: rezervari@travelus.ro

Vacanta Bulgaria, Albena

Alegeti un hotel din lista de mai jos, daca doriti detalii suplimentare ne puteti suna la numarul de telefon de mai sus, sau ne puteti contacta prin email. Va stam la dispozitie!

Bulgaria, Albena

  Albena este o statiune turistica situata in estul Bulgariei si in partea nordica a litoralului, la aproximativ 30 km de Varna, si avand iesire la Marea Neagra.
  Acestei statiuni ii sunt caracteristice apa limpede si cristalina, nisipul fin si auriu, dealuri pitoresti, fiind recunoscuta si pentru imbinarea cu una dintre cele mai frumoase rezervatii naturale ce cuprinde o padure cu vegetatie tropicala, aici intalnindu-se numeroase specii de plante, pasari, animale, majoritatea fiind protejate prin lege.
  De asemenea, importanta este si prezenta unei baze de tratament care ofera peste 120 tipuri de proceduri ce implica diversi factori de tratament balnear.
  Albena se aseamana cu anumite statiuni din Romania prin faptul ca hotelurile sunt amplasate aproape de plaja, precum si prin nisipul fin si latimea plajei.
  Statiunea pune la dispozitia turistilor sai anumite modalitati de petrecere a timpului liber, precum: terenuri de tenis, terenuri de fotbal, piste de bowling, club de echitatie, piscine, sali de sport, discoteci, cluburi.
  Un avantaj pentru cei care nu cunosc limba engleza il reprezinta faptul ca restaurantele au meniuri in limba romana, servind atata preparate din peste, cat si meniuri din bucataria internationala.

  Plaja din Albena are o latime de 150 metri si o lungime de aproximativ 5 kilometri, caracterizandu-se prin apa cristalina, nisip fin si auriu, precum si un cadru natural incantator. Ea a fost cotata drept una dintre cele mai frumoase plaje din Europa, detinand Blue Flag. De mentionat este faptul ca vor fi puse gratuit la dispozitia turistilor doua sezlonguri si o umbrela.

  Temperaturile medii lunare ale aerului si apei prezinta urmatoarele valori: iunie - 26 si 21 grade Celsius; iulie - 30 si 26 grade Celsius; august - 29 si 27 grade Celsius; septembrie - 26 si 22 grade Celsius.

Hoteluri

LocalizareLora este un hotel de 2 stele din statiunea turistica Albena din Bulgaria situat la 300 m de plaja, magazine, baruri si restaurante.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia oaspetilor sai ..

LocalizareHotelul Dobrudja detine 4 stele, fiind situat in statiunea turistica Albena, la 300 m de plaja, la 700 m de autogara, la 40 km de aeroportul din Varna.Facilitati hotelHotelul pune la dispozi..

LocalizareHotelul Althea detine 3 stele, fiind situat in statiunea turistica ALbena din Bulgaria, la 800 m de plaja (este asigurat un autobuz care circula spre plaja la fiecare 30 minute, in intervalu..

LocalizareAmelia este un hotel de 3 stele situat in statiunea turistica Albena din Bulgaria, chiar in partea centrala a acesteia, la 100 m de plaja privata. Statiunea Nisipurile de Aur se afla la 13 k..

LocalizareVillas Magnolia reprezinta un complex de vile de 3 stele situat in statiunea Albena, intr-un parc, la 900 m de plaja, la 13 km de centrul statiunii Nisipurile de Aur, la 12 km de Palatul Reg..

LocalizareHotelul Kompas se caracterizeaza prin 3 stele si este localizat in statiunea Albena, la 650 m de plaja, la 40 km de Aeroportul Varna.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia turistilor tra..

LocalizareHotelul Panorama este situat in statiunea turistica Albena din Bulgaria, la 600 m de plaja, 600 m de magazine, restaurante si baruri, 13 km de centrul statiunii Nisipurile de Aur, 40 km de A..

LocalizareMagnolia Complex este un hotel de 3 stele situat in statiunea Albena la 750 m de plaja, la 40 km de Aeroportul Varna si la 750 m de magazine, restaurante si baruri.Facilitati hotelHotelul be..

