Vacanta Bora Bora, Bora Bora

Rezervari telefonice: 0799 999 929

Email: rezervari@travelus.ro

Vacanta Bora Bora, Bora Bora

Alegeti un hotel din lista de mai jos, daca doriti detalii suplimentare ne puteti suna la numarul de telefon de mai sus, sau ne puteti contacta prin email. Va stam la dispozitie!

Bora Bora, Bora Bora

    Bora Bora este o insula vulcanica situata la 225 km nord-vest de Tahiti, in Oceanul Pacific, apartinand colectivitatii Polinezia Franceza si avand o lungime de 6.5 kilometri si o latime de 4 kilometri.

    In limba tahitiana, denumirea insulei inseamna "primul nascut", insula mai fiind cunoscuta si drept "Mai te pora" sau "Creata de zei". Principala activitate a localnicilor este promovarea turistica.

    Turistii pot desfasura activitati variate aici, insula fiind destul de ofertanta din acest punct de vedere: snorkeling, jet ski, scuba diving, aqua safari, hranitul rechinilor, plimbari cu submarinul pe langa peretele de coral, Aqua Safari, vizita la Lagoonarium, tur cu elicopterul, parasailing, vizita la ferma de perle.

    Plajele au nisip de culoare alba, fin, iar apa impresioneaza prin nuantele de turcoaz si prin speciile de pesti cu un colorit impresionant. La sud-est de insula se afla Gradina de Corali, un parc subacvatic natural unde se intalnesc diversi pesti si corali.

    Complexele hoteliere sunt formate din mici bungalow-uri, acestea fiind situate fie pe nisip, fie chiar deasupra nivelului apei, oferind turistilor posibilitatea de a face o baie racoritoare imediat ce se trezesc. O alternativa de cazare sunt si camping-urile sau pensiunile de familie, costurile acestora fiind mai reduse.

    Suvenirurile achizitionate de aici vor impresiona cu siguranta, insula fiind recunoscuta pentru culturile de perle (de fapt, toata Polinezia Franceza), precum si pentru statuetele TIKI, despre care legenda spune ca ar tine la distanta spiritele rele, scoicile de diverse marimi si culori.

    Bora Bora se caracterizeaza printr-un climat tropical cu doua anotimpuri: vara si iarna. Vara se desfasoara intre lunile noiembrie-aprilie, in aceasta perioada cantitatea de precipitatii fiind mai ridicata, iar temperaturile viind in jur de 27-30 grade Celsius. Iarna dureaza din mai pana in octombrie, perioada in care ploua foarte putin sau chiar deloc, temperaturile fiind in jur de 24-28 grade Celsius.

    Vacanta in Bora Bora va asigura relaxare, distractie si diversitate pentru orice tip de turist!

   

Excursii optionale

Snorkeling

Presupune o mica promenada pe fundul apei, printre pestii viu colorati si printre corali, fiind o activitate recomandata pentru cei care iubesc natura si scufundarile.

Sporturi acvatice

Insula pune la dispozitia turistilor sai facilitati de practicare a diverselor sporturi acvatice, precum jet ski, scuba diving, parasailing.

Aqua Safari

Aceasta activitate presupune inot pana la o adancime de 35 metri pentru a descoperi surprinzatoarele forme ale peretelui de coral.

Plimbari cu submarinul

Turistii vor avea ocazia de a se plimba cu submarinul "Spiritul Pacificului" pe langa peretele de coral.

Shark feeding

Aceasta activitate este recomandata pentru cei care iubesc adrenalina. Turistul inoata printre rechinii infometati, protejat de o cusca si inarmat doar cu provizii de peste decapitat.

Vizita la Lagoonarium

Lagoonarium este un fel de gradina zoologica din Bora Bora, dar doar cu pesti, unde vor putea fi observati rechini domesticiti si pisici de mare, precum si alte specii incantatoare caracteristice regiunii.

Tur cu elicopterul

Turistii vor beneficia de peisajul incantator pe care il ofera insula de la inaltime, timpul deidcat acestei activitati fiind fixat in functie de bugetul disponibil.

Ferma de perle

Printr-o vizita la ferma de perle, turistii vor afla cum se cultiva si cum se recolteaza perlele si pot achizitiona bijuterii din perle naturale.

Solicita Oferta

Trimite o cerere personalizata, pentru a beneficia de cele mai bune tarife!
Rezervari si informatii la 0799 999 929