Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

 Contract intre Utilizator si Travel Us Club SRL

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.travelus.ro. Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni & Conditii Generale) inainte de a utiliza pagina de internet www.travelus.ro.

Acceptarea Termenilor & Conditiilor

Accesand sau utilizand website-ul  www.travelus.ro, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos. Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului.

Site-ul va este oferit de Travel US Club SRL, cu sediul in Str. Sinaia nr. 31, sector 2, Bucuresti, Romania, tel 0799.999.929. Va rugam sa notati ca toata corespondenta privind Serviciul de Relatii cu Clientii va trebui trimisa la aceasta adresa.

Serviciile Travel US

Agentia de turism Travel Us nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Informatiile primite in agentie vor avea prioritate intotdeauna.

Travel US  va pune la dispozitie un sistem automat care va ofera posibilitatea de a cauta si verifica disponibilitati pentru diferite servicii turistice si va permite sa efectuati rezervarea dorita. Rezervarile si vanzarile de bilete de avion se supun Conditiilor Generale de Rezervare si Vanzare a Biletelor de Avion (la care se adauga prevederile prezentului Contract). Pentru pachetele turistice, tarifele de pe site sunt informative si se pot modifica oricand. Cererile de rezervare efectuate pe site nu va garanteaza blocarea locurilor si a tarifelor. Dupa efectuarea cererii pe site, un agent Travel US va confirma tariful pe email sau telefonic.

Puteti alege dintr-o multitudine de servicii disponibile pe site, avand posibilitatea de a efectua rezervari de bilete de avion,  pachete, croaziere, circuite sau hoteluri direct de pe site (in timp real).

Informatiile publicate pe Site

Travel US ofera prin intermediul site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe site pot fi modificate oricand. Este necesar sa verificati cu furnizorul de servicii turistice, biroul de turism de la destinatie, ca informatiile aparute pe site sunt de actualitate.

Travel US nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare), sau ca informatia de pe site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.

 Travel US nu garanteaza ca informatia de pe site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar, impreuna cu eschipa, va depune tot efortul sa corecteze erorile de indata ce sunt aduse la cunostinta.

Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora . Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate agentiei.

Hotelurile isi rezerva dreptul de a face modificari la programul de all inclusive prezentat in site fara un avertisment prealabil.

Travel US actioneaza ca si agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini, altii (Furnizori de Servicii Turistice). Travel US nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

Conditiile Furnizorilor de Servicii Turistice

Orice rezervare sau cerere de rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Travelus.ro. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Travel US, urmand a intra in vigoare acest contract. Emiterea efectiva a biletelor de avion, efectuarea de schimbari de data a biletelor de avion, anulari de bilete de avion sau vouchere, eliberarea voucher-elor pentru hoteluri, pentru inchirieri de masini, a asigurarilor de calatorie, asigurarea de suport telefonic si orice alte actiuni ce necesita interventie umana se va face in timpul programului de lucru Travel US.

Toate serviciile turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene, orele de intrare/iesire din hotel, conditiile de anulare/modificare a serviciilor turistice) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui site.

Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare cum este taxa Transit-without-visa. Travel US nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea, unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale. Daca utilizati optiunea "Cereri speciale / Special Requests" (cu titlu exemplificativ, dar fara a se limita la: loc pentru persoane cu handicap, servicii transport minori neinsotiti, transport bagaje speciale, camera fumatori/nefumatori, patut in camera pentru copil), Travel US Club SRL nu garanteaza confirmarea acestor cereri, dar  va trimite catre Furnizorul de Servicii Turistice aceste cereri speciale.

La momentul navigarii dvs. in site, veti putea observa referiri catre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni, dar va rugam sa luati legatura cu Travel US pentru detalii complete.

Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de imbarcare, reconfirmarea zborurilor sau a oricaror alte reguli, timpii de check-in si check-out. Va rugam sa notati ca timpul minim de imbarcare (inaintea plecarii) recomandat de companiile aeriene, este de 120 min. pentru zborurile in Europa, 180 min. pentru zborurile in afara Europei, respectiv 90 min. pentru zborurile pe teritoriul Romaniei. Unele companii aeriene doresc sa reconfirmati zborul cu cel putin 72 h inainte de plecare. Nerespectarea acestei reguli poate duce la anularea rezervarii dvs. de zbor.

 

Anulari/Modificari

In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa online, in scris sau telefonic Travel US despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

Travel US sau Furnizorul de Servicii Turistice accepta toate formele de cereri scrise. Travel US sau Furnizorul de Servicii Turistice nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs. ferma. Puteti anula rezervarea dvs. prin intermediul site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Travel US isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizorul de Servicii Turistice.

Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Travel US.

Travel US nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.

Toate tarifele si taxele pot fluctua in functie de cursul de schimb.

Modalitati de livrare

Documentele de calatorie aferente rezervarii (bilet de avion, voucher de calatorie sau factura) pot fi trimise prin posta electronica, la adresa introdusa in momentul initierii rezervarii, prin posta (la adresa specificata in momentul efectuarii rezervarii) sau pot fi ridicate direct de la sediul nostru. Consultantii nostri va pot da oricand informatii detaliate, daca este necesar.

Utilizarea Site-ului

Travel US Club SRL nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini. Travel Us nu garanteaza ca site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

Obligatiile utilizatorului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

- responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs.

- aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice

- garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.

- neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezervari false sau frauduloase

- Interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii

- Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site

- Travel Us nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare etc.), si nici faptul ca informatia de pe Site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.

Newsletter

Puteti subscrie la newsletter-ul  Travel US, care va va fi trimis catre adresa dvs. de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii.

 Interzicerea accesului pe Site

Travel US isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe Site fara o notificare prealabila.

Responsabilitatea Travel US Club SRL

Travel US nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe Site.

Travel US nu este responsabila pentru pierderile directe si/sau indirecte suferite de utilizator cauzate de, dar fara a se limita la: posibile diferente de tarif, lipsa de disponibilitate, precum si orice alte informatii incorecte comunicate si/sau preluate de la companiile aeriene si/sau hoteliere sau de catre toti si/sau oricare dintre societatile partenere care furnizeaza servicii turistice prin intermediul Travel US).

Travel US isi rezerva dreptul sa nu furnizeze serviciile turistice a caror tarife au fost afisate  in mod eronat. In cazul aparitiei, respectiv afisarii unor posibile erori de tarifare, utilizatorul este de acord sa renunte la toate si orice pretentii impotriva Travel US, urmand ca in cel mai scurt timp posibil Travel US sa returneze sumele achitate de utilizator.

Travel US este responsabila doar pentru pierderile directe a caror valoare nu va depasi tariful total al serviciilor turistice achizitionate (exceptand cazurile de deces sau accidentele personale a caror valoare nu are limita).

Travel US nu poate garanta furnizarea neintrerupta a Site-ului si nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderile de orice natura suferite ca urmare a acestui fapt, inclusiv a unor profituri nerealizate.

Legaturi catre alte Site-uri

Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate. Travel US nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nicio responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partilor implicate.

Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de Travel US. Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratoriil paginilor in cauza.

Forta Majora

Travel US nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale care pot afecta Travel US sau furnizorii sai.

 Rata de schimb

Ratele de schimb cotate pe Site sunt provenite din mai multe surse si pot sa nu fie intotdeauna actualizate zilnic. Este obligatoriu sa verificati ratele de schimb din ziua in care efectuati rezervarea.

Modificari asupra Site-ului

Travel US poate modifica design-ul sau continutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului.

Copyright si Marca Inregistrata

Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul Site-ului sunt rezervate de catre Travel US Club SRL. Materialul continut pe site este proprietatea Travel US Club SRL sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate.

Numele Travel US, precum si logo-ul sau elemente grafice continute in Site sunt marci inregistrate ale Travel US sau ale afiliatilor sai.

Nu aveti nici un drept sau licenta de utilizare a acestor marci inregistrate.

In cazul in care considerati ca fotografiile sau textele publicate pe site-ul nostru incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru prin e-mail-ul pus la dispozitie pe site, mentionand pagina si continutul care contravin legii. Travel US utilizeaza materiale promotionale puse la dispozitie de terti si nu poate controla sau verifica originea acestora. Travel US va retrage imediat din site-urile sale orice material ilegal si va informa partea vatamata despre acest lucru.

Confidentialitate

Politica de confidentialitate a Travel US este accesibila aici.

Sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dvs. personale de catre Travel US sau a afiliatilor si a altor parti implicate, in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulat in Politica de confidentialitate a Travel US.

Politica de Securitate

Travel US utilizeaza tehnologie securizata pentru a proteja informatiile dvs. personale si tranzactiile financiare. Travel US se conformeaza procedurilor si standardelor de securitate stipulate in Politica de Securitate a Travel US.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor

Travel US isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

Legea guvernanta

Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator si Travel US si este guvernat de legile din Romania.

 

Rezervari si informatii la 0799 999 929