LocalizareHotelul Kaliopa este situat in statiunea turistica Albena, chiar pe plaja, la 15 minute de mers cu masina de Palatul Reginei Maria din Balcic, 14 km de centrul statiunii Nisipurile de Aur, 4..

LocalizareCom este un hotel de 3 stele din statiunea turistica Albena situat la 900 m de plaja, magazine, baruri si restaurante, in zona de parc.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia turistilor u..

LocalizareComplex Orhideya este situat in statiunea turistica Albena, la 500 m de plaja, magazine, restaurante si baruri, in zona de parc.Facilitati hotelCa si facilitati si servicii, hotelul benefici..

LocalizareOasis este un hotel de 2 stele situat in statiune Albena  la 150 m de plaja, 11 km de Palatul Reginei Maria din Balcic, 13 km de centrul statiunii Nisipurile de Aur, 40 km de Aeroportul..

LocalizareLaguna Mare este un hotel de 4 stele din statiunea turistica Albena, situat la 50 m de plaja, 19 minute de mers cu masina de centrul statiunii Nisipurile de Aur, 40 km de Aeroportul Varna.Fa..

LocalizareNona este un hotel de 3 stele situat in statiunea turistica Albena, chiar pe plaja, aproape de rezervatia Baltata, la 13 km de statiunea Nisipurile de Aur, 11 km de Palatul Reginei Maria din..

LocalizareHotelul Vita Park beneficiaza de 3 stele si este situat in statiunea Albena, la 900 m de plaja.Facilitati hotelHotelul ofera turistilor servicii si facilitati precum: acces gratuit la parcul..

LocalizareMura este un hotel de 3 stele situat in statiunea turistica Albena, pe malul marii, in imediata apropiere a Rezervatiei Baltata, la 900 m de centrul statiunii si 40 km de Aeroportul Varna.Fa..

LocalizareHotelul Elitsa detine 3 stele si este situat in statiunea turistica Albena, chiar pe plaja, in apropierea rezervatiei forestiere Baltata, la 500 m de centrul statiunii, 29 km de centrul oras..

LocalizareArabella Beach este un hotel de 4 stele situat in statiunea turistica Albena, pe malul marii. Distanta fata de Aerportul Varna este de aproximativ 40 km.Facilitati hotelCa si facilitati si s..

LocalizareSlavuna este un hotel de 4 stele din statiunea turistica Albena situat pe malul marii, in imediata apropiere a Rezervatiei Forestiere Baltata, la 40 km de Aeroportul din Varna.Facilitati hot..

LocalizareDobrotitsa este un hotel de 2 stele situat in statiunea turistica Albena, la 100 m de plaja, chiar in partea centrala a acesteia, fiind inconjurata de un parc.Facilitati hotelHotelul benefic..

LocalizarePrimasol Ralitsa Superior Club este un hotel de 3 stele situat in statiunea turistica Albena, la 950 m de plaja, intr-o zona plina de verdeata si la 40 km de Aeroportul Varna.Facilitati hote..

Localizare Hotelul Sandy Beach este situat in partea centrala a statiunii turistice Albena, la 100 m de plaja, 13 km de centrul statiunii Nisipurile de Aur, 40 km de Aeroportul Varna.Facilitati hotelC..

LocalizareHotelul Boryana beneficiaza de 3 stele si este situat in statiunea Albena chiar pe plaja, in imediata apropiere a Rezervatiei Naturale Baltata, la 18 minute de mers cu masina de statiunea Ni..

LocalizareHotelul Malibu este situat la 150 m de plaja din statiunea turistica Albena, chiar in partea centrala a acesteia, fiind inconjurat de un parc luxuriant. Se afla la 14 km de statiunea Nisipur..

LocalizareLaguna Garden este un hotel de 4 stele situat in statiunea turistica Albena, la 150 m de plaja, la 300 m de magazine, clubul de noapte Gorski Tsar, baruri, pub-uri si la 40 km de Aeroportul ..

Localizare Flamingo Grand este un hotel de 5 stele din statiunea turistica Albena, situat chiar in partea centrala a acesteia, langa numeroase magazine, la 40 km de Aeroportul din Varna.Facilitati hot..

LocalizareHotelul Laguna Beach dispune de 4 stele si de o localizare in cadrul statiunii Albena la 2 minute de mers pe jos de plaja, 8 km de orasul Balcic unde se afla Palatul Reginei Maria, 12 km de ..

LocalizareHotelul Gergana este situat in statiunea turistica Albena, chiar pe plaja si avand vedere la mare, langa rezervatia Balata, la 41 km de Aeroportul din Varna.Facilitati hotelIn cadrul hotelul..

LocalizareVillas Vita Park este un complex hotelier de vile de 3 stele situat in statiunea Albena la 900 m de plaja, in zona de parc a statiunii.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia turistilor u..

LocalizareKaliakra Standard este un hotel de 4 stele situat in statiunea turistica Albena, pe malul marii, la 300 m de zona cu magazine, baruri si restaurante, la 41 km de Aeroportul din Varna.Facilit..

LocalizareKaliakra Superior este un hotel de 4 stele situat in statiunea turistica Albena, chiar pe malul marii, la 300 m de zona cu magazine, baruri si restaurante si la 40 km de Aeroportul din Varna..

Excursii optionale

Degustare de vinuri
Aceasta excursie se desfasoara lunea la o crama de vinuri din Varna, unde vor fi degustate vinuri traditionale bulgaresti.
De asemenea, vor fi vizitate si cateva obiective turistice din Varna.
Pret informativ: 25 Euro/adult; 13 Euro/copil

Romanta pe Dunare - Silistra
Vizeaza traversarea Campiei Dobrogei, vizitarea complexului etnografic Alfatar, degustare de rakia naturala din caise, vizitarea Bisericii Sfanta Treime, plecare spre Silistra, pranz, program de folclor, plimbare pe Dunare cu barca.
Pret informativ: 52 Euro/adult; 27 Euro/copil

Kotel-Jeravna
Kotel este un sat vechi, marcat de diverse evenimente istorice si situat in muntii Stara Planina. Aici se afla si scoala Galatansko, ultima cladire publica ce a supravietuit incendiului din 1894 si care a fost transformata in Muzeul de covoare si haine vechi din Kotel.
Se pleaca apoi spre Jeravna, un alt sat caracterizat printr-o unicitate a arhitecturii.
Pret informativ: 56 Euro/adult; 30 Euro/copil

Coasta de Argint (Balcik - Cap Kaliakra)
Vor fi vizitate cele mai importante obiective turistice din zona "Palatului din Balcik" - resedinta de vara a Reginei Maria. Apoi se merge catre Cap Kaliakra, o rezervatie naturala pitoreasca, dupa care este vizitata Casa Etnografica in Kavarna.
La intoarcere spre Albena, va mai exista o oprire la casa unui mestesugar specializat in arta olaritului.
Pret informativ: 30 Euro/adult; 15 Euro/copil

Jeep Safari
Presupune o calatorie cu jeep-uri militare pe un drum accidentat din padurea "Batovo", avand loc si o degustare de ciuperci in jurul focului.
Pret informativ: 29 Euro/adult; 16 Euro/copil

Varna - Delfinarium
In Varna se afla singurul Delfinariu din Bulgaria. Va putea fi urmarit un spectacol al delfinilor, dupa care poate fi vizitat si orasul.
Pret informativ: 29 Euro/adult; 20 Euro/copil

Excursie cu yacht-ul "Ali Baba"
Se va calatori cu autocarul pana la Balcik, dupa care turistii se vor imbarca pe yacht-ul "Ali Baba" in scopul unei calatorii in lungul partii nordice a Marii Negre. Se va efectua o oprire in apropiere de Cap Kaliakra unde vor putea fi desfasurate diverse activitati (pescuit, inot, scufundari). Vor fi servite pranzul si diverse bauturi bulgaresti (voska, gin, menta, mastika).
Pret informativ: 33 Euro/adult; 17 Euro/copil

Solicita Oferta

Trimite o cerere personalizata, pentru a beneficia de cele mai bune tarife!
Rezervari si informatii la 0799 999 